Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

привіт львівянам я тільки зарейструвався поможете,хочу більше дізнатись що можна зробити з копійкою

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

здоров всім,чув десь ульвові в суботу збори львівського клубу ваз 2101 напишіть де можна підїхати

Поділитися повідомленням

ну стосовно вирватись, цього тижня я вже пас.

а от в суботу зранку, замутити суботник, не завадить)

ігор даниляк, приїжай)

Поділитися повідомленням

А якщо Я запропоную вам двійний віддих, мінімальний екстрім+ відпочинок?)

В СБ Я буду робити прижок на 15 сек вільного, тому...можно забабахати посідєлки в лісі біля аеродрому, подивитись як ЯК-52 будуть вимучувати крендєля)) і фігури вищого пілотажу, а після обіда подивитись як стрибають першачки, і крайнім стрибати буду Я, якщо не буде проф парашютистів, тоді вони крайні

Поділитися повідомленням

CheZZ, затримки в профі не буває, хіба якщо серед них є дівчина і яка у кепському становищі))) Буває вільне падіння) Максимально що Я бачив, це вроді 35-40 секунд, за цей час вони пролітають приблизно 2 км, почавши політ с 3 км

Поділитися повідомленням

Народ здоров! Хочу обклеїти автомобільною плівкою весь кузов своєї "маруськи". Хто що скаже по цьому питанні, варто чи ні, плюси та мінуси, ціни, може хтось юзав і до кого звернутися??? Чекаю на ваші відповіді. Дякую.

Поділитися повідомленням

Bizon, як на мене хороший варіант. Я теж раніше подумував свою заклеїти, але то треба було б обдирати всю машину, шпаклювати-грунтувати, малювати і лиш тоді обклеювати, тому забив бо часу нема. Але ідея хороша, даже суперова, ібо плівка це хороший захист+ якщо вигорить чи ще якась фігня то тупо знімаєш і наклеюєш елемент по новому.

У Львові є одна точка, район Щурата. Роблять класно, але скільки вийде обклейка всії машини Я хз, думаю в районі 2,5 тис грн. Пошукаю номер Тохи сьоня вечерком нахаті, або м.б Слім має

Поділитися повідомленням

Так , де збераэмось і шо творим " Мені шарову нижню треба міняти !

Поділитися повідомленням

Віталік по суботам працює. давайте зранку в мене на науковій.

ігор даниляк, гаражі заді арсену на науковій. набереш мене, поясню 097-5646205

Поділитися повідомленням

Привет одноклубники! Наконець то вернулся с ровенского полегона.3 недели в поле сиделю туда зил 131 гнал обратно урал 44201, урал вещь)) колёсная формула 10 на 10. даже джипы боялись на дороге. Что планируете на выходные, только не на эти, а следуйщие. Можно было бы скатнуться куда небудь, только не далеко.

Поділитися повідомленням

так наче збирались завтра кудись їхати, але бачу, що інформація буде вечері - зараз суботник

то їдете чи ні

куди, чим і як то планується?

хотів би з Вами поїхати

Поділитися повідомленням

VETERAN, на 11 точно буду. приїжайте, я у Вас гуму Маркову позабираю, поки він там льотає:multi:

slim_painter,хитра... хитра ...і ще нагла рижа морда:multi:, с Бомбером проканало раз, другий не пройде)

VETERAN, дуже дякую за колеса, це вагомий внесок у Львівський автоспорт. На одну-дві гонки хватить с головою)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз