Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

товариші спортсмени.... !!!!

в нас настав тяжкий період зі змаганнями....

залишилось 4 гонки до завершення сезону 2012

14числа (можливо) спрінт в файному місті Тернопіль

21 числа раллі на серійних авто у Львові

27 числа ЧУ по слалому в м. Франківську

28 числа (можливо) кільце у Львові на Арені Львів

тому прохання порадувати своєю участю на цих масових заходах))))) безмежно вдячний)))

LordMarko, що нарахунок тренування??? я би підїхав....

як в вас тренування проходять??? по якійсь системі, чи просто ставите колеса і палите їх кругом фішок???

як що зробити все повноцінно то можна зібрати пару машин... ну наших слаломістів.... вони всі не проти..

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Tiger-Niger, останній раз дядьку Я як тренувався,то працював по системі яку росказав один знайомий, для початку вісімка , обїзд 2 фішок з поступовим зменшенням відстані між ними, до виконання обїзду в помному заносі. Потім складні моменти які не получають на гонках ЧУ, тренування міліцейського і т.д

ЧУ Я наверняк не їду, але ще б 1 гонку цього року катнувся, або спрінт або раллі, якщо до останньої допустять.А на рахунок масс, Я сумніваюсь що крім Сліма ще хтота міг би поїхати, нема на чому. Але Слім це тяжкий випадок, він цей рік не ганяє

Tiger-Niger, Кстаті, читав за важкі часи, але думаю ніц с тої ідеї Пріми не вийде. Ніхто всерівно не приїде

Поділитися повідомленням

Перший затяжний, виконано!!!:af:

Завтра нікуда не поїду, в друга днюха+ маю прийти в себе від прижка, ібо кришу зірвало :bm:

Поділитися повідомленням

механіки ніц доброго не зробили. як завше, якісь срані старі болти всьо напсували, тому завтра буде продовження(((((( машина розібрана в Віталіка в гаражі

Поділитися повідомленням

фа-фа (подумки з трамваю) slim_painter сьогодні, в суботу, на кн. ольги десь біля 4-ї години.

Поділитися повідомленням

slim_painter, зробили??? бо чув, що так. Як враження від їзди тепер??? вартувало???

Поділитися повідомленням

думаю вражень покищо мало! бо нема ваукума треба йому ще задні цилінди гальмівні поміняти тоді буде люкс )

Поділитися повідомленням

враження хороші)))))

і ше вчора хапнув бордюр...(( але тут гальма ніпричім, ручнік чот часто дьоргається:multi:

Поділитися повідомленням

Фа-Фа vedmid, біля старого трампарку на світлофорі в суботу десь о 11.30. Я їхав у зустрічному напрямку - до Новогу Цуму.

Поділитися повідомленням

Тільки в мене "Вконтакте" непрацює стогодні весь день ?

Поділитися повідомленням

спочатку виріши то питання з компом своїм. шо-шо, а таке дійсно буває і найчастіше проявляється власне на контакті.

пробуй інші браузери

Поділитися повідомленням

slim_painter, халепа не в мене , ні один браузер не відкриває контакт , все інше працює прекрасно .

Поділитися повідомленням

Fani, Це типу вірус. В неті купа по тому описів.

Як варіант зайти в C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts- відкрити блокнотом. І видалити все що там є. Попередньо зберігши оригінал файлу. Мені таке колись допомогло на він7 ;)

Поділитися повідомленням

Бамбаргіем! Кергуду!

Шо тут...

Коли там раллі чи Слалом в нас намічається, 21-го?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз