Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

народ!

давайте десь на природу рванем?

можна серед тижня, чисто ввечері шашличок поїсти, або на наступну неділю на цілий день?

тоже шашличок, може вже можна буде купатись...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

є пропозиція на наступну неділю замутити пробіг - поїхати на гонки в центр з нашими комуністичними червоними прапорами і футболками, а потім і на покатушки свої можна з м'ясом або без наприклад в Брюхи, що скажете???

Поділитися повідомленням

Запрошуєш - значить виставляєш!

не виставляю

просто хочеться на природу

є пропозиція на наступну неділю замутити пробіг - поїхати на гонки в центр з нашими комуністичними червоними прапорами і футболками, а потім і на покатушки свої можна з м'ясом або без наприклад в Брюхи, що скажете???

ну не знаю - я певно не буду на машині, та й футболка в мене біла і прапора нема....

Поділитися повідомленням

CheZZ, після подій 9 травня, ти ще хочеш їхати в червоних футболках і з червоними прапорами в центр міста?

Старі забакланять сразу, а якшо ше попастися під націоналістів, то думаю мало шо лишиться з наших машин....

Тут і так всі шев очікуванні 22 червня...

Я пас на рахунок такого пріколу!

Доречі можу продати свій прапор 50 грн.

Собі буду новий робити, жовтий з синім написом, бо тепер з тою всьо фігньою і червоними прапорами, я не хочу кататися!

Змінено користувачем vazik_lv

Поділитися повідомленням

хто має і може позичити каністру для бензину на ці вихідні. 20л

і ще шланг такою пипкою)

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

Тут і так всі шев очікуванні 22 червня... Я пас на рахунок такого пріколу! Доречі можу продати свій прапор 50 грн. Собі буду новий робити, жовтий з синім написом, бо тепер з тою всьо фігньою і червоними прапорами, я не хочу кататися!

1. а що 22 червня?

2. в якому стані прапор?, взагалі-то то він має бути власністю клубу, ле як так стоїть питання - привези на зустріч, гляну на стан - може заберу...

3. то є клубний прапор, а не радянський, тому я не переживаю...

хто має і може позичити каністру для бензину на ці вихідні. 20л і ще шланг такою пипкою)

каністру маю, а що за пипка?

Поділитися повідомленням

vedmid,

1) Історію знаєш?:bm: Німецькі війська перейшли західний кордон Укріїни, почалися масові знищення людей в тюрьмах НКВД.....;(

2) Мені його ніхто не давав, я його індивідуально під замовлення робив за 60 чи 80грн, він в нормальному стані, я тільки раз з ним на пробіг виїжав на 40 років і все! Чистий!:ay:

3) А я думаю що тепер придивлятись не будуть, побачуть червоний здалеку і капец... камінь в лобовуху...

або битою покапоті...:bd:

Поділитися повідомленням

А мені той прапор відразу не подобався. Виглядає як червона шмата з плямами. Надпис просто не реально прочитати. Та ще й висіти має горизонтально, як хоругва.

Поділитися повідомленням

може вам новий прапор зробити, на зразок такого або такого:

Зображення

Змінено користувачем Irka

Поділитися повідомленням

VETERAN, зробила зображення меншого розміру в попередньому повідомленні.

Поділитися повідомленням

Irka , ідеї цікаві, але народ має на увазі викинути всі червові кольори з прапора. На нас ще в свій час люди в Тернополі криво дивились с тим прапором, і тоді в когось виникла ідея змінити прапор, а в звязку з недавніми і майбутніми подіями реально краще поміняти,а то ще тягла нахаляву вихватити можно.

Але як для мене особисто то Я хз, мені той прапор нах не надо. Смисл він нам ващє якщо ми його толком даже і не вішаєм нікуда. А виїхати раз в рік і прицепити його на кришу то і нашого комуністичного хватить імхо

Поділитися повідомленням

LordMarko,

адже він тепер не червоний, а білий ;). І взагалі, "фірмовий" Клубний колір не червоний, а бордовий.

Поділитися повідомленням

Стільки часу їздили з тими прапорами, а тут злякались???!!!

Причому тут червоний колір взагалі???

то була політ акція, щоб такі як Ви на неї повелись...

Внас машини радянського виробництва може їх зате теж покоцають?????

пропоную час класно провести, а Ви зациклились на кольорах

Поділитися повідомленням

Irka, Так набагато краще. Ще б колір зробити бордовим і збільшити заповнення - щоб білого було менше, а площа надписів більша. А як він на просвіт? З другого боку треба пришивати ще один прапор? Чи можна сумістити написи з двох сторін?

Перший варіант напевно більше подібний на прапор, а другий - як накладка на капоти.

Поділитися повідомленням

VETERAN, я не пропоную виготовити прапор. Я пропоную зробити та надіслати вам макет, з яким ви можете замовити прапор у себе. Наприклад, запитати у vazik_lv, де він замовляв свій прапор :).

А як він на просвіт
та про двосторонній друк краще запитати у фірми, що буде їх виготовляти.

Якщо є побажання щодо макету - висловлюйте, я поправлю. І коли з’явиться бажання отримати макет - надсилайте мені в ЛС пошту, куди я зможу його відіслати у такій якості, яка буде відповідати вимогам фірми-виробника щодо подачі макетів.

Поділитися повідомленням

slim_painter, Я розумію бенза подорожчала, але у інших зливати якось не гарно))

Поділитися повідомленням

LordMarko, Як би був би може інший прапор то можна було б і частіше його вивішувати, і під час драгів, слаломів... От так як Тім Вест:bo:!

Irka, в тому то й справа, шо в нас він не бордовий, а ярко червоний:lol:

CheZZ, я не проти гарно час провести, але шось мені підказує, як ми десь сунемля масово з тими прапорами, то не буде весело8 (.

Пропоную, хто має художні навички і задатки, то може виставляти свої варіанти прапорів!

ОГОЛОШУЮ ТЕНДЕР НА РЕСТАЙЛІНГ ПРАПОРА ЛЬВІВСЬКОГО КЛУБУ VAZ 2101 !:bq::bi::bi::bo:

Irka, от цікавить перший варіант, але попробувати на жовтому фоні (жовтий атлас) синім! І от посунути вліво тршки емблему, а збільшити сайт, "ЛЬВІВ", і герб!

Поділитися повідомленням

Стільки часу їздили з тими прапорами, а тут злякались???!!!

Причому тут червоний колір взагалі???

і відповідь на питання)

На нас ще в свій час люди в Тернополі криво дивились с тим прапором, і тоді в когось виникла ідея змінити прапор, рік чи два назад

Добавлено через 10 минут

vazik_lv, + тисяча.... нада щось таке щоб не стидно було присобачити на гонках, щось цікаве, без згадки про старе

щось повністю нове.

Доречі про гонки, товаріщі, ви б зявлялись частіше на зустрічах клубу, гонках, там де ваші друзі виступають, а то що получається, ((в ближайшому майбутньому)) Я стою на старті, а Ведмідь с Ветераном група паддєржки, розмахують 5-ти метровими вудочками с прапором клюбу, видовище ще те буде :af::multi::multi::multi::multi:

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Irka, от цікавить перший варіант, але попробувати на жовтому фоні (жовтий атлас) синім! І от посунути вліво тршки емблему, а збільшити сайт, "ЛЬВІВ", і герб!

Гаразд, завтра всі розміри підкоректую, зроблю жовтий фон, можу додати ще намальований прапор чи герб України, можу розфарбувати герб міста Львів. Але зробити усе синім - це вже занадто! Ну існує така штука, як фірмовий стиль! Він у Клубу бордовий. Це колір емблеми ВАЗу, це колір нашого сайту тощо! Не требі його змінювати. Дуже сподіваюсь на розуміння.

Поділитися повідомленням

LordMarko, так от треба придумати нормальні прапора, зробити їх, і будем льотати оболівати...

За розробку прапора візьмусь найближчим часом!

Irka, ок, тоді давай зробим так: 1) жовтий фон; 2) емблему і сайт, робим бордовими... 3) герб Галичини, можна розмалювати... 4) ну а "ЛЬВІВ" зробити синім, або ще якимось кольором!

Як будуть готові варіанти закинь будь-ласка сюди в тему, ми переглянем!

Я тобі скину в ПП мило, і туди закинеш макет! ОК?

Поділитися повідомленням

Дякую за турботу , дуже приємно . Думаю в дискусії найдем варіант який пасувавби клубу і Львівській гілці клубу !

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

vazik_lv, звичайно ж ок! Дуже шкодую, що макети на роботі залишилися, а то можна було б зараз доробити :).

Ще є питанні - треба комусь з львів’ян дізнатися, яким способом буде надруковано прапор - чи можна на ньому робити багато кольорів (без різниці по ціні) та який має бути розмір у того прапора, щоб одразу пропорцію витримувати ;)?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз