CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 яка організація - такий і фест.Нічого толком не ясно, що і коли. Ті фольци заперли, що приїхали бандою. А так то не було на що дивитись особливо. Шкода, що наші ресто на виставку не поїхали - там би засвітились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 а раллі було досить прикольне! на другий раз поїду із задоволенням. тільки от їхати раллі в роллі штурмана значно цікавіше, пілоту там просто нудно. пілот відривається хіба на тих міні-слаломах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 slim_painter,Ти вживаєш 2 кардинально різних слова, раллі і слалом. А те що сьоня було (базарю чисто по регламенту який читав), нагадувало якийто квест чьолі, з елементами слалома чи "Раллі Панні for men". И ето прискорбно, Йожик страдає фігньою замість того щоб повторити СОК Кстаті, сьоня привезли машину з ремонта, товщина тормозного бліна десь 3-4 мм, цапфі повна Ж..., підшибника не осталось савсєм-савсєм))) Кароче життя в стилі Екстрім))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 VETERAN, Я трохи не правильно написав))) Я мав на увазі що мені все це поміняли і зняте має---товщина тормозного бліна десь 3-4 мм, цапфі повна Ж..., підшибника не осталось савсєм-савсєм)) Я був прошлого тижня поставив нові 4 шарові, пружини ШНива, рульові всі поміняли,а в ПТ на гонках мальоха вклинив підшибник, єдине що забули поміняти)) Від нього маємо і наслідки. Єдине що осталось зробити це роваз в Доманова і все) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 те що Йожик робить не те що треба, це факт, но така вже правда життя. чо ти наганяє ш на слалом, не розумію. він був і був дуже навіть нормальний, окрім погоди і організації. стосовно раллі, ну назва тут чому така, я не знаю. раллі це є інше штука. хоча це можна назвати міським раллі і всьо норм. реально їзда цікава і весела без напрягу для водія, но зато з напрягом для штурмана)))) але все чесно, 60км по місту напрягається штурман і 3 міні-слалома напрягається водій, тому нагороди тут цілком оправдані і я задоволений кубком за друге місце на своїй поличці!))) можу показати легенду, глянете чи всьо так легко як здається. + тре дуже чітко їхати по таймінгу. проїздів без штрафів було ну дуже мало у всіх пілотів. і ще стосовно першого слалома сугубо на раллі. так з 9 його проїхали тільки 4. І той же Фікус, Василькевич, Дюрекс з великим досвідом за плечима - вилетіли! буде ще таке раллі, реально поїду в своє задоволення, тільки штурмана тре дуже добре надресерувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 буде ще таке раллі, реально поїду в своє задоволення, тільки штурмана тре дуже добре надресерувати я б попробував себе в ролі штурмана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Ми шось робим в суботу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Fani, які варіанти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Fani, наша пєсня хороша, начінай сначала))) міняєм задній циліндрик і знову прокачуєм гальма і гідрач)) Ульо! а хто завтра їде на Хелоувін???? збір 21,00 на монументі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 slim_painter, подумаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 slim_painter, Треба оприділитись з місцем ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 Ульо! а хто завтра їде на Хелоувін???? збір 21' date='00 на монументі[/quote'] що ета такоє ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2012 Було дуже круто! машин більше! розмальованих машин в декілька разів більше, костюмів і розмальованих морд теж купа. Доманов, Мастеріо і Я були тільки з нашого клубу. слабо чот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2012 Величезне дякую Віталіку що прварив кріплення крісла ) роботи було багато і електродів пішло також немало ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2012 Всем привет! Нужна ваша помощь. Дабы долго не расписывать, вкратце - сьездить по адресу и поздравить человека. Конкретнее в лс. Очень нужно, надеюсь на помощь. Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2012 мене не буде, є інші справи. vadim, напиши мені в ЛС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2012 vadim, мне тоже напиши когда и где и чем, может и помогу, если будет конечно возможность Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2012 vadim, ну ти хоч напиши коли, а то не знаючи коли - не можна нічого пообіцяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2012 vadim, напиши адрес, і вже поїде той кому ближче. і час звісно ж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2012 Спасибо. 8-го, в первой половине дня. Адрес - пл. Двірцева, 1. Сопутствующие расходы за мной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 мені в будні дні зранку не канає, сорі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Велика подяка LordMarko, що допоміг поставити вітрове шкло . Погода не сприяла і часу зайняло багато але таки поставили ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 VETERAN, та бо я мокрий, злий і без машини. + музика в навушниках)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах