vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 zevs392, привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 Як вступити в твою компанію????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 всьо! мене порвало!:lol::lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 капот палкою??? вандали))))))) викрутку і короткі щипці)) і то якизх я не мав, і всьо відкривається)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 (змінено) Шановний пане vedmid, що це Ви там організували за "Компанію" ?) Я можу вступити у неї, чи це якась закрита організація ?))) Змінено 3 лютого 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 ой, і мене ше візьмете у Вашу компанію? може ще хтось підпишеться, буде гуртовий набір Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 zevs392,судячи з твого запитання,в компанію vedmid ти точно не попадаєш,там існує жорсткий відбір...Потрібно мати вже інстальовану неонову підсвітку днища,синенькі світлодіоди в габаритах,і щоб бризкалки світились різними кольорамиОсь прийде зараз сам vedmid,і тобі все розкаже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 zevs392,судячи з твого запитання,в компанію vedmid ти точно не попадаєш,там існує жорсткий відбір...Потрібно мати вже інстальовану неонову підсвітку днища,синенькі світлодіоди в габаритах,і щоб бризкалки світились різними кольорамиОсь прийде зараз сам vedmid,і тобі все розкаже... Братство масонiв!? Приймете мiй часний лiтак? Неонова пiдсвiдка пiд крилами, габарiти-всё есть..Непрацюе пiчка в салонi лiтака-готовий приiхати потягом---червона дорiжка буде? Кому висилати райдер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 Як вступити в твою компанію????????? приходь на зустрічі, там тобівсе розкажемо vedmid, як там машина, нічого не замерзло? завтра планую піти подивитись що там і як, моженавіть щось спробую зробити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 (змінено) . Змінено 13 червня 2020 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 я наступного тижня точно не буду - в мами в середу ДН, будемо святкувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 VETERAN, Так не вийде, забрати то заберу, а от поставити не вийде вже..... В мене раз Акб сідав і нічого, через багажник машину відкрив! Сьогодні з 4 разу завів, АКБ крутив нормально. але потім вже подустал, сигналка давала знати, шо АКБ вже майже сів, але нічого ше крутанув і завелась.... такшо -25 під хатою без гаражу не прідєл slim_painter, шо там тебе порвало!!!!! Точно вандали, в мене перед Новим Роком тросік капота порвався, так я відкрив дротом, міцним, можна шнурком..... ловкость рук і нічего больше... zevs392, давай слідкуй за форумом коли в нас там здибанка, підтягуйся, там всьо поймеш шо до чого!!! Товаріщі, що знов в неділю будем збиратись??? Знов пивка поп"єм??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 VETERAN,дякую за запрошення).Якщо б моя машинка була б на ходу,я давно б до вас приєднався...Проте виїде з гаража вона ще не скоро,а приходити на зустрічі автолюбителів в якості теоретика- пішохода трохи не те Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 а приходити на зустрічі автолюбителів в якості теоретика- пішохода трохи не те а ти думаєш всі на машині приїжають пиво пити? якраз і половина, приходить пішки!)) не парся))) за пивом ми всі великі теоретики))) а за коньяком мотори вскриває від нєфіг дєлать VETERAN, ми не пристібались ми просто невкурсі ведмедьової туси, от і вириши розізнати, може і нас візьме в своє братство Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 Все вийде - шнурок привязується до замка і виводиться на край капота. Зранку досить тільки трошки припідняти край капота і потягнути за шнурок - все відкривається. Або відкриваєш палкою - вставляєш до упору в замок з правої сторони. Досить припідняти край капоту на 1-2см. В мене багато на районі любопитних залізти під капот.... І шось мені не дуже хочеться давати їм додатковий шанс зі шнурком!!!!!!!! І капоти гнути не хочу.... Всьо пучком... екстремальні випадки не так вже і часто трапляються! Ну то що НЕДІЛЯ 18:00 на пиво! ЧИ ЯК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 vazik_lv, а то нічо, шо в неділю слалом?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 slim_painter, а хз як воно з ним буде, тим більше шо то зранку... А вечерком 18:00 можна зібратись.... Я питав тут, шо там з слаломом всі мовчать, тому думаю може хоть ввечері зберемся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 zevs392, Just Do It, бронежелеты возьмите VETERAN, готовте денюшку, раз вы киллера наняли, то вам и платить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlShep 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 (змінено) Сложноватая зима выдалась.Но,сегодня завёлся и поездил.Печка при такой погоде-самое оно!А,пивасик-вне конкуренции.Всем большой привет и наилучшие пожелания! Да,сложности с рулевым(замёрзло всё) и тяги карбюратора...WD обработать обязательно!!! Змінено 3 лютого 2012 користувачем AlShep Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 VETERAN, СЛІМ був на машині Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 VETERAN, пусть летит по следу трассера, на встречном курсе легче стрелять кстате тосол прихватывает при таком морозе, а про незамерзайку совсем молчу, хоть бери её на хлеб мажь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 )Ну,можливо десь навесні дозрію і навідаюсь на клубну зустріч,подивлюсь на мужні обличчя героїв нашого часуА машина стоїть не тому,що заїхала на зимівлю,а тому що ДТП Отакі от пироги... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах