Ярема 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 а я думав собі задні фари поміняти там 20 хвилин діла і 1 ключ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 давайте завтра тоді на телефонах і на форумі відписуйтесь!!! мій мобайл 0982555945 і 0639933776 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 Завтра маю вільний день з годинки першої , тому можна шось втворити . Мені бризговик тре прикрутити . Ну і карб можна злегка почистити . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 передзвонимся тоді завтра, може то мене в гараж підскочим.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 (змінено) Люди!Вы о чём и с кем разговариваете?Пора очнуться и предпринять меры!Устроили,никому не ведомый "междусобойчик" и радуетесь ,как дети....Чему?Почему?Зачем? Сколько ни читал,так и не понял,где на Окружной здыбанки происходят и когда?Спонтанно собираться нужно? Змінено 3 грудня 2011 користувачем AlShep Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2011 AlShep, ну і тепер давай розтолкуй нормально, що ти тут хотів написати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 slim_painter, +1 AlShep, ми збираємся там де домовляємся на форумі!!!! Від літа повелось так що ми в середу на 19:00 на Окружній, але можливо будуть якісь зміни, бо там тільки до 20:00! Про зміни полюбому попередим на форумі!! + як виходить в якийсь день зробити суботнік, то хто має бажання приїжає..... місце зустрічі полюбому обговорюєм!!!! Короче мужики погодка ніби непогана, я напевно з годинка 12:30-13:00 буду в себе в гаражі!!! Хотече підїжайте, але попередньо подзвоніть, чи я є там!!!! Телефони мої на пару постів вище хто незнає! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 Всім дякую за класно проведений час!!!! Суботнік вроді вдався!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 Fani, slim_painter,дякую безмежно. я б години 3 колотився з тим пасом.напишіть шо з мене. пас куплю і завезу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 Ярема, не Fani, а Mark ))))) на другий раз, береш і знімаєш колготки і вперід!!!))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2011 (змінено) slim_painter, соррі напутав, дякую всеодно, реально що з мене? Змінено 3 грудня 2011 користувачем Ярема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2011 slim_painter, соррі напутав, дякую всеодно, реально що з мене? Та замість ремня купи Сліму колготи:multi::multi::multi::multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2011 та колготи з кого зняти я найду)))) а от ремінь дійсно тре прозапас))) Ярема, та і як розраховуватись з нами, я тобі вже казав не раз:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2011 slim_painter, +1000000000000000000000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 ну так що, відписуємось тут хто точно їде в Тернопіль. Машиною/пасажиром. LordMarko, ти їдеш сам один чи все-таки на один день кинеш задню сідуху?))) пасажири для тебе є))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 (змінено) а шо за ідея за Тернопіль і коли?і шо там буде? Змінено 9 грудня 2011 користувачем Ярема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Я на 90% що їду.... Мммм напевно пасажиром... треба ж трошки буду залити!!!! Ярема, 11.12.2011 на 1 день на раллі спрінт!!!! Шо берем, скільки, чого???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Ярема, ось фотки з позаминулого року в тому ж Тернополі: Посилання єхаєм повтикати, поганяти, погнати, порубати дрова реактивною тягою розпалити вогонь склянкою бензини посмажити м"ясо якесь на арматурі ну і просто померзнути короче, весело)))))) я, майне штурман з братом, Віталік Доманов, Вазонок, Марк точно їдуть. банда аліків на чолі з Мастеріо теж))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 slim_painter, мм а що за пасажири?)) Може якби Ярема там піджене боржок, то можно було і сідуху поставити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 аякеш! я власне і мав наувазі Яремин боржок собі дві беру)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 slim_painter, ну раз ти дві, то я 4:)))))) Треба автобус замовляти!!! ну так хто кого бере, скільки машин їде і скільки людей! slim_painter, Віталік їде своєю чи пасажиром??? прапора клубу берем?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 ніяких червоних прапорів я беру свою ass, штурмана з братом і віталіка. якщо той брат не поїде, тодві ти вазонок падаєш до мене. марк точно бере фані, решта я не вкурсі))) енді 2103 і алмаз вроді не проти теж їхати. ше б банда аліків відписалася, як їхня чорна 099 загружена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Вітаю з Днюхою Клубу! Може попутно відмітимо з тернопільчанами? Може і я тоді б поїхав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Їду з LordMarko. Походу двіжуха весела намічається :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 LordMarko, якшо поставиш задній диван тоді я з тобою падаю!!!!! Чи з ким їхати???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах