VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2011 А що того тижня? Я вже повернувся з Києва. Які пропозиції? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 ну тодавайте як і минулого зберемся завтра, заодно VETERAN, розкаже як там було, можливо фотки є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Фотки є. Але значно більше їх, і кращі у темі про ЗОСю - там люди працювали знормальною технікою, а не телефоном. Мені свої навіть соромно виставляти туди. Давайте зустрінемось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Ну давайте тоді завтра на 7? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 всьо, замьотано!!! Я на 99% буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Буду на роботі . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 Fani, ну може після 20:00 підтянешся і так там проїжаєш, подивишся якшо хтось ще буде то підтянешся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 Кому потрібні стікери (наклейки) ? звичайна порізка з білого оракалу. готую собі декілька, і шоб не ганяти за кожною штукою окремо, може хтоьс хоче ссилки, ніки чи ще щось. можу і намалювати, якщо тре. ну і зразу, на майбутнє, кольорові стікери(друк) кому шо і скільки тре? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 Я би собі взяв, але незнаю цін і які зразки взагалі є. Якщо можна було б подивитись на зразки, я би тоді швидше визначився з вибором. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 slim_painter, незабудь про мене, мені так само потрібно на оракалі навалити.... Але то треба буде ше з тобою переговорити, або при зустрічі (саме найкраще), або накрайняк дзвякни.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 slim_painter,ти мені ведмедя віддаш? казав що десь маєш таку наклейку "vedmid" Я сьогодні буду, але будемо сидіти всередині, бо надворі холодно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 сьгодні 1% сильніший ніж 99%, мушу на 19:00 заїхати на сихів, якшо швидко справлюсь то ще підтягнусь!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 slim_painter,ти мені ведмедя віддаш? вона десь є lembergus, майже будь-що зможу намалювати, вирізати і т.д. тре просто індивідуально вже підбирати. ось стандартні всі наші наклейки на машинах: адреса сайтів: номера і нікнейми: бойові: шкали: ну і просто всякі різноманітні стікери)))) ціни за дані екзампляри 5-15грн. в залежності від розміру Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Мені би підійшла маленька. як на 4 фотці (та, що на копійці) і нікнейм lembergus. а на шкалу приборів класичну для копійки щось є? Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 slim_painter, перед тим як іти друкувати, незабудь до мене подзвонити заказ прийняти!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Мені би підійшла маленька. як на 4 фотці (та, що на копійці) і нікнейм lembergus ок) а на шкалу приборів класичну для копійки щось є? конкретно на копу не робив ніколи, тому не маю нічого готового. можеш в неті пошукати якісь варіанти, фотки, сам намалювати, дати точний розмір і тоді можна ось буде думати)) бо намалювати для мене не проблема) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 slim_painter, ты профи в этом вопросе, может тебя призвать для пользы для страны может сделай для меня маленькую, на лобовик, только когда заберу - не знаю... P.S.адрес сайта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 может сделай для меня маленькую, на лобовик, адрес сайта добре) стсовно может тебя призвать для пользы для страны :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 Велике ПАСИБІ slim_painter, за наданий притулок в вигляді гаража і за допомогу в установці музики ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 slim_painter, в некоторых гусиничных машинах есть спец системы изменения клиренся так что такой тюнинг дело 5 минут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 Fani, та нема за шо) Bratik, нє-нє, спец системи це не цікаво)))) болгарка в тому плані рішає!)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 Fani, а шо нового з музички поставив???? Коли опробуєм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 vazik_lv, думаю в середу буде на здибанці там і подивишся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 Fani, ок домовились! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 мужики, вибачайте, в зв"язку з певними обставинами, я і наклейки цієї середи не будуть( будуть аж на наступну середу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах