vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 Я так зрозумів суботнік накльовується.... якшо небуде справ, то зрадістю приїду.... треба з туманками повозитися!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 vazik_lv,питання э лише одне де крутити? slim_painter,давайте десь наперед домовлятися де і коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 сегодня в 19.00 на Окружной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 +1 maybe yes, maybe no Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Люди хто поїде на суботнік? Давайте конкретно де і коли шоб можна було розраховувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Ярема, я -1. нет возможности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Я на Окружну все таки постараюсь підтягнутись (98% буду)... Bratik, стьоклишка брати, чи фару? Хто ще на Окружну? На рахунок суботніку, я не проти, головне шоб плани не помінялись.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 vazik_lv, лучше фару, буду но немного позже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 vazik_lv,в мене шось типу того самого ідеальний варіант ранком зустрітись, покрутити троха, я штурман припаяю десь=) Може фарами покулупаюсь, в мене ше принципі і ремені треба поміняти але там колодки від ауді на нових, короче пиляти треба, або перекльопувати їх треба тіпа колодки міняти і прикрутити ше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Ярема, комент Сліма номер 7799, на рахунок де і коли. vazik_lv, Сьоня буду, принаймні постараюсь бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 комент Сліма номер 7799, на рахунок де і коли. иии а як його знайти то? Добавлено через 5 минут slim_painter,а точніше адресу можна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Ярема, ЮраПрокопенко, ззаду Арсену на Науковій. там є шаражні кооперативи, мій крайній зпрва( якщо їхати від наукової) як і казав, по сердечкам знайдете:multi: наберете 097-5646205, поясню) 10.30-11.00 вже планую бути там) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 slim_painter,ясно наберу можу бути чуть пініше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Ярема, спочатку треба прийти сьогодні на зустріч на Окружну - там і домовитись. А гараж slim_painterа, знайти дуже просто - він напроти мого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2011 Та вечора заняті в мене, можу в суботу неділю лише... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 всьо в суботу скорше всього я на суботніку, зарядне до ноута накрилось, вже не попрацюю.... Туманки нормально собі пришпандьорю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 Здається 5-го грудня Днюха клубу VAZ2101. Що на це скаже наш Совєт? Може на суботу готуємо ідеї? Під горілочку легше приймаються рішення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 Совет каже, шось треба помсоветуватись всім і все таки шось придумати.... Але 5 число то понеділок.... Або на неділю шось субодумати або на суботу.... Хоча я незнаю чи буду на тих вихідних у Львові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 я на суботніку буду точно, познайомимся, поговорим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 ***. а мене підставили не хороші люди з цього форуму! посилки не відправляють ще з понеділка, відповідно завтра я навіть не маю що робити в гаражі. але я буду палюбасу, раз вже домовились)))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 slim_painter, як то немаєш шо робити... А мені туманки мали переставляти! Дрель незаудь взяти!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 slim_painter, vazik_lv,а в мене треба ремені безпеки поміняти бо старі я навіть не прекрутив тільки проблемка є, колодки наглухо засахарілісь....треба певне болти висведлювати, такшо бери дрельку=)) є питання є в когось колодки під ремені безпеки? короче подивимся І поставлю штурман 4 функційку завтра зрання забираю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 Завтра до 3-тьої на робрті , як ше не змерзнете і не розїдетесь то буду до четвертої . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 Fani, ясно! Мужики ми і так на 11:00 зїжаємся, я трошки запізнюсь, в одногрупника присяга на 10:00, хочу засковити провідати..... Може встигну на11:00 а може трошки спізнюсь!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 Ну шо аліки , побачили як робляться корпоративи, тепер може шось придумаєм для нашого клубу, по масштабам може бути менше, але шось треба! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах