Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

приб'ю того хто кричав що на Раковець нормальна дорога!!!:evil:

але нічо так було:ay:

може організуєм зустріч західного регіону біля Олеського замку???

(як у старі добрі часи)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
CheZZ, ну незнаю, якшо стоковим то нормальна дорога:multi:, але дійсно за літо там дорога від траси до джерела спаскудилась дуже, я ще там як в травні був, то було набагато краща!

Поділитися повідомленням

Привіт Всім!Я хотів дізнатись чи збирается хтось 9 числа ганяти на Кульпарківській із клубу?

Поділитися повідомленням

faint, неа, в нас немає машин під цей клас гонок. Але те що ми будем як глядачі це факт

Поділитися повідомленням

Шкода,думав що хоть хтось з клубу Ваза прийме участь,а то все одні і ті самі(

Поділитися повідомленням

faint, у нас тазіки заточені під слалом в основному) ще принципі під спрінт-слалом і накрайняк під дріфт, но не під драг) Хотя було б прікольно якщо б заточити якийто корч під драг, але не тазік, треба іно-відро якето, бажано ЦРіКс, а таких у клюбі нема, тому...

Поділитися повідомленням

накрайняк під дріфт

жжош:multi:

замутити жигу-корча суто під драг було б цікаво і не складно. яскравий прилад саніна 08, яка натягує циріки. але під таке тре дофігіща бабла)))

faint, ну не зовсім аж так одні і ті самі. та і навіть вони, постійно вдосконалюються і тут вже ніхто не поспорить. достатньонавіть зрівняти їхні часи минулорічної давності.

ти краще приїжай подивитись, повболівати і познайомитись з одноклубниками-форумчанинами, тобто нами))

Поділитися повідомленням

А хто у Львові іздить на Вазі заточеній під драг? 9-го приіду, познайомитись краще з вазоводами львова.

Змінено користувачем Bomber

Поділитися повідомленням

9-го зранку маю повернутись до Львова, зразу по приїзду постараюсь підтягнутись на Кульпарківську!!!!!!

Ще питання, хтось на машинах буде? Чи збираємся попити пивка???

Поділитися повідомленням

slim_painter,На рахунок того що з кожним роком всі намагаются вдосконавлювати свої машини ніхто спорить,я маю на увазі що майже всі велики клуби виставляють від себе хоч одну машину,і підтримують її!тим самим робить рекламу своему клубу..тому їхня кількість збілшуеться!А якщо організатори группи нічого не роблять,то і люди не будуть мати цікавість вступати,і скоро знайомитись просто не буде з ким!

Поділитися повідомленням

faint, і так, і ні! Але неможна все зводити до вини організаторів клубу! Що вони мають спонсорувати ті всі машини, щоб можна було застосовувати в різній сфері (драг, слалом, спрінт...)???? Думаю таке ніхто робити не буде..... це все немалі фінанси, а спонсорів в нас немає...

Тут кожен займається приватним авто, а не клубним (власність клубу)!

Як би хтось хотів приєднатись в клуб зі своїм корчом заточеним під драг, ми тільки ЗА! І допомагали б чим змогли доробляти той корч.......

Але наразі з присутніх, комусь подобається чисто оригінал, комусь під Off-road, комусь глубокий рестайл, слалом і т.д. ...

А клуб наш відвідує часто різні заходи, якщо і не берем участі, то присутні точно! Навіть є в наших одноклубників, я б сказав непогані досягнення в сфері спрінту і слалому!!!!!!

Поділитися повідомленням

vazik_lv,я не хочу обідити ні організаторів,ні учасників клубу особливо які приймають активну участь у зборах групи та різних змаганнях!Просто говорю про те що розповідаючи людям про группу вони відповідають що не мають бажання вступати в клуб тому що він ніби розсипается з середини..кожен думае тільки про себе і про свое авто і навіть можуть позволити собі не відвідувати зустрічи(головне що наклейку получив),а про розвиток клубу або хоча б його підтримку навіть не фінансову,таке враження що деякі люди вже забули.

Поділитися повідомленням

faint,Я даже хз що вам відповісти, це тема трохи тяжка Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

а про розвиток клубу або хоча б його підтримку навіть не фінансову,таке враження що деякі люди вже забули.

занадто смілива заявка з твого боку! тобі так не здається? на чому грунтуються такі голослівні слова?!

на форумі буває багато дописів, що всі заглохли і т.п., але це не стується всього розвитку клубу! ми ж тут не буде описувати кожну зустріч, де зустрілись, хто зустрівся ч навіщо! клуб живе! чого вартуються тільки майже кожнотижневі суботники, по ремонту машини. я вже навіть не знаю скільки винен Fani LordMarky пива! певно не один ящик:multi: та і не тільки їм!!!

тому:

кожен думае тільки про себе і про свое авто

цей міф зруйновано!:multi::ay:

загалом, цікава в тебе позиція, критикувати нічого не знаючи і навіть особисто не бути знайомим! та й навіть на форумі не відписувавшись!

пригадувати явно всього не буду, но навіть ця неділя, відбулась шикарною поїздкою, на яку приїхало 8 наших машин. такщо тут ще один міф зруйновано!

більша половину клубу краще за мене знає, що там на балконі в заначці в мене лежить:lol::lol:

написав це все не тобі в обіду! а просто не приємно таке читати. а особливо коли хтось новенький, як ти, буде це читати і теж уявить собі багато не хорошого

ну і накінець, стосовно представлених авто на змаганнях!

перелічи, будь-ласка, скільки автомобільних клубів (тільки у нашому місті) ти знаш! і біля кожного клубу постав галочку чи плюсик, якщо вони приймають участь у змаганнях. за кожний різновид змагання, по одному плюсику.

тільки після цього, я тоіб дам остаточну відповідь та розяснення по твому запитанню, стосовно наших авто.

Поділитися повідомленням

А які параметри корча (мотор/трансмісія) приблизно мають бути щоб виступити на дразі, бо маю таку давню мрію опинитися на свому ВАЗі на 402м.

Змінено користувачем Bomber

Поділитися повідомленням

корч - це авто, яке не відповідає вимогам ПДД. можна викинути весь салон для облегчення, і ти вже автоматично попадаєш в клас спорт, або анлім. ну і там вже майже нема обмежень по технічним параметрам. тільки загальноприйняті для відповідного змагання

Поділитися повідомленням

slim_painter, але можно і не корчувати машину на драг, можно виступати в класі Стріт, тоість все має бути в сток варіанті, тільки підшаманений двіг, коробка і т.д, в межах регламента

Bomber,приїжай у неділю на Північну і твоя мрія збудеться рівно стільки раз на скільки хватить пального)) тоість Ти можеш поганяти драг без любого обмеження, чисто собі в кайф)

а На рахунок балкона slim_painter, Ти вчасно згадав, тільки хотів спитатись коли тобі зірка взійде що Ти нарешті додумаєшся то все зліпити??

Поділитися повідомленням

занадто смілива заявка з твого боку! тобі так не здається? на чому грунтуються такі голослівні слова?!

Я не робив сміливих заяв!Мої слова грунтуются на тому що робиться в клубі за весь час існування,і якщо я не відвідую зустрічей це не означае що мене не цікавить життя клубу.Просто за останній час в клубі лишились тільки ті хто постійно відвідують зустрічи(Fani,Veteran,Vedmid,Bratik,Zir,LordMarko,Vazik_lv,ну і ти Slim_painter-ось і 8 машин про які ти пишеш).. І мені дуже цікаво коли це я тобі не відписував?

І не мені тобі розказувати про клуби та змагання,тому що ти сам береш участь в багатьох слаломах,але не з прапором клубу,або хоча б наклейкою:а ти їздиш з tuning.lviv.ua...хоча на всіх змаганнях клуби:Damage Club,Born Rider,Delta Motor Sport,Team West,West Garage,Bmw Club,Underground Team приїжають під своїми прапорами!І тим самим роблять собі рекламу..Деякі навіть об'єднуются( Team West-Delta Motor Sport)..а ми тільки можем про розвиток говорити)))

І я не вступав в клуб щось робити якісь конфлікти!Мені особисто дуже подобается клуб,і тут є про що почитати,і навіть з багатьох порад я брав щось для себе щоб довести до ладу свою Жигульку...за це велике Дякую!!!

Вибачайте,шановні,якщо чимось когось образив!

Поділитися повідомленням

Маю назавтра в планах поміняти еастичну муфту і хрестовину . Ще неоприділився правда де )

faint, тут клуб дуже своєпідний , і люди які продали свої ВАЗи також не губляться і спілкуємось . В дечому Ти правий в дечому ні . Хочеш шось запропонувати , організувати чекаєм твоїх пропозицій . Клуб здебільшого тримається на дружбі , інакше вже давно всі розбіжалися .

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз