slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 Ну,можливо десь навесні дозрію давай ми тебе підливати будем, щоб ти швидше дозрів )))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 Спокійно,чуваки,я самВам тільки дай волю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 Тільки він перетворюється на кашу, а не цільний кусок, як вода. В тій каші помпа крутиться без зусиль і блок вона не розпирає. да я знаю, но всё равно не приятно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 . А може зберемося скоріше, ніж о шостій? так давайте всі б зібрались в Брюхах, а вже звідти кудись, після змагань. тимбільше що глядачм не тре приїжати на 9 ранку і весь день там мерзнути. як були на минулому слаломі, в брюхах, вроді всі були задоволені, навіть Ведмідь заікнувся, що хотів би спробувати. сказав той шо взагалі не приїде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 ну так що вирішуєм???? Будем на слалом вилазити, чи ввечері збиратись??? Чи вже ніхто нікуди не йде??? Шо в нас там завтра??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 Слалом буде , і виступати плануєм ! Приїжайте підтримуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sasha066 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 ще раз можете уточнити дату або просто скинути номер мобілки чийсь... зі львова ато я тут новачок і нічого толком не можу поняти!!! Наперед дякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 sasha066, чого саме дата вас цікавить? Якщо гонки то завтра, конкретніше: 8:30 — 9:00 — створення фігури і підготовка трасси 9:00 — 11:00 — реєстрація учасників 10:00 — 11:20 — тренувальні заїзди 11:20 — початок змагань Якщо все буде норм то дето в 9.00 ми будем вже там. Впізнати нас легко, на задньому склі логотип клубу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 величезна подяку Чезу за файну каструлю!!! фільтр новий, патрубок підігрівю і гараж над головою))))) і за точку з полом"я гасником, чи як його там....))) всі мої трабли, як рукою зняло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 slim_painter, і тобі дякую за допомогу, твоя машинка - танк, 2 тони потягнула без всяких під гору ше! успіхів всім учасникам змагань!!!! можливо підїду - підтримаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 sasha066, ти з Сколе??? і тут свої.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sasha066 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Так зі сколе а ти що когось знаєш тут чи ти сам звідси, то може якось і зустрінемось я в Океї барменом працюю якщо що заходи пригощу кавою.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 sasha066, та в мене баба зі Сколе (вул.Кальнишевського); колєга Андрій на такому сірому Форді Транзіті тюненому їздить!!!! Та і родився я сам в Сколе.... А хату ще маю в Корчині! Такшо свої! Починаючи з весни і до пізьної осені там кожен тиждень! Зимою на всі свята!!!!! БУду напевно на наступні вихідні. такшо дзвонимся, кинь мені в ПП свій номер! Вітаю ще наших гонщеків з участю у сьогоднішньому слаломі.... провели час суперово, нагнались до " не могу" І провели багато цікавих експерментів..... Фані вітаю з 3 місцем... Всім дякую за гарно проведений час! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Величезне ДКУЮ LordMarko, за наданий болід і допомогу . Машинка показує себе прекрасно завдяки чому взяли третє місце . Маєм ще одну медальку в клубі . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Fani, як і обіцяв)) вітаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Fani, Вітаю!!! маладєц) самих заїздів я не бачив, тмоу це був приємний сюрприз!)) а я особливо весело провів всю гонку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 а я особливо весело провів всю гонку ти про мего шип?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 (змінено) ти про мего шип?)))) а про шо ж ще)))))) тоже блін, зацепили мене слова, шо є халявні шипи) а я занадто легкий на підрив, от і заставив нігера їхати за ними)))) ну нічо, зато випробував, офігів і не один раз був би то драг Змінено 5 лютого 2012 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 slim_painter, Машина гарно запакована тому треба було просто обережно їхати . Тобі робити небуло шо , от і баваивя фігньою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 VETERAN, та з Волинянки..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах