vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Bratik,в мене там вже був обігрівач, але такий що фіг забудеш(дуйка), от до тої системи що була і підключив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Всім привіт) За суботу поки нічого не відомо......можливо буду не в гаражі, а на похороні..... Все взнаю в п"ятницю PS: ідею з картодромом цілком підтримую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Ви якщо надумаєте сьоня їхати на карти то передзвоніть, прост інету поки немає на роботі, новини невзнаю сам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Короче в мене все виканало....завтра буду на гаражі Хто має бажання заїзджайте в гості Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 привіт, є 2101 на продаж, в досить прикольному стані, сам пробував Попитайте по знайомих, може хто і купить. Рік незнаю, колір жовтий, пробіг 10 тис. після ремонту, оригінал, правда трохи попа помята (бампер і фари, кузов вроді не помяло). Ціна 2000 дол. Якщо завтра не поїду на село, то прийду до Енді в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 а що в енді в гаражі і наяку годину збираєтесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 та я хз чи хтось буде я буду там з 12 30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 як думайте в скіки можна оцінити мого Вазіка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Saba2106, за пиво заберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Saba2106 знову наважився продати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 vedmid, та вирішив, шкода Народ хто має вихлопну трубу, будь-яку прийму в дар або куплю терміново! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Який кусок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 глушник , наскільки можу здогадатись . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Глушника нема - здав перед ремонтом на металолом. Валяються покоцані штани і прогорівша місцями середня частина. Завжди шкода відразу викинути - сподіваюсь підварити. Але штани з2101 на 2106 не підуть - впруться в тяги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 глушник мені треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Ну то що роблять ті, що ще не продають свої машини? Побігаємо, чи просто відмітимо без керма, але з підігрівом? vedmid, не сачкуй - приймай участь у житті клуба. Вже навіть не знаю, хто ще залишився - на зустріч прийшло троє. А як розкручувалось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Я Вам дам розпадатись! Шо ВАЗік не приїхав і всьо по клубі ! Ніфіга! Треба бухати, пробіг робити! Суботнікі! А саме головне треба трошки вперед дивитись, планувати розвиток клубу і напрямок діяльності клубу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 vazik_lv, Яб на твому місці чуть чуть ну чуть чуть по інакшому говорив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Робимо державний переворот як в Лівії:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 CheZZ, Непоняв а ти звідки тут взявся!!!????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Masterio, я тут завжди був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 CheZZ, я тут редко, а про тебя люди, наверное, уже забыли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 VETERAN,я цього тижня точно пас - спину прихватило, хіба на вихідних, і то якщо відійду - в суботу везу батьків на дачу, а от в неділю можна спробувати, але скажу не раніше чим четвер-п"ятниця... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Ну чьо народ, на неділю кудась вилазим с пробігом? Потім би сразу в Брюхи, троха би погазюрили, а то Я заварку на норм асфальті так і не випробував ще+ сразу нову резину тестанув)) і ессно це все в процесі поїдання шашлика))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 LordMarko, все молчат, но и погода много значит.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах