Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

скільки туда км????

160 десь в одну сторону, але прикол в тому що там би ще пацани з інших областей підїхали, було б цікавіше, ну це я так думаю. До тогож туди дорога класна). Ну це я як варіант)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
можна в Золочівський поїхати

немаю абсолютно нічого проти! хоч і був вже там разом з Fani та andy2103. Тернопільщина аналогічно, туда в будь-який день чухнути, простіше простого. але зараз ми вирішуємо трошки глобальнішу поїздку, тому це буде або пізніше, або якщо не поїдем в закарпаття.

Кременець

там бомбезно!!! далеко, але так суперово! там така висота!!! але це вже напевно на весну) весною там гарніше, природа, туда-сюда. осінню такою тре по чомусь більш архітектурному польотати.

Поділитися повідомленням

slim_painter, 6 ранку буде нормально, доки позбираємось. Треба оприділитись з машинами конкретно і кількістю людей котрі поїдуть. Валим 30, бо хто зна як там далі погода буде! і так пишем хто їде 100%

Я, мій брат Стас, пофіг до кого впадем на хвіст

Поділитися повідомленням

Золочів імхо тєма брєдова, по-перше мало що цікавого, а по-друге дорога туди:at:

Да і нема в тій стороні у нас форумчан. Тернопільський філіал давно здох, Довгий замутив з остатками народу "Олд скул"...чьото там, клуб чи філіал RTT, хз кароч що. На гонках бачимось, іноді по ВК спілкуємось, але не більше.

slim_painter, якщо на Говерлу то без бе, на всі 200% валю. Замки напевно хз, хіба як настрій буде. Наразі пасс

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Пацани, то я щось не даю дупля коли і куди ми їдемо ?:bn:

І ще одне прохання до всіх хто є на драйві 2, підтримайте, пробую свої сили)

Посилання

:bc::bc::bc:

Поділитися повідомленням

+1 до поїздки , куди неважливо ) головне компанія )

chapaev89, Підкинув овердрайву і підписався

Поділитися повідомленням

Я такого не витримаю. Для мене приїхати в 5-ій не проблема, але встати о третій ночі - краще не лягати. З такою умовою - я відразу пасую

ну не в 5)) в 6 зробити збір і можна гойра!)))

Поділитися повідомленням

+1 до поїздки , куди неважливо ) головне компанія )

chapaev89, Підкинув овердрайву і підписався

дякую :ay:

Поділитися повідомленням

Я пас, я на двіжі буду в Сколівському районі! Будете проїжати маячте, підскочу до траси!!

Поділитися повідомленням

я б з задоволенням, але маю йти цієї неділі на забаву, якщо щось зміниться(зміните тиждень) - поїдемо

Поділитися повідомленням

Віталій, або у тебе або у мене на 13 годинук десь. В неділю така собі погодка буде судячи по прогнозам теперішнім. Може на 7 число всеж??? завтра обговорим то питання

Поділитися повідомленням

Я завтра на аеродром, поки погода буду нальотувати) В неділю , при норм погоді, можно буде замутити тренування в Брюхах, при наявності бажань людей...а то чьота кваліфікацію втрачаю, хз коли вже останній раз тренувався) А на носі спрінт швидкісний від ФАСУ.

Поділитися повідомленням

думаю в районі 17 числа, але то поки не точно бо сам Сторожук не знає

ПіСі дарагіє, так сказать, вадітєлі-естрімали, якщо маєте бажання відчути нові відчуття, відчути смак вільного падіння,відчути новий смак життя,- запрошую вас на стрибки с парашютом. Ціна на 1 стрибок складає всього 350 грн, 50 грн с яких йде на мед страхування. Завтра о 8.40 від Приміського вокзалу, с 1 перону(зі сторони касс) відходить електричка на Затоку, якщо хтось надумає то дуже прошу) Телефон мій маєте якщо щось)

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз