Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Ну як в неділю - давайте в неділю.

vedmid, терміново шукай грілку у весь ріст і відігрівай спину. Бо з Брюхів поїдемо на дачу дебоширити.:) Не сильно - може яблунку на дрова пустимо...

На неділю обіцяють дощ і +13.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну в ПТ Я їду на Північну на нічний Драг, припрусь нахату опять десь по 3, в суботу буду відсипатись і в районі після обіда поїду в особняк, треба сад прочистити, весь день фігарити буду, вільний буду тільки в неділю+ наскільки Я поняв в народа тут теж СБ занята. Слідуючий тиждень паска і т.д, тоість про... проїхали....дальше багато обіцяюче 1 травня, тут або гонка у Львові або Драг в Франику, і опять проїхали. А потім 7-8 Франик і поїхав сезон слалома чу, а раллі, тому дощ ета фігня, по-перше не цукрові, не розтанемо, а по-друге, як буде сильний дощ заїдемо до одного вояки)) на Скнилів, там є дашок, місця для машин норм буде....або.....як казав один учасник клубу, один с аліків:multi:, врубем лєбєдя і продинамимо)

Поділитися повідомленням

LordMarko, Я так поняв то був камінь в мій город "як казав один учасник клубу, один с аліків, врубем лєбєдя і продинамимо)":multi:

А на рахунок неділі то я ше незнаю, просто хочеться прікольної погоди шоб туса вийшла на УРА!!!))))Хіба би була якась дача де би можна було попразнувати:ah:

CheZZ, А де ти пропадаєш?Ти вже мав статини мінімум міліонером)))) Коли нам випаде така честь шо ми Тебе побачимо?

Змінено користувачем Masterio

Поділитися повідомленням

Masterio, нє нє нє, ніякого каменя, Я тіко використав твою фразу)):az:

Яка буде погода в неділю ми взнаєм в ту ж неділю зранку, ті прогнози то є до Ж..., бо сьоня кажуть одне а завтра інше. Кстаті, а де ми тоді діли клубні шомпури?

Masterio,нада якось стрілканутись, Я віддам каністру, а то вона мене мальоху заїздила, літає по всьому багажнику))))

Поділитися повідомленням

давайте тоді плануємо на неділю, якщо не сильний дощ - можна сміливо в брюхах висунти, там кажись є мінімальна цегляна будка...

в мене на дачі не розвернемось - там всьо мініатюрне, може до нашого LordMarko, до особняка дорватись і заодно побачимо його, ато стільки вже чули...

також непоганий варіант до нашого воїна Bratik,там певно не змокнем...

при такій погоді 100% треба якесь накриття...

Поділитися повідомленням

Погода має бути класна, зі слів польських синоптиків

Посилання

Але якщо є бажання під дахом - мона до мене на дачу,але її стан ви всі знаєте.....

Короче то питання треба вирішувати, бо чим довше тягнем-тим менше людей зможе бути(вже будуть інші плани)

Поділитися повідомленням

в воскрксень можно и что то придумать, только не раньше часов 11 утра, пробисетку пока не знаю, может быть занята, но если нужно, то можно тешить....

Поділитися повідомленням

LordMarko, Якось пересічемся я ше просто ненаю коли))))))))

А так то давайте народ на неділю збираємся, а там кілішнем!

Поділитися повідомленням

CheZZ, Як мене тішить слово певно:lol:

Сань та в четвер всьо порішаєм, понапиваємся як свині і будем святкувати))))))))

Поділитися повідомленням

ну тоді щоб не було слова певно пропоную максимальну явку завтра для вирішення подальших дій як з маршрутом ну і взагальному організаційні питання, боя вже на завтра зустрічі повідміняв і в неділю опвністю теж звільнився.

Поділитися повідомленням

VETERAN,ууу!!якщо годинник не йде по Укр часу, значть він зрадник народу і москальський прихвостень, на гіляку!))))

ПіСі Сьоня буду,буду без руля

Поділитися повідомленням

я сьоня ще не буду - лікуваюсь, а от на неділю планую бути, правда ще машинку свою не переодів і не переобув...

ще треба пару мєлочей докупити...

Поділитися повідомленням

Якщо б він був

москальський прихвостень
то поспішав би на годину. А так - то він ще зимує.

vedmid, ти сачок! Заїхати за тобою? Спину треба розминати, а то задубіє, як колода.

Поділитися повідомленням

VETERAN,в мене якраз процедури ввечері - уколи, натирання...

боюсь що я ще не в стані влізти в машину...

Поділитися повідомленням

Ну то шо ви там вирішили, ато в мене на роботі повний завал був тільки прийшов додому!

Поділитися повідомленням

Ну приблизний план дій, ПТ-гонки нічні, СБ до обіда відсипаємось, на 1 десь збір в Енді в гаражі на Личаківській, канєшна хто зможе, нада 2 машини поставити на кальоса+ миємось,чистимось і готуємось до неділі. Неділя-самий веселий день, сбор на 11 біля СільПо на Науковій, приблизний план поїздки прикинутий, не панятна тільки фінальна точка, варіантів 2-Брюхи або Винники(дачка Енді), але це вже таке,то вже на місці прикинемо

Поділитися повідомленням

Masterio,в неділю на 11 годину біля Сільпо на Науковій, про карту нехай марк пише бо я всіх вулиць непамятаю, а краще було би на якійсь карті позначити

Поділитися повідомленням

Хлопці, я мнясо вже купив + 4літри апельс. соку + 4літри томатного + різні кетчупи - шашличний, чілі і лагідний - хто собі який захоче + тарілки, вилки і стопарики на 300грам. Ще треба взяти води і безалкогольного пива - не знав якого. Хто хоче пити горівку - най приходить зі своєю пляшкою.

Думайте і пишіть - що ще взяти.

Поділитися повідомленням

КАКОЙ МАРШРУТ БУДЕТ ??

Я 50/50, ЧТО БУДУ......В ВОСКРЕСЕНЬЕ С УТРА БУДУ УЖЕ ЗНАТЬ...

НО ЕСЛИ БУДУ, ТОЛЬКО НА ПРОБЕГ...

VETERAN, С днём рождением!! Ни гвоздя, ни жезла !!!!!!!!!!!!!

Поділитися повідомленням

VETERAN, Вітаємо з днем народження, терпіння і наснаги з машиною, міцного здоров`я по житті, сімейного добробуту та злагоди, а єслі чьо, наш автоклуб завжди поруч):az:

Поділитися повідомленням

Дякую, хлопці!

КАКОЙ МАРШРУТ БУДЕТ ?
Від Сільпо - до мого гаража на Трускавецькій - 500м (200-пішки):multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз