VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 VETERAN, ви їдете до мене чи ні?а то я заради Вас на роботі сижу Не маю з чим. Принтер забрали в "Посейдон" для вияснення причини поломки. Мають ще сьогодні подзвонити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 vazik_lv, да, но если печатать на цветной ткани, то прийдёться с цветами помучаться, ибо подложка (ткань) будет давать свой вклад в цвета, что будут напечатаны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Bratik, думаєш? Я думаю якшо ми б то самі балонами робили то може так і буде, але якшо будуть робити на фірмі, то думаю шо вони то враховують і проблєм не буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 vazik_lv, за изменение макета и подбор цветов такую сумму здерут, обращался я уже в подобные фирмы, только на бумаге печатал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Bratik, понятно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 то що там з гонкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 я ще не знаю - фінансів нема то може взагалі ніде не поїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2011 сьогодні 19:00 біля нового цуму хто буде? марк буде... я можливо запізнюсь... VETERAN, ви будете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 круті були гонки, шкода Слім у фінал не попав!(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 жалко шо я взагалі на гонки не попав! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 а я був пра нагородженні трійки переможців в задньопривідному класі... ну що там в четвер, хтось почне на зустрічі ходити, ми з Ветераном знову просиділи вечір в гаражі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 CheZZ, а ти шо там був? То чогго ти до нас не підійшов? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 травня 2011 Masterio, Я до Нас підходив, але тебе не було щось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 сьогодні в першому читанні прийнято законопроект про відміну ТО!!!!! вітаю!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 сьогодні в першому читанні прийнято законопроект про відміну ТО!!!!!вітаю!!!! Взаємно! УРААА!!! доречі в закона сказно шо дпс не має права зупиняти і штрафувати якщо номер забруднений або не на своєму місці (нарешті можна його перевішати і вони нічого не скажуть!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Рано тішитесь - вони таке приймуть - скажете, що краще будете медкомісію і податок, і хабарі платити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 треба бігом поновити страхівку... а то мало лі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Хлопці нарахунок страхівки в мене є людина зі страхової і казала мені що якщо небуде ТО прогнозується підвищеня цін в 1.5-2.5 рази через те що автомобілі можуть бути в неналежному стані Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, да половину машин с 25-30 годами пробега в состоянии не очень хорошем, да и если ТО левандосом проходят, то при его отмене состояние авто не измениться..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 vedmid, коли зустріч і де точно і який (код-позивний) мій номер внесіть будь-ласка в базу 0672875915 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, Посилання сюда зайди и оставь свой номер встречи по четверган, на ул. Окружна, но в последнее время возле ЦУМа... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, ти страхові хрен що докажеш якщо схочуть підняти ціни то і так піднімлять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 kobralviv, а я и не доказываю, у меня страховка с доставкой надом да и если её поднимут в 2 раза, а за ТО не копейке не платить, я всё равно в плюсах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Bratik, ти страхові хрен що докажеш якщо схочуть підняти ціни то і так піднімлять то все регулює держава... просто так ніхто не дасть... а так як аварії по причині несправності авто стаються 3% зі 100 і то 2 з них відмазуються цим шоб права не забрали бо вони бухі були... Причин немає ціни стабільні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 кстате в четверг, с часов 10 и до обеда будьте поакуратнее на кольце возле ЭПЕЦЕНТРА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах