VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 VETERAN, пока нет, долековато же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 що там вчора? збирались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 vedmid, а шо хтось про шось тут писав?? вроді ніхто нікуди... може на вихідних щось придумаєм!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 LordMarko, вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 Дякую) Може хто хоче в неділю в Тернопіль на паралелний спрінт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 я - пас, ще бабки не получив, буду можливо щось робити цього тижня з машинкою... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 LordMarko С ДНЮХОЙ ТЕБЯ, НАШ ОТВАЖНЫЙ ГОНЩИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 LordMarko, вітаю..... всього найкращого!!!! Ні гвоздіка, ні жезліка!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 LordMarko, Вітаю тебе!!! побільше успіхів в житті! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 LordMarko, приєднуюсь до привітань!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 Всім дякую за привітання) дуже приємно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2012 LordMarko, також приєднуюсь до всіх привітань, всього тобі найкращого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 Може хто хоче в неділю в Тернопіль на паралелний спрінт? я вже знаю переможця переднього приводу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 slim_painter, Тоже знаєш що Паша взяв адцкий шип Негра ?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 то я його Паші і привіз) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2012 Йопті, ну сьогодні і суботнік, їтіть його через кришу...... зранку самого Машина не завелась, думав "прикурити" від Сенса свого, а він йолкін дрин тоже не завівся..... Кароче приїхав Алмаз "Чіл і Дейл" я від нього прикурив, і то за разом 6 завів свою!! прогрів фуричить (3 дня не заводив капец) хоч бери і кожен день їзди!!! Поки Алмаз ше соседа на Канго тягав, то Сенс сам потім завівся, чи відійшов чи шо!!!! Ну а потім міняли в Алмаза вентилятор пєчки!!!! Алмазти напевно в шоці від булови салону ВАЗ 2107.... з їхніми кріпленнями і защолками..... купу дротів, навіть в мене і то половину того нема!!!!! Ну Тольятовци ну кулібіни, шоб поміняти моторчик пєчки, розібрали всю торпеду, ну крім самого корпусу!!! Капец...... Є один такий самонарєз шо я його 15 хв мурижив поки відкрутив, настільки недоступне місце!!!!!! Капец повний, але продуктивний день!!!! Доречі продається 2101 1980р, білого кольору, в дуже хорошому стані!!!!! Кого цікавить пишіть в ПП! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2012 vazik_lv, тобі таке МЕГО дякую за допомогу бо я сам неапевно після зняття бороди з всіма тими фішками кінув то всьо нах........ ти доречі як сам? бо я думав шо всьо я руки або пальці на ногах відморозив... але тепла вода і 50грам карішали))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 я вчора свою трошки ковиряв, не змерз... сам прікол, що після стояння 2 тижні на морозі вона досить легко завелась, прийшлось правда бєнзу підкачати, підсос дати... я її викотив, а не подумав як буду закочувати, потім завів і сам заїхав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 almaz, ти поки виїжав від мене я прийшов додому вальнув 3 по 50 з перцем + ту літру пивка, і ти знаєш тепло пішло капец.... потім вечерком ше трошки фестивалив... Нормально!!!!! vedmid, коли там збераємся на оглядини твоєї??? Там вже з вівторка потепління можна суботніки робити!!! неділя і шо то робити, комп і ящик вже надоїв, валю прогрію машину, десь на закупи прокатаюсь!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 я буду в суботу робити машинку, можемо там і якісь пару грам випити, заодно поможете щось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 якшо не поїду в гори то непроти в суботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 vedmid, вітаю - нарешті вже зрушилось з місця. В суботу збираєшся вже закінчувати? буду починати закінчувати, вже пару вікон поставив, треба ще пару бархотків, поставив кріплення заднього бампера, фари, на підфарники треба трохи дирки підсверлити, розібратись з електрикою і можна починати салон збирати... одним словом - як добре взятись - то можна і за день вправитись, за тиждень планую прикупити трохи мєлочі, того що не вистачає, ну і постараюсь по-максимуму в суботу зібрати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах