Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

підкажіть як зробити ваз 2103 повнопривідним

Slim правий купляй ниву)). Але той жигулютор і без передноьго приводу куда хоч задрапається.А якщо понижену і диференціал блокуючий з гарними драпаками то фсьо..))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
_KIT_,

осмелюсь дополнить СЛИМА, у нас тут есть две темки которые желательно прочитать)))

Посилання

Посилання

Спасибо за отклик. В первую очередь читал эти темы.

Ситуация такая, что много лет я тусил на львовском фольц клубе. там небыло разделов потипу львов, франковск и тэ дэ, но зато там были темы "фа-фа, блым-блым", "обсуждение съездов" - это очень удобно. Зачем сорить в теме разными вопросами ? вот есть вопрос про полноприводною ВАЗ, сразу флуд о БТРе и + обсуждение съезда.

конечно я понимаю что я новенький, и никто под меня подстраиваться не будет, но предложить-то можно :bk:

Поділитися повідомленням

бачив колись повноприводного запорожця, а вот жигуля неа)

хіба є варіант, купити субару, відрізати верх, пришаманити кузов жигуля, і вуаля повнопривідний жигуль:multi:

Поділитися повідомленням

Bizon, Пiсля експеримементiв на своему старому i декiлькох двигунах моiх друзiв повернувся до масла ZIK. Якщо зберiгатиметься iх якiсть i надалi-експериментувати надалi вже не буду-досить надоiло...ХАДО вважаю непоганим маслом, але враховуючи цiну--ну нiчим не краще за ZIK-ну нiчим! Хiба що *пальцями*--*а от ЯЯЯ --залив собi-ХАДО!* До речi у нашому регiонi вже пройшов бум популярностi ХАДО-вже нiхто не дивиться на нього як на чудо.

Поділитися повідомленням

_KIT_, ти все вірно пишеш! саме так все і має бути, просто ТУТ, нам тупо пофік:multi: ми собі гоним, і нам нічо і не пікне)) приїжай на якісь зустрічі, точніше суботники)

Поділитися повідомленням

маякуйте заздалегіть - обов'язково приїду. + маю 100500 питань по машині :multi:

Поділитися повідомленням

LordMarko, блим-блим фа-фа!!! Видів тебе в низьколетящому автомобілі в неділю в Брюховичах біля військової частини

Поділитися повідомленням

lembergus, ,

Zir, Дякую за свою думку. Взяв собі ZIK , колись також заливав його і ніяких нарікань та негативних відгуків сказати не можу, думаю що усьо буде гуд;)

Поділитися повідомленням

Fani, забрав нарешті???? цікаво як вони на авто дивляться

підкажіть гарні місця для фотосету???

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

Bomber, сток ? Перехідник готовий купляв чи сам робив ? Я про "табуретку" :) Трубки штатні залишились ? Довжини вистачило ?

Поділитися повідомленням

liuskywalker перехідник купив готовий (кронштейн 21213), праву і ліву трубку докупляв (нехватало десь по 30-40см) задньоі хватає.

Поділитися повідомленням

LordMarko, Fani, запара з дисочками ((( зря прокатались

LordMarko - дякую, що закинув, твоя тачка - монстр у хорошому розумінні!!!

прокатай мене колись кружочок в бойовому режимі

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз