CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2012 vazik_lv, сьомого))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ігор даниляк 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 привіт львівянам я тільки зарейструвався поможете,хочу більше дізнатись що можна зробити з копійкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ігор даниляк 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 здоров всім,чув десь ульвові в суботу збори львівського клубу ваз 2101 напишіть де можна підїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 люди на суботу має бути класна погода пропоную десь вирватись можна і недалеко ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 може суботник краще?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 ну стосовно вирватись, цього тижня я вже пас. а от в суботу зранку, замутити суботник, не завадить) ігор даниляк, приїжай) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 А якщо Я запропоную вам двійний віддих, мінімальний екстрім+ відпочинок?) В СБ Я буду робити прижок на 15 сек вільного, тому...можно забабахати посідєлки в лісі біля аеродрому, подивитись як ЯК-52 будуть вимучувати крендєля)) і фігури вищого пілотажу, а після обіда подивитись як стрибають першачки, і крайнім стрибати буду Я, якщо не буде проф парашютистів, тоді вони крайні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 LordMarko, А скільки затримка у проф парашютистів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 CheZZ, затримки в профі не буває, хіба якщо серед них є дівчина і яка у кепському становищі))) Буває вільне падіння) Максимально що Я бачив, це вроді 35-40 секунд, за цей час вони пролітають приблизно 2 км, почавши політ с 3 км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Народ здоров! Хочу обклеїти автомобільною плівкою весь кузов своєї "маруськи". Хто що скаже по цьому питанні, варто чи ні, плюси та мінуси, ціни, може хтось юзав і до кого звернутися??? Чекаю на ваші відповіді. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Bizon, як на мене хороший варіант. Я теж раніше подумував свою заклеїти, але то треба було б обдирати всю машину, шпаклювати-грунтувати, малювати і лиш тоді обклеювати, тому забив бо часу нема. Але ідея хороша, даже суперова, ібо плівка це хороший захист+ якщо вигорить чи ще якась фігня то тупо знімаєш і наклеюєш елемент по новому. У Львові є одна точка, район Щурата. Роблять класно, але скільки вийде обклейка всії машини Я хз, думаю в районі 2,5 тис грн. Пошукаю номер Тохи сьоня вечерком нахаті, або м.б Слім має Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ігор даниляк 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 привіт хлопаки де збори проходять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Так , де збераэмось і шо творим " Мені шарову нижню треба міняти ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 може знов у Віталіка??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Віталік по суботам працює. давайте зранку в мене на науковій. ігор даниляк, гаражі заді арсену на науковій. набереш мене, поясню 097-5646205 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 VETERAN, як будете бачити Fani,то дайте йому гуму, він передасть в НД мені Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас К 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 я завтра на весілля. щось на неділлю планується???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 VETERAN, на 11 точно буду. приїжайте, я у Вас гуму Маркову позабираю, поки він там льотає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 ще не знаю може підтягнусь до сліма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 Привет одноклубники! Наконець то вернулся с ровенского полегона.3 недели в поле сиделю туда зил 131 гнал обратно урал 44201, урал вещь)) колёсная формула 10 на 10. даже джипы боялись на дороге. Что планируете на выходные, только не на эти, а следуйщие. Можно было бы скатнуться куда небудь, только не далеко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 так наче збирались завтра кудись їхати, але бачу, що інформація буде вечері - зараз суботник то їдете чи ні куди, чим і як то планується? хотів би з Вами поїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 я теж хочу десь поїхати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 VETERAN, на 11 точно буду. приїжайте, я у Вас гуму Маркову позабираю, поки він там льотає slim_painter,хитра... хитра ...і ще нагла рижа морда, с Бомбером проканало раз, другий не пройде) VETERAN, дуже дякую за колеса, це вагомий внесок у Львівський автоспорт. На одну-дві гонки хватить с головою) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах