vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2011 slim_painter, як на мене то мені наклейки не спішно, буде ше час подумати шо мені ще треба! Ти головне не забудь попитати за ті оракали шо я тобі казав! lembergus, фа-фа сьогодні 2 рази на перехресті Героїв УПА-Кульпарківська, біля колишнього клубу НЕОН, в районі 14:00. Шо там крутили в дверях? Чи може я з кимось поплутав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2011 vazik_lv, ні, це не я. В 14.00 я на роботі на Зеленій, мабуть дуже схожа, сам пару раз бачив, коли був без машини, думав, що вкрали, коли підійшов ближче - салон не мій, та й моя тоді була в гаражі, то я тільки цього тиждня буду їздити, трохи треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2011 lembergus, ясно, ну дуже схожа була.... шей на чорних номерах! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2011 Чорні номери в нас були до 1987 року Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2011 Чорні номери в нас були до 1987 року Знаю, знаю, в мого дєда ше до тепер на 2101 (ЛВЧ) 78 року машина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2011 шось так тихо на форумі.... Сьогодні хтось буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2011 Постараюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 vedmid, lembergus, vazik_lv, всі ваші замовлення готові! в середу приїжайте, забирайте) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 ок, я того тижня запутався з датами, думав що середа, а виявилось що то вже четвер, цього тижня планую бути slim_painter, мені би ще наклеєчку на заднє шкло, я б не відмовився від чогось подібного як в Чеза, доречі, було б непогано мати такі всім, досить оригінально дивиться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 ну блін... я ж казав, кажіть зразу всі шо кому тре, бігати давати на друк, потім бігати забирати за кожною окремою наклейкою, це ппц! плюс, таку наклейку тре повністю з нуля малювати, бо оригіналу я не маю. ну і плюс, вона тобі і іншим зовсім не по стилю)))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 Та я ж сказав що було б непогано, так що в разі як надумаєш малювати щось подібне, згадай про мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 та ти прикалуєшся)))))) то малювати довго і не легко! це ж тре будувати всі криві для ліній порізки плотера. це як мінімум 2 години сидіти. просто так я малювати ніколи таке не буду буде конкретне замовлення, і гроші, тоді зроблю. а просто так в пусту мучитися і витрачати час, сорі я не мазохіст хлопці тоді захотіли конкретно, я зробив, порадились, повиправляв і заніс в друк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 vedmid, ти шо прікалуєшся шо всім такі б підішли , з черепами їздити і з тими завурцаніями, ну його нафік! Сам таке клей! Ліпше вже стікерами машину облупити! Нормальну наклейку клубу з сайтом я розумію, або така як в ВЕТЕРЕНА, тошо йому з Києва прислали, но не черепи.... slim_painter, за наклейки дякую, з мене $ і . І за оракал дякую, завтра попробую фари затягнути в той оракал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 така як в ВЕТЕРЕНА, тошо йому з Києва прислали Ти член Клубу - і тобі пришлють, якщо членські внески заплатиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 Fani, ВІТАЮ!!! Успіху в починаннях і задоволення від досягнень! Коли за вуха тягяти будемо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 Fani, Вітаю!!! Бажаю Всього Самого Найкращого, Удачі у всьому, і щоб машинка не підводила!!! Зі СВЯТОМ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 VETERAN, та подивлюсь, може і підпишусь на ту фішку! Fanтік, ВІТАЮ!!! Всього найкращого, бажаю постійно мати повний бак горючого і повні кишені "каси"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 Fani поздравляю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 Мої вітання Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 Fani, вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 VETERAN,lembergus, vazik_lv, Bratik, _ANDY_, Saba2106, Дякую , дуже приємно . Певно на вихідні шось придумаю , вибратись на природу як буде погода або шось інше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 Fani,і я тебе вітаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 vedmid, і тобі Дякую =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 Всім доброго часу доби! Сьогодні буде зустріч чи ні? і де саме вона буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 на Окружній о 19:00. п.с. я буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах