Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

vedmid, а шо хтось про шось тут писав??

вроді ніхто нікуди...

може на вихідних щось придумаєм!!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я - пас, ще бабки не получив, буду можливо щось робити цього тижня з машинкою...

Поділитися повідомленням

LordMarko, також приєднуюсь до всіх привітань, всього тобі найкращого;)

Поділитися повідомленням

Може хто хоче в неділю в Тернопіль на паралелний спрінт?

я вже знаю переможця переднього приводу!:multi:

Поділитися повідомленням

Йопті, ну сьогодні і суботнік, їтіть його через кришу......

зранку самого Машина не завелась, думав "прикурити" від Сенса свого, а він йолкін дрин тоже не завівся.....

Кароче приїхав Алмаз "Чіл і Дейл" я від нього прикурив, і то за разом 6 завів свою!! прогрів фуричить (3 дня не заводив капец) хоч бери і кожен день їзди!!!

Поки Алмаз ше соседа на Канго тягав, то Сенс сам потім завівся, чи відійшов чи шо!!!!

Ну а потім міняли в Алмаза вентилятор пєчки!!!! Алмазти напевно в шоці від булови салону ВАЗ 2107.... з їхніми кріпленнями і защолками..... купу дротів, навіть в мене і то половину того нема!!!!!

Ну Тольятовци ну кулібіни, шоб поміняти моторчик пєчки, розібрали всю торпеду, ну крім самого корпусу!!! Капец......

Є один такий самонарєз шо я його 15 хв мурижив поки відкрутив, настільки недоступне місце!!!!!!

Капец повний, але продуктивний день!!!!

Доречі продається 2101 1980р, білого кольору, в дуже хорошому стані!!!!! Кого цікавить пишіть в ПП!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, тобі таке МЕГО дякую за допомогу бо я сам неапевно після зняття бороди з всіма тими фішками кінув то всьо нах........ ти доречі як сам?

бо я думав шо всьо я руки або пальці на ногах відморозив... але тепла вода і 50грам карішали)))

Поділитися повідомленням

я вчора свою трошки ковиряв, не змерз...

сам прікол, що після стояння 2 тижні на морозі вона досить легко завелась, прийшлось правда бєнзу підкачати, підсос дати...

я її викотив, а не подумав як буду закочувати, потім завів і сам заїхав...

Поділитися повідомленням

almaz, ти поки виїжав від мене я прийшов додому вальнув 3 по 50 з перцем + ту літру пивка, і ти знаєш тепло пішло капец....

потім вечерком ше трошки фестивалив... Нормально!!!!!

vedmid, коли там збераємся на оглядини твоєї???

Там вже з вівторка потепління можна суботніки робити!!!

неділя і шо то робити, комп і ящик вже надоїв, валю прогрію машину, десь на закупи прокатаюсь!!!!

Поділитися повідомленням

я буду в суботу робити машинку, можемо там і якісь пару грам випити, заодно поможете щось...

Поділитися повідомленням

vedmid, вітаю - нарешті вже зрушилось з місця. В суботу збираєшся вже закінчувати?

буду починати закінчувати, вже пару вікон поставив, треба ще пару бархотків, поставив кріплення заднього бампера, фари, на підфарники треба трохи дирки підсверлити, розібратись з електрикою і можна починати салон збирати...

одним словом - як добре взятись - то можна і за день вправитись, за тиждень планую прикупити трохи мєлочі, того що не вистачає, ну і постараюсь по-максимуму в суботу зібрати...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз