vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2011 LordMarko, ти вже визначився де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2011 vedmid,часу купа, в мене цей тиждень розпланований с точнністю до кількох годин, якщо все пройде як запланував, то в під кінець тижня чьот будем думати,зараньше людей напрягати не хочу, бо сам незнаю чи вийде все ок, реал ппц нагруз буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 СЛИМ С днюхой тебя! Расти большой ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Slim В І Т А Ю !!!!! Щастя, радості і тітанів бажаю! Всього тобі найкращого, ні гвоздя, ні жезла, ні 2115....))))))))))))))))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Вітаю, Слім ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Приєднуюсь до привітань В день народження Твій ми з тобою радієм І сердечно бажаєм, щоб збулись Твої мрії. Щоб пливло тобі щастя з роси і води, Щоб жить – не тужить і не знати біди ! А коли б сумувати на мить довелось, Пам’ятай, що про Тебе турбується хтось. коли будемо обривати вуха? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 vedmid, ты меня настораживаешь, чего стихами заговорил???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 ну так шоби красіво хто там в четвер на зустріч приїде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Я на 99,9% - +1:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Планую прибути у Львів зранку, так що напевно прийду. Де збираємось? Знову під моїм гаражем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 если буду, то гараж лучше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 А не окружна , я думав ми там.... може і дьорнули..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 vazik_lv, мне с Лысенка круг тогда делать надо, да и смотреть на ваше пиво и слюнки глотать не охота, а гараж какраз по пути специально для тюнеров Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Дякую мужики!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 slim_painter, всього найкращого!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 ну давайте мабуть тут зберемось, братіка побачимо, там якраз сліма і ветерана гараж, але збираємось біля нового цуму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 slim_painter, Приєднуюсь до вітань. Всіх благ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 ам якраз сліма і ветерана гараж І що, досі більше нічий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 І що, досі більше нічий? ну я ще дєньог не дав - відповідно ще не мій, чи, може, ще в когось там є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 А чого тягнеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 в Бізона в тому ж ряді гараж, пора би знати. CheZZ, Antop, Дякую!!!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Сліма "Жабенятко" ти наше))))))))) Вітаю тебе з твоїм 2.....скількість там років)))))))Хай всьо шо ти задуав збудеться!!!! п.с. сорі шо з запізненням) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 ну так в гаражах чи біля цуму? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 думаю, краще біля цуму, купим пива, а потім в гаражі А чого тягнеш? збираю гроші, планую завтра зустрітись з хазяйкою і взяти ключі, відповідно оплатити решту цього кварталу... VETERAN,якщо ви ще не поїхали - напишіть модель вашого принтера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 vedmid, я не картина, что бы на меня смотреть возле ЦУМа к 19.00? и на какой стоянке??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах