Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 vazik_lv,бачив оголошення,що продають у Львові новий кузов від 21011 за 500 у.о+торг,якщо цікавить,можу підказати де.Думаю,що можна оформити заміну... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 vazik_lv яб щось поміг з переробко ) я думаю тут щеб хтось зголосився ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 LordMarko, Just Do It, Віталій, то само собою! от тільки для початку візьму щось на кожен день! А якийсь проект можливо і почнем з весни, будете мене вводити в курс і тонкощі слаломів!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас К 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 Хтось в неділю був перед входом в парк культури??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 (змінено) Хтось в неділю був перед входом в парк культури??? Я був !:ay: Посилання Змінено 25 жовтня 2012 користувачем chapaev89 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас К 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 знав би, то б підїхав своєю машиною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 (змінено) А Я ващє хз хто такі Да і то тіпа під ретро стал, чьо нам було туда їхати то?)) Змінено 25 жовтня 2012 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 А Я ващє хз хто такі Да і то тіпа під ретро стал, чьо нам було туда їхати то?)) Ресто рух епта :bm:!!! Партія регіонів повний бак заправляє і газуєм.:ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 на суботу плани є??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 CheZZ, Я в Сб на аеродром, погода не льотна вроді буде тому буде час на наземні тренування+ пару раз поскладаю парашют. А в НД валю на пейнтболл, є бажаючі постріляти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 LordMarko, ти шо, в сосну вдарився??? в неділю ж раллі зі слаломом! на суботу є, поритися в гаражі. годинку-дві максимум, бо холодно буде. але буду точно десь о 12. ресто з"їзд це круть! але ріал, ми тут не при ділах. то до Чеза тре було дзвонити і Фані підтягувати. але Вам великий респект! тільки от ви ти ресто здибанкам, не відколюйтесь від загальної жигульовської мети! а то я вам шланги гальмівні повідриваю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 slim_painter та нікуди ми не відколюємся, все буде ОК в суботу чекаю на файні новини від тебе, а в неділю на стадіон їдете ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 хлопаки, а па чьом можна у Львові купити ущільнювач задньої шиби і замок ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 _KIT_, якщо не помиляюсь то в районі 130 грн разом має бути! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 vazik_lv, дякую. дорого шось.. як грамотно оприділити, чи старий ущільнювач ще можна використовувати ? суть питання в тому, що мінятиму задню шибу. п.с. є в наявності абсолютно прозоре, не коцане скло - кому цікаво пропонуйте ціну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2012 slim_painter, у мене ближче до "Stance" ніж ресто LordMarko, slim_painter, що там про то раллі взагалі чути, де і коли??? і на Арені Львів щось буде чи не варто туди перти??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2012 CheZZ, slim_painter, по вчорашніх описах Нігера це скорше лажовий паражняк буде, а не раллі. Це буде тіпа" Раллі Пані", 2 слалома ( 1 в центрі і 1 на Львів Арені) і проїзд до них по КВ... Я очікував шото тіпа СОК, де можно буде реально цікаво поїхати, а валити паражнякові слаломи бажання рівно ноль, а потім ще більш паражняковий слалом на Львів Арені їхати, ващє не в прікол. Такщо, недільні гоки- давай да свіданія) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2012 slim_painter, чого совї кулка продаєш??? про ті раллі і слаломи ніхрена не догнав, де, що і коли буде. Погода хренова буде то точно - краще дома тоді відіспатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 раллі до сраки, а от на арені буду точно. а в гаражі 14,00 підтягуйтесь, хто має бажання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 завтра також на Арену певно підїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Сьогодні зайнятий на роботі , завтра також маю бажання на арену попасти , певно до когось пасажиром впаду ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 А я завтра працюю.... Хіба буду мати годинку, другу то підскочу, або на суботнік, або на Арену! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 slim_painter привіт), ну що ти дивився за тими дисками ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 chapaev89, фото у відповідній темі. полишалися тільки від 01, 05, 08. до кого можна впасти пасажиром на арену??) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах