LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 Є варіант що Я поїду в Суботу в Тернопіль. Виїжаю дето зрання, щоб на обід бути вже там. Після обіда прогулянка, пянка і люлі, а зранку на гонки. Але це не точно, ближче до СР-ЧТ скажу наверняк. vazik_lv, в любому варіанті буду ставити диван, але назад не більше 2 пасажирів ібо ще колеса повезу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 кароче народхто зможе взяти той кажіть, буду чекати пропозиції!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 slim_painter, LordMarko,ви можете мені сказати шо з мене. Пас це полюбому а ще що? фізична допомога?кажіть не стидайтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 Ярема,як в нас повелось на все свій час.... ше встигнеш і нам помогти..... LordMarko, slim_painter,чи я не прав??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 vazik_lv,ти як завжди тут=) я в Тернопіль пас холодно+прихворів...то якби літо було... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 Ярема, та шо 10 раз погода поміняється, ми зігрієм, горюче берем!!!!!!!! Сьогодні тільки вівторок!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 для сурових жигулістів погода ніколи не проблема)))) весь день в полі на аеродромі зимою в -26градусів, вже пройшли))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 slim_painter,точно, Черляни це тєма в -26 з холодним пивом в руках!!!!!!!! Нашы Жыгулисты настолько суровы, что в Тернополь на ралли едут на лодке, и между фишками гребут веслами...., только они, вместо ремня генератора(вентилятора), цепляют женские колготки, и все таки она наша, наша "Копеечка"!!!! :lol::lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 (змінено) slim_painter, тільки був Яремі за то писав. дооо, це був реально жестяк. Але крута було. І ващє, для гонщегів погода немає значення, головне щоб машина іпашила а все остальне це фігня)))) vazik_lv, мої чьота туплять, тому рєщє всього Я вами поїду. Сзаду буду мати 2 місця, якщо хоч падай. Візьму на борт ще одну малогабаритну людину!) Змінено 6 грудня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 LordMarko,поняв!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярема 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 та мені принципі мороз не страшний, але здоровя треба в суботу десь збираємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 Так народ я бачу тут покловується виїзд на ТЕРНОПІЛЬ!!!!Значить треба мені брати телефон в руки і назвонювати всіх і розказувати шо як і куда)))))) п.с. Ми не є банда Аліків, як ви кажите. Ми є еліта яка уніштажає каварного ворога!!!)))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 оце тіпа зима почалась! слизько( А з 2-ї рушати сам раз, перша шліфує)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Уряяя!))) Нарешті зима почалася!)) Зранку встиг покататись, відчуття зачьотні хоч і пару раз було жим-жим))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 троха є жим-жим) але адреналінчику то кіко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 хто сьогодні на Окружну!??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Буду дето 19.30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 В мене машина вимахується, сьогодні мене не буде!!!! Завтра до майстра віджену, а то паходу заправився я "модно", карб треба перебрати перечистити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2011 Сьогодні зганяв у Турку і назад - дорога нормальна, тільки ям багато. Правда їхав на 500-му мерсі - інші машинки їхали трошки повільніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 а я мабуть не поїду з вами в тернопіль, нема бабосів, та й машина робиться - все бабло туди шкода... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 Попередньо!!! Всім хто їде у Тернопіль, збір на ОККО у Винниках на 7.40, ессно у неділю. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- vazikа_Начальніке, Ти Я так поняв зі мною їдеш? Конкретніше де тебе краще зрання підібрати в ВК напиши мені, ібо с Фані розберемось а Ти троха далєковато поживаш. Маю ще 1 місце вільне, якщо хтота бажає їхати пишіть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 LordMarko,ок напишу!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 народ, а де моє повідомлення зникло? Veteran, я так собі думаю, якщо ви поїдете - то я до Вас пасажиром, якщо ні - то прийдеться до Марка падати, але точно зможу сказати в суботу - буду знати що там в мене по грошам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 Я напевно не поїду - погода мерзопакосная - мало задоволення киснути на дворі. Думаю, що з Марком також не поїдеш - він бере тільки малогабаритних пасажирів. Хіба що ти змінився за тиждень. а я мабуть не поїду з вами в тернопіль, нема бабосів, та й машина робиться - все бабло тудишкода... Що зникло? Ось це? Перегорни сторінку назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 ні, я написав з роботи те що і в попередньому повідомленні, тобто про поїздку щоб до Вас в пасажири Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах