kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, чого в мене машина чиста по документах хіба що розвалюється по троху і староюсь їздити чемно бо придурків і так хватає Rosko, держава і велике БАБЛО це різні речі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, так и у меня с докам всё гуд, но чтобы подогнать все параметра под норму, нужно родину продать я имел ввиду параметры авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Ну ви темку засераєте , замутіть окрему тему про ТО і там обговорюйте . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Fani, а поговорить???? Где пропадал, а то я уже забыл кто ты такой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Fani, вибачай занесло трошки........ А НАРАХУНОК ЗУСТРІЧІ ХТОСЬ ТОЛКОМ ЩОСЬ СКАЖЕ ???????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, Блище до четверга оприділяється місце , а час не змінний 19:00 . Тут напишуть де збираються і хто буде . Bratik, на провокації не пітдаюсь Роботи багато , вже на двух працюю , затягнуло мене на СТО біля МРЕО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, место встречи в 19.00 по четвергам , основное место ул. Окружная возле магазина ПАН СПОРТСМЕН, заезд с Любенской. но следи за форумом, могут быть изменения в месте встречи.. Посилання Fani, что на СТО делаешь??? кстате есть пластиковые канистры на 5 - 10 или больше литров на халяву под бензин, саляру, желательно завтра.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, що будеш учити своїх салабонів на танку їздити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 VETERAN, нет с Скнилова на З.Воду гоню 6 машин.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, Ходова і подрібницям , крило замінити якшо на болтах і таке різне . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, це те ж саме - тільки гусениці пропили. Fani, а болти на крилі міняєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Fani, Я в четвер буду . мені краще на окружній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Fani, и скока сейчас ремонт ВАЗовской ходовой стоит (саленблоки, шаровые, рулевая трапеция..) VETERAN, когда их пропивали, я ещё в школу ходил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Народ! Коли в Карпати їдемо? І їдемо взагалі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, Взалежності де ремонтувати бо я ремонтую сам і в мене половина жигулістів кооперативу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, да я тоже сам, просто цены интерестны.. Fani, так есть канистры на твоём СТО????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, Наразі мені ВАЗи не попадались . Мерсисоси , шкоди , GMC , DODG і того типу . Інша інфа при зустрічі , нехочу тему непотрібною інформацією завантажувати . Ні таких нема , їх або викидають або заповнюють якоюсь рідиною . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, все залежить від ситуації . настрою і від РЖАВИХ БОЛТІВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Fani, я и встреча вещи не совместимые, до середины червня занят сильно, а потом разбираю ласточку.... Fani, если будут выкидовать, отложи мне несколько для блага Родины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, всі ми зайняті а годинку часу можна виділити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, можно, но если я часто буду ездить на встречи, то людей это насторожит Да и место проживания и роботы не всегда способствует поездкам на встречи, да и дороговато мне кататься (литра 4 на встречу ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, мені лекше 400м до місця або 1км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 Народ! Коли в Карпати їдемо? І їдемо взагалі? я ЗА! поїздку Можемо навіть вибратись в червні на вихідні, як показує практика - 2 дні нам достатньо, накрайняк виїхати в п"ятницю ввечері(темніє зараз пізно, так що навіть скупатись получиться) хто ще бажає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 vedmid, приблизно в яку суму виходить поїздка У КОГО МОЖНА КУПИТИ КЛУБНІ НАКЛЕЙКИ У ЛЬВОВІ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 У КОГО МОЖНА КУПИТИ КЛУБНІ НАКЛЕЙКИ У ЛЬВОВІ в мене. пару сторінок назад є розміри і кількість залишків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах