Predator007 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 Народ. Коли здибанка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 LordMarko, хоч бери оракал і замутим тобі зеленими або мода пішла на ледве голубувато-фіолетовий!!! Шо там в суботу десь здибаємся всі чи як? CheZZ, бачу зміни.... Де там твій бортовик, подивитись шо ти зробив.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 В суботу буду вільний в другій половині дня , можна шось придумати . І в неділю в Черляни не проти катнутися ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 slim_painter, коли все буде зроблено, а то буде не скоро, чекаю весни... P. S. жовтогазікі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 я в суботу буду в своїй ковирятись, так що якщо є бажання - заїжайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 я б тоже шось покрутив.... якшо буде як, то підтянусь!! почав страдати такою фігною, як перетяжка різних елементів плівкою, типу Оракал!!!! Поки стажуюсь, плата за роботу символічна, бувають акції що і безкоштовна, але матеріал клієнта... розгляну варіанти.... vedmid, може ти зара складаєш салон і хочеш шось в колір кузова чи карбоном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 таке питання, де у Львові можно найти рифльоні алюмінієві листи? і більш складніше питання, де у Львові можно знайти майстра який чьотко виріже на листі потрібні мені фігури? конкретніше...мені треба щоб на цьому листі були вирізані кола, 2 великих кола по центру , діаметром дето 15 см і купу (штук 15) діаметром по 4 см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 vedmid, може ти зара складаєш салон і хочеш шось в колір кузова чи карбоном та ні, мабуть не зараз, та й грошей на плівку нема... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 LordMarko, шо то таке має бути??? супер тітани.... мм колись чув за ті листи, а от де їх брали забув.... як нагадаюсь то скажу... то мають бути такі як на пожарних машинах???? на офф-роудовскіх болідах дно вистиляють??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 vazik_lv, типу да. Я написав Фасту, якщо в нього не буде то поїду завтра шукати по метал базах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 LordMarko, а шо має бути такет з того алюмінію?????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 LordMarko, бачив ці листи колись в новій лінії по 0,5 квадрата або мода пішла на ледве голубувато-фіолетовий! то колись так було по дрфіт-тємі знайти майстра який чьотко виріже на листі потрібні мені фігури? vovka і CAT точно з тим допоможуть. або на дуже крайній випадок C#@O$ робив собі прізку лазером для водневого апарату. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 ОО данке комрадс, завтра поїду погляжу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 я вихожу на базар, дещо куплю і в гараж, думаю десь 10:30 - 11:00 вже буду там так що хто має бажання - заходьте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 хто шо робе??? Десь сьогодні зберемся, можна і там в гаражі на трускавецькій!!!!! Як хтось шось надумає, дзвоніть! бо я на форум скорше всього до вечора вже не зайду!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 Збираємось з LordMarko, на пиво . Хто має бажання приєднатися . Годину ще не оприділили а місце десь в центрі , скорше в пузатій хаті ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 Ха, сьоня прикупив наборчик інстументу! Довольний, як слон! На ЛТК брав! Супер!!! Шо там завтра з Черлянами, хто їде??? Незнаю, їхати не їхати!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 ітак, таваріщ Сліма без інету наразі сидить,просив передати- завтра хто їде в Черляни, збор на 12.00 на ОККО де штрафанули Вазіка)) тоість на вул. Городоцькій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 Панове, даруйте за тупе запитання - а що там в Черлянах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 ітак, таваріщ Сліма без інету наразі сидить,просив передати- завтра хто їде в Черляни, збор на 12.00 на ОККО де штрафанули Вазіка)) тоість на вул. Городоцькій ААА всім запам"яталося!!!:lol:! Мда, було, було таке!!!! Ну всім дякую хто сьогодні був! Гарно зїздили!!!!! Супер провели час, а саме головне - ОРИГІНАЛЬНО!!!! Ну а фото треба потім буде шоб Слім залив на форум.... недаром ми робити символ нашого клюбу!!!!:az: Esbist, взльотка, купа місця, для тренувань і покатушок на снігу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 vazik_lv Дякую за інфу. Сьогодні мав справи, а так би до вас приєднався, ну нічо, ще буде нагода я думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 Esbist, толи еще будет ойо-йой!!!! Ясно шо буде!! Скоро вже відкриється сезон суботніків, вже скоро тепліше буде!!!! Хоча така погода як сьогодні теж не завада..... Такшо тримаєм активну участь на форумі і ми в курсі всіх справ!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах