VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2011 vedmid, завтра знайдеш на роботі - воно десь там лежить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 я певно-таки не поїду, щось мене горло прихватило - буду лікуватись.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 LordMarko, є такі самі як в тебе ВЕСЕМИ, протитуманки, 110 грн! В могознайомого на базарі на Перфецького! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 Усьо, екіпаж у мене укомплектований,завтра придумаю як усіх забрати по ланцюжку)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Мда, ну і погодка, навіть незнаю чи тепер їхати, мокнути!!!! Хто, шо там??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 vazik_lv, Ти думав Маямі буде?))) Якщо не хочеш їхати кажи вже, щоб у мене був час набрати пасажирів, а не щоб в останній момент... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 LordMarko, поняв! ОК я тобі задзвоню! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 LordMarko, -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 (змінено) Сідухи вже стоять, колеса в багажнику. Знову маю 1 вільне місце! Добавлено через 1 час 12 минут Нарешті ми родили щоб зробити довгоочікуване відео. Прошу дуже Посилання Змінено 10 грудня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 LordMarko, Видео супер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 Мда, відео зачьотне! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 LordMarko, Але в тебе заточка)))))))))))))))))))) А відео дійсно супер, тільки от треба було якусь фігуру пройти !! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 (змінено) :bp: пядестал в класі ЗАДНІЙ ПРИВІД! сьогодні був успішно зайнятий представниками нашого клубу) УРА!! І як показує досвід,- Львів рулить і рельно розрулює)) Ітог-Я перший, Слім другий і Довгий третій:bp: Дяка класній компанії за веселу подорож) Величезне списібо штурману мому Фані, хз чьо би Я без тебе робив ващє)) Дорога туди була просто Ж, причому реально з великої букви! Голольод пісєц. Я на обгін як йшов то жопа чуть на зустрічну обочину не вилітала)))Кожен підйом на гору супроводжувався льогким заносом) Але на самій гонці було супер, сонце так адцко жарило що Я майже весь час був в одній кофті.Так що ті хто не поїхав багато втратив) P.S ВІДЕО і ФОТО потім буде в ВК, Я дам сюди ссилки Змінено 11 грудня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 Класно молодці, ВІТАЮ!!! Шкода що я не поїхав, зато у Львові купу справ вирішив!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 LordMarko,slim_painter, Вітаю , хапнув екстріму по дорозі в Тернопіль і задоволення в самому Тернополі . Ну звичайно файна компанія як завжди це головне . LordMarko, Пропаввби без мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2011 умда... дороги туди, була просто звіздєц яка.... і то при тому що і так їхали як черепахи. погодкапросто шикарна! тепло, ппц) гонки гарно впринципі організовані, всьо гуд, но кількість учасників зовсім не тішить... загалом, поїздочка шикарна вийшла, всьо дуже круто і класно!) хто не поїхав, реально шкодуйте!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 Поздравляю наших гонщиков, так держать и дальше. Надеюсь будете почаще нас радовать своими успехами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 slim_painter Дякую за допомогу з буксирування мене до мого гаражу в суботу, після моєї поїздки в Нову лінію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 Вітаю всіх Андріїв з Днем Ангела І себе в тому числі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 Bizon, Вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WCttEvM8TqQ&feature=youtube_gdata" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 slim_painter, відео с салону вийшло майже як пісня Мама Люба ))))) Ну чьо, гонки пройшли, трохи віддихнули і харе, треба далі тренуватись. Хто має бажання скласти компанію в неділю в Черлянах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 зачетна видяха !!! хто сьогодні на Окружну? +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 бачу ніхтонезголошується на Окружну( їду в гараж крутити гайки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 хтось буде на окружній????? Бо я незнаю їхати чи нє!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах