CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 slim_painter, давайте на 12.00. Неділя, поспати треба)) на Вогу на Чорновола _KIT_, приїдеш - подивишся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 і Я пасажиром) Хто за кермом?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Я і Фані, хіба ше хтось буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 а по грошам шо вийде ? просто незеаю чи вигідно їхати на моїй 4-х ступці ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Fani, то недалеко і пацани докинуть тобі на бензу. Їдем 70 і всьо, мій апарат ше тугіший за твій))) Доманова наберіть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 (змінено) Fani, ну моя 5-ти ступка стоїть, поки с лямдою не розберусь не хочу кудато витягувати за межі стоянки. А ще чиято 5-ти ступка лежить на балконі, причьо вже скоро рік як лежить Хоча...якщо хтота завтра мені закине термо ізоленту, то можно їхати і на моїй, тільки треба буде салон зібрати. Але з іншої сторони рев труби і редуктора, чьота мені здається це тільки спортить день)) Ми і так в неділю весь день будем її слухати)))))) Змінено 15 вересня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 LordMarko, якби ж там тільки 5-ти ступка лежала, там цілий ВФТС можна зібрати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Лан , поїдем ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 LordMarko, маю термо ізоленту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Ціхо! то всьо най так і лежить! я хочу диски 16)))) _KIT_, ждьомс)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 (змінено) їдем у той туберкульозний замок фотік хтось має норм Змінено 15 вересня 2012 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Ну чьо, тоді рішили. Збор на 12 на заправці WOG CheZZ,маю такий собі фот, вічно с ним катаю у відпуска і т.д, візьму на всяк. Доманов думаю буде верняк з фотом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Доманов буде! Я ж казав що Слім по телефону все порішає)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 відстань в 1 сторону 91-92 км, тоість по бензі вийде дето 200 грн на машину. Треба запакувати в машини по 4 людини щоб оптимально вийшло по баблу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Будем ше пасажирів по дорозі підбирати, всяких бабуль з сумками))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 CheZZ, зара на пітсосі тому комплект треба брати ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Я з вами фотк візьму ще би 2 - 3х пасажирі взяв ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 Віталій, ну от ми троє до тебе і впадем ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2012 побільше би машин народу треба щоб веселіше було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2012 народ в мене температура. здається траванувся, тож сьогодні в мене ніц не получиться. - я прив'язаний до білого друга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2012 І так , хто їде і начому ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2012 Віталій, зміни собі нік-нейм на форумі)))) але нас народу назбиралось, будем втрамбовуватися в три машини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2012 вмене два вільних місця і буде мега лоуууу))) мені найлегших пасажирів, а то на ямках будуть пішки йти))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2012 Пацани, як з'їздили ? є якісь фотки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2012 Шойно приїхали . Все класно , фоткі має slim_painter і Доманов закинути ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах