vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 VETERAN, так ви не мене про то питайте, видно в марка там все на гайках тримається, зато економія на болтах... агов сьоня зустріч!!!! біля Нового цуму!!! приходьте!!!! а то щось усі на морозі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 Во - оперативно відгукнувся! До зустрічі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 ну капець -я же думав що не то нажав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 умда, я краще промовчу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 може краще дето в приміщенні? мерзнути чьота не дуже хочеться на вулиці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 травня 2011 LordMarko, і шо? змерзли? ото нема чого ля-ля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2011 Хтото має бажання завтра в Франик на гонки? маю вільні місця, дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2011 я привіз свого Жигуля до Львова, на наступну суботу буде суботник, треба мені Вашу допомогу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2011 Saba2106,то ти кажеш чи ти в нас питаєш? бо виглядає так: чи потрнібна мені ваша допомога? де хош влаштовувати розборку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2011 vedmid, Робимо суботник! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2011 де і коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 Всім привіт. Народ, підкажіть, будь ласка, де можна купити " універсальні електросклопідйомники" ато шото туговато з ними, на базарчику біля Володимира Великого замовив, вже місяць як неможуть привезти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 KISLUY, крайний раз в ПРАКТИКЕРЕ видел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 в ПРАКТИКЕРЕ видел дякую, подивлюсь, але мені щось здається, що там речі лише по дому - судячи з їхнього сайту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 KISLUY, как заходишь, в левом крыле отдел атотоваров, там были на стелажах(те что посередине), но видел месяца 2 тому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 VETERAN, коли Вам можно завезти сталюки? vedmid,а тобі Сань ручнік коли закинути, а то він вже схарив по салону літати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 VETERAN, коли Вам можно завезти сталюки? Найкраще - в четвер, на зустріч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 Найкраще - в четвер, на зустріч. підтверджую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 хто сьогодні йде на зустріч? будемо знову біля ЦУМу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Ти, я і Марк маємо бути. Я так думаю. Ну і щоб без машин, давай будемо знову біля ЦУМу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 Ти, я і Марк маємо бути. Я так думаю. Ну і щоб без машин, давай і що? марк то всьо має тягати на горбі, чи трамваєм привезе? а я й минулого разу був без машин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 А підкажіть-но мені де подивитися номер двигуна? Де саме він на двигуні має бути вибитий? Дуже хочеться звірити з тим номер що в техпаспорті стоїть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 pitekantrop, ниже трамблёра, напротив шпилек бензонасоса площадка отшлифована, на ней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 (змінено) дякую за оперативність. гляну і звірю, бо щось мені здається що після ДТП двигун зняли з якогось донора, а в тех.паспорті вписаний інший. Треба бути готовим, бо всяке буває - зупинять, звірять, а він не відповідає... звірив. все норм. там голова інша стоїть Змінено 12 травня 2011 користувачем pitekantrop Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2011 всегда пожалуста... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах