VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 vedmid, мій принтер Epson Stylus Photo T50. Чорнило - комплект перезаправляємих картриджів ColorWay. Скоро вже іду на вокзал. Поїзд в 0-03. Bratik, стоянка між ЦУМом і Фокстротом - напроти виходу Сільпо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 ок я спитаю точно, бо маю точну модель... vedmid, я не картина, что бы на меня смотреть возле ЦУМа к 19.00? и на какой стоянке??? треба не забути фотік... між новим цумом і фокстротом є парковка, паркуйся там, і підходь до головного входу в цум, якщо щось - маєте телефони... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 vedmid, меня сфоткать???? кстате есть у кого то старый маятник на втулках, вернее сама оська??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Десь валяється і маятник в зборі, і кілька осьок. Гарний стан не гарантую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 VETERAN, мне сама оська, нужна для установки диска сцепления а то старую коробку не охота разбирать, что бы вал снять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 Так тобі вісь маятника, чи первинний вал коробки? Всім до побачення. Буду в четвер зранку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 оська от маятника хорошо заменяет первичный вал коробки при установке корзины смотря что Вам больше в гараже мешает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Ну чьо, завтра на старому, на Окружній сбор, на 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Тут так слухи ходять, шо зустріч полюбому на Окружній, так треба! Марк тоже каже шо на Окружній - так треба! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 LordMarko, vazik_lv, ми ж уже рішили зібратись біля нового ЦУМу, наразі погодка класна, візьмем пива, може якийсь кусок мнєса, підем на гаражі, посидимо, пообсцяємось, а то ні туди і ні сюди.... ми ж чого почали тут збиратись - бо туди нам з ветераном нема сенсу їхати, як показали останні зустрічі, народ тупо не ходить, то нащо їхати на окружну, як можна пива біля хати випити... марк казав що йому тут наче непогано... та й там не будуть дивитись на нас як на вар"ятів, які за вечір, аж на 50 грн виручки роблять... а так - можна сидіти і ніхто нас не буде ганяти, накрайняк можна буде і гайки крутанути... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 если на Окружной, то я 100% не заеду, а к ЦУМу мне легче и как раз по дороге будет, да и вообще возле АШАНа было бы лучше..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 Кароче, незнаю вирішуйте тоді самі де будем.... Я полюбому шо туда, шо туда машиною їду і ніякого пива! Такшо хз, відпишіть остаточну відповідь завтра до 15:00.... Бо просто є тєма, тому ми думали збиратись на Окружній.... А так хз..... Я постараюсь полюбому бути... Відпишете... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 vedmid, шота не припомню що ми чьота рішали Да пару раз зібрались там бо інші с клуба були зайняті чи на роботах, і смисла тобі і Ветерану їхати на Окружну не було, но щоб чьота кудато переносити цього не було. Завтра нада клуб зібрати по повній, тому Bratik, це людина без якої сбор вийде вже не тот, уважим вояку) Сбор на 19.00 під Новим Цумом (Проїжаєте В.Великого перпендикулярно, через кільце, перший поворот направо, парковка справа або зліва біля Фокстроту) Ждьомс всіх бажаючих) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Бо просто є тєма, тому ми думали збиратись на Окружній.... А так хз..... Я постараюсь полюбому бути... Відпишете... яка тєма? Сбор на 19.00 під Новим Цумом (Проїжаєте В.Великого перпендикулярно, через кільце, перший поворот направо, парковка справа або зліва біля Фокстроту) Ждьомс всіх бажаючих) підтверджую Добавлено через 2 минуты slim_painter, ми тебе чекаємо, будем за вуха тягати... я ж вчора ключі взяв від гаража - може тому мене туди тягне, правда я був біля нього тільки раз, але нічого - знайду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 яка тєма? кароче проїхали!!!!! Всьо постараюсь бути! Може чюток запізнюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 LordMarko, спасибо за уважуху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 трохи звіту зробив в темі ФОТО. Львів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 Bratik, Якщо буш мати в СБ час і бажання давай на суботнік, трохи покрутим машини, потриндимо клубом))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 де ви його будете робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 LordMarko, дежурю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 LordMarko, де суботнік? В кого? Я зранку на автобазар, а потім буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 Я тіко прийшов в себе після дня банкіра, троха роздуплюся щас і чьот буду мутити, нада Фані чекати полюбас ще, думаю в мене на стоянці будем, або хз, буде видно кароч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 ну що там? як пройшло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 vedmid, Файно , заї...ся малость і погода підсерала але все зробили ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 ага, а я з самого ранку суботнік робив! То на базар за накладками на бампера. то на вокзал і під град попав... А потім до вечора в гаражі пропадав! А зараз в 21:00 вийшов помив желєзного коня, і всьо, тепер пора відпочивати і пивко холодненьке попивати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах