Masterio 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 vedmid, Я, Марк, Фані, Вазік. і всьо)))))) CheZZ, можна і на сихові але тоді точно небуду на зустрічі попадати))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 vedmid, а де гарантія шо до цумц будуть іти? кароче треба шось думати.... або взагалі якесь нове місце найти, або хз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 для меня больше ЦУМ подходит, хоть я и так редко езжу на встречи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 Складіть список вимог до місця зустрічей. Наприклад: 1- вигідна стоянка для автомобілів (ми ж автоклуб); 2- зручне місце для тих, хто приїде без машини; 3- щоб було місце, де не дуже будуть заважати сторонні; 4- недалеко має бути можливість щось робити з машинами - щось показати, відрегулювати; 5- просто попити пива. Може бути стоянка біля Пагорба Слави - є транспорт, пивний бар, не дуже гамірно, по сусідству мій гараж, недалеко ліс (для шашликів і т.п.). Мінуси - майже всім туди далеко. Стоянка Сільпо (вул. Наукова) - транспорт, кілька гаражів одноклубників, скільки хочеш пива, 5 хвилин ходу до місця жарення шашликів . Мінуси - декому то місце не подобається в принципі. Вул. Окружна - стоянка, кафе (часто зайняте іншими) - і все. Сихів - знайти можна все необхідне, але ну дуже вже далеко. Давайте ваші пропозиції. Я за Сільпо, або Арсен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 Завтра на 10 ранку в Алмаза буде мінімальний суботнік, як сі хто має бажання, велком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 суботніка як такого не буде бо в мене часу там цілий день сидіти LordMarko,ти сказав шо тобі коробку підтянути тільки треба тому я погодився, я думаю до обіду ми точно справимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 almaz,суботнік на цілий день це щось анріан, насс на більше кількох годин ніколи не хватало)))) Ессно до обіда справимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 червня 2011 смисл взагалі кожного тижня збиратись, краще вже зразу на суботники, покатушки чи виїзди на природу, по четвергам і так ніколи нічого рішити не рішали)) так само і пива попити можна багато де Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 червня 2011 Давайте ваші пропозиції. Я за Сільпо, або Арсен. підтримую грамотно розписані пункти, тим більше є шанс, що Братік частіше буде появлятись, сихівським також ближче, і окружанам не так вже й далеко, ми з Ветераном практично завжди приходимо, досить прікольно можна в гаражі попити пива, є зручні крісла, як буде більше народу - крісла знайдемо.... безспорні плюси: можна машинку покрутити, пивка попити не на публіці, причому пиво в магазині дешевше... смисл взагалі кожного тижня збиратись, краще вже зразу на суботники, покатушки чи виїзди на природу, по четвергам і так ніколи нічого рішити не рішали)) так само і пива попити можна багато де смисл є, бо має бути якесь спілкування, бо от уяви собі, що на поїздку на природу понаприїжає купа незнайомих тобі людей, я наприклад з незнайомою компанією почуваюсь не дуже комфортно, та й поскільки ми хочемо називатись клубом, а не збіговиськом, то має бути щось регулярне, постійне... як по твоєму почнуть приходити нові люди? якщо ми будемо раз на рік пробіг робити? буду десь з обіду в гаражі, так щя якщо хтось хоче щось покрутити, або просто так - можете під"їжати, може щось трохи поможете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 червня 2011 vedmid, на меня сильно не ориентируйтесь, я и так редкий гость, просто как для меня ВАМ/АРСЕН более лучший вариант, если так я раз в год бываю, то на Науковой 2-3 раза в год заеду Ещё 2 недельки на роботе разхлебаюсь, может и чаще буду заезжать (машина будет в ремонте, а пивка с клубом я раза два только пил, нужно будет навёрствовать упущенное) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 шо там з Карпатами - тема вже заглохла??? можна б було під кінець червня рванути vedmid, певно замути темку з того приводу там і вирішим коли і куди їхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 LordMark, Almaz, Fani шо ви там ше довго в гаражі сиділи? Все встигли зробити? Сьогодні на північну хтось їде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 зроблю темку в Західному регіоні, може народ захоче приєднатись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 vedmid, я бы поехал, но только пассажиром, тем более 200 гривень ну +/- но только до 17.06 я не могу.... комиссия с министерства... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 А скоріше і не виберуться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 VETERAN, как у нас все собераються. то до зимы соберемся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Значить будемо в плавках на ковзанах і лижах кататися. Bratik, бери комісію з собою - успішніше пройде провірка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 VETERAN, если я её возьму, то клубу нужно будет все свои авто продать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Ну ну ну, не надо тут розводити дємагогії, прошлого року, літом, ми дето за тиждень рішили коли і що, оперативно зібрались і поїхали. Але це був майже кінець Липня, а щас початок червня, у людей щас сесії-дипломи, студєнтам тєжко сказати чи виканає 100% через тиждень чи два, поїхати в карпати. Давай орієнтовано на кінцеь місяця-початок липня, заплануємо, 1-2-3 липня це ПТ-СБ-НД Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 LordMarko, нормальна тема, підтримую такс, хто знає де можна у Львові радіатор запаяти??? скрутив краник зливний з внутрощами)) або хто має б/у, але цілий, куплю VETERAN, може Ви маєте в своїх запасах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Липнь мені підходить , так як і інші місяці , робота вільна тому шось викручу . Тепер треба підібрати час шоб в людей була можливіть вирватись з роботи та навчання . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Bratik, я ж казав, що поки зберуться - комісія ще раз приїде. CheZZ, радіатор маю, але він тече десь там в сотах. А краник впаяти назад - 5 мінут (на знятому радіаторі). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 CheZZ, то тобі треба запаяти радіатор ??? Я чистив радіатор на САДОВА-КУЛЬПАРКІВСЬКА колишня автобаза на КПП спитаєш . Він робить нормально но приїзджай зранку або домовляйся на перед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 kobralviv, номер є туди??? то на садовій чи на кульп, там купа баз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 (змінено) CheZZ, на куті кульпарківська- садова (повертаєш з кульпарківської на садову і через 10м з права бачиш зелену стару допотопну браму і на кпп спитай де пояють радіатори) номера майстра не маю і автобаз там не так багато Змінено 6 червня 2011 користувачем kobralviv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах