Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Є варіант що Я поїду в Суботу в Тернопіль. Виїжаю дето зрання, щоб на обід бути вже там. Після обіда прогулянка, пянка і люлі, а зранку на гонки. Але це не точно, ближче до СР-ЧТ скажу наверняк.

vazik_lv, в любому варіанті буду ставити диван, але назад не більше 2 пасажирів ібо ще колеса повезу

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

slim_painter,

LordMarko,ви можете мені сказати шо з мене. Пас це полюбому а ще що? фізична допомога?кажіть не стидайтесь

Поділитися повідомленням

Ярема,як в нас повелось на все свій час.... ше встигнеш і нам помогти.....;)

LordMarko,

slim_painter,чи я не прав???:bw:

Поділитися повідомленням

Ярема, та шо 10 раз погода поміняється, ми зігрієм, горюче берем!!!!!!!!

Сьогодні тільки вівторок!!!

Поділитися повідомленням

для сурових жигулістів погода ніколи не проблема)))) весь день в полі на аеродромі зимою в -26градусів, вже пройшли)))))

Поділитися повідомленням

slim_painter,точно, Черляни це тєма в -26 з холодним пивом в руках!!!!!!!!

Нашы Жыгулисты настолько суровы, что в Тернополь на ралли едут на лодке, и между фишками гребут веслами...., только они, вместо ремня генератора(вентилятора), цепляют женские колготки, и все таки она наша, наша "Копеечка"!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Поділитися повідомленням

slim_painter, тільки був Яремі за то писав. дооо, це був реально жестяк. Але крута було. І ващє, для гонщегів погода немає значення, головне щоб машина іпашила а все остальне це фігня))))

vazik_lv, мої чьота туплять, тому рєщє всього Я вами поїду. Сзаду буду мати 2 місця, якщо хоч падай. Візьму на борт ще одну малогабаритну людину!)

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Так народ я бачу тут покловується виїзд на ТЕРНОПІЛЬ!!!!Значить треба мені брати телефон в руки і назвонювати всіх і розказувати шо як і куда))))))

п.с. Ми не є банда Аліків, як ви кажите. Ми є еліта яка уніштажає каварного ворога!!!))))))))))))))))

Поділитися повідомленням

Уряяя!))) Нарешті зима почалася!)) Зранку встиг покататись, відчуття зачьотні хоч і пару раз було жим-жим)))

Поділитися повідомленням

В мене машина вимахується, сьогодні мене не буде!!!! Завтра до майстра віджену, а то паходу заправився я "модно", карб треба перебрати перечистити!

Поділитися повідомленням

Сьогодні зганяв у Турку і назад - дорога нормальна, тільки ям багато. Правда їхав на 500-му мерсі - інші машинки їхали трошки повільніше.

Поділитися повідомленням

а я мабуть не поїду з вами в тернопіль, нема бабосів, та й машина робиться - все бабло туди

шкода...

Поділитися повідомленням

Попередньо!!! Всім хто їде у Тернопіль, збір на ОККО у Винниках на 7.40, ессно у неділю.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

vazikа_Начальніке, Ти Я так поняв зі мною їдеш? Конкретніше де тебе краще зрання підібрати в ВК напиши мені, ібо с Фані розберемось а Ти троха далєковато поживаш.

Маю ще 1 місце вільне, якщо хтота бажає їхати пишіть

Поділитися повідомленням

народ, а де моє повідомлення зникло?

Veteran, я так собі думаю, якщо ви поїдете - то я до Вас пасажиром, якщо ні - то прийдеться до Марка падати, але точно зможу сказати в суботу - буду знати що там в мене по грошам

Поділитися повідомленням

Я напевно не поїду - погода мерзопакосная - мало задоволення киснути на дворі.

Думаю, що з Марком також не поїдеш - він бере тільки малогабаритних пасажирів. Хіба що ти змінився за тиждень.:)

а я мабуть не поїду з вами в тернопіль, нема бабосів, та й машина робиться - все бабло туди

шкода...

Що зникло? Ось це? Перегорни сторінку назад.

Поділитися повідомленням

ні, я написав з роботи те що і в попередньому повідомленні, тобто про поїздку щоб до Вас в пасажири

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз