Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

капот палкою??? вандали)))))))

викрутку і короткі щипці)) і то якизх я не мав, і всьо відкривається))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Шановний пане vedmid, що це Ви там організували за "Компанію" ?) Я можу вступити у неї, чи це якась закрита організація ?))):lol:

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

zevs392,судячи з твого запитання,в компанію vedmid ти точно не попадаєш,там існує жорсткий відбір...Потрібно мати вже інстальовану неонову підсвітку днища,синенькі світлодіоди в габаритах,і щоб бризкалки світились різними кольорами:multi:Ось прийде зараз сам vedmid,і тобі все розкаже...

Поділитися повідомленням

zevs392,судячи з твого запитання,в компанію vedmid ти точно не попадаєш,там існує жорсткий відбір...Потрібно мати вже інстальовану неонову підсвітку днища,синенькі світлодіоди в габаритах,і щоб бризкалки світились різними кольорами:multi:Ось прийде зараз сам vedmid,і тобі все розкаже...

Братство масонiв!? Приймете мiй часний лiтак? Неонова пiдсвiдка пiд крилами, габарiти-всё есть..Непрацюе пiчка в салонi лiтака-готовий приiхати потягом---червона дорiжка буде? Кому висилати райдер?:multi:

Поділитися повідомленням

Як вступити в твою компанію?????????

приходь на зустрічі, там тобівсе розкажемо

vedmid, як там машина, нічого не замерзло?

завтра планую піти подивитись що там і як, моженавіть щось спробую зробити...

Поділитися повідомленням

я наступного тижня точно не буду - в мами в середу ДН, будемо святкувати

Поділитися повідомленням

VETERAN, Так не вийде, забрати то заберу, а от поставити не вийде вже.....

В мене раз Акб сідав і нічого, через багажник машину відкрив!

Сьогодні з 4 разу завів, АКБ крутив нормально. але потім вже подустал, сигналка давала знати, шо АКБ вже майже сів, але нічого ше крутанув і завелась.... такшо -25 під хатою без гаражу не прідєл:multi:

slim_painter, шо там тебе порвало!!!!!

Точно вандали, в мене перед Новим Роком тросік капота порвався, так я відкрив дротом, міцним, можна шнурком..... ловкость рук і нічего больше...

zevs392, давай слідкуй за форумом коли в нас там здибанка, підтягуйся, там всьо поймеш шо до чого!!!:az:

Товаріщі, що знов в неділю будем збиратись??? Знов пивка :az: поп"єм???

Поділитися повідомленням

VETERAN,дякую за запрошення).Якщо б моя машинка була б на ходу,я давно б до вас приєднався...Проте виїде з гаража вона ще не скоро,а приходити на зустрічі автолюбителів в якості теоретика- пішохода трохи не те:bk:

Поділитися повідомленням

а приходити на зустрічі автолюбителів в якості теоретика- пішохода трохи не те

а ти думаєш всі на машині приїжають пиво пити?:multi: якраз і половина, приходить пішки!)) не парся))) за пивом ми всі великі теоретики))) а за коньяком мотори вскриває від нєфіг дєлать:multi:

VETERAN, ми не пристібались:multi: ми просто невкурсі ведмедьової туси, от і вириши розізнати, може і нас візьме в своє братство:lol::af:

Поділитися повідомленням

Все вийде - шнурок привязується до замка і виводиться на край капота. Зранку досить тільки трошки припідняти край капота і потягнути за шнурок - все відкривається. Або відкриваєш палкою - вставляєш до упору в замок з правої сторони. Досить припідняти край капоту на 1-2см.

В мене багато на районі любопитних залізти під капот.... І шось мені не дуже хочеться давати їм додатковий шанс зі шнурком!!!!!!!! І капоти гнути не хочу....

Всьо пучком... екстремальні випадки не так вже і часто трапляються!

Ну то що НЕДІЛЯ 18:00 на пиво! ЧИ ЯК?:az:

Поділитися повідомленням

slim_painter, а хз як воно з ним буде, тим більше шо то зранку...

А вечерком 18:00 можна зібратись....

Я питав тут, шо там з слаломом всі мовчать, тому думаю може хоть ввечері зберемся!

Поділитися повідомленням

zevs392, Just Do It, бронежелеты возьмите:)

VETERAN, готовте денюшку, раз вы киллера наняли, то вам и платить:)

Поділитися повідомленням

Сложноватая зима выдалась.Но,сегодня завёлся и поездил.Печка при такой погоде-самое оно!А,пивасик-вне конкуренции.Всем большой привет и наилучшие пожелания!

Да,сложности с рулевым(замёрзло всё) и тяги карбюратора...WD обработать обязательно!!!

Змінено користувачем AlShep

Поділитися повідомленням

VETERAN, пусть летит по следу трассера, на встречном курсе легче стрелять:)

кстате тосол прихватывает при таком морозе, а про незамерзайку совсем молчу, хоть бери её на хлеб мажь :)

Поділитися повідомленням

)Ну,можливо десь навесні дозрію і навідаюсь на клубну зустріч,подивлюсь на мужні обличчя героїв нашого часу:)А машина стоїть не тому,що заїхала на зимівлю,а тому що ДТП :( Отакі от пироги...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз