Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

яка організація - такий і фест.Нічого толком не ясно, що і коли. Ті фольци заперли, що приїхали бандою. А так то не було на що дивитись особливо. Шкода, що наші ресто на виставку не поїхали - там би засвітились

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

а раллі було досить прикольне!

на другий раз поїду із задоволенням. тільки от їхати раллі в роллі штурмана значно цікавіше, пілоту там просто нудно. пілот відривається хіба на тих міні-слаломах

Поділитися повідомленням

slim_painter,Ти вживаєш 2 кардинально різних слова, раллі і слалом. А те що сьоня було (базарю чисто по регламенту який читав), нагадувало якийто квест чьолі, з елементами слалома чи "Раллі Панні for men". И ето прискорбно, Йожик страдає фігньою замість того щоб повторити СОК :(

Кстаті, сьоня привезли машину з ремонта, товщина тормозного бліна десь 3-4 мм:multi:, цапфі повна Ж..., підшибника не осталось савсєм-савсєм))) Кароче життя в стилі Екстрім)))

Поділитися повідомленням

VETERAN, Я трохи не правильно написав))) Я мав на увазі що мені все це поміняли і зняте має---товщина тормозного бліна десь 3-4 мм, цапфі повна Ж..., підшибника не осталось савсєм-савсєм))

Я був прошлого тижня поставив нові 4 шарові, пружини ШНива, рульові всі поміняли,а в ПТ на гонках мальоха вклинив підшибник, єдине що забули поміняти)) Від нього маємо і наслідки. Єдине що осталось зробити це роваз в Доманова і все)

Поділитися повідомленням

те що Йожик робить не те що треба, це факт, но така вже правда життя.

чо ти наганяє ш на слалом, не розумію. він був і був дуже навіть нормальний, окрім погоди і організації.

стосовно раллі, ну назва тут чому така, я не знаю. раллі це є інше штука. хоча це можна назвати міським раллі і всьо норм. реально їзда цікава і весела без напрягу для водія, но зато з напрягом для штурмана)))) але все чесно, 60км по місту напрягається штурман і 3 міні-слалома напрягається водій, тому нагороди тут цілком оправдані і я задоволений кубком за друге місце на своїй поличці!)))

можу показати легенду, глянете чи всьо так легко як здається. + тре дуже чітко їхати по таймінгу. проїздів без штрафів було ну дуже мало у всіх пілотів.

і ще стосовно першого слалома сугубо на раллі. так з 9 його проїхали тільки 4. І той же Фікус, Василькевич, Дюрекс з великим досвідом за плечима - вилетіли!

буде ще таке раллі, реально поїду в своє задоволення, тільки штурмана тре дуже добре надресерувати

Поділитися повідомленням

буде ще таке раллі, реально поїду в своє задоволення, тільки штурмана тре дуже добре надресерувати

я б попробував себе в ролі штурмана:az:

Поділитися повідомленням

Fani, наша пєсня хороша, начінай сначала)))

міняєм задній циліндрик і знову прокачуєм гальма і гідрач))

Ульо! а хто завтра їде на Хелоувін???? збір 21,00 на монументі

Поділитися повідомленням

Ульо! а хто завтра їде на Хелоувін???? збір 21' date='00 на монументі[/quote']

що ета такоє ?

Поділитися повідомленням

Було дуже круто! машин більше! розмальованих машин в декілька разів більше, костюмів і розмальованих морд теж купа. Доманов, Мастеріо і Я були тільки з нашого клубу. слабо чот...

Поділитися повідомленням

Величезне дякую Віталіку що прварив кріплення крісла ) роботи було багато і електродів пішло також немало )

Поділитися повідомленням

Всем привет! Нужна ваша помощь. Дабы долго не расписывать, вкратце - сьездить по адресу и поздравить человека. Конкретнее в лс. Очень нужно, надеюсь на помощь. Спасибо.

Поділитися повідомленням

vadim, мне тоже напиши когда и где и чем, может и помогу, если будет конечно возможность

Поділитися повідомленням

8-го, в первой половине дня. Адрес - пл. Двірцева, 1.

Сопутствующие расходы за мной.

Поділитися повідомленням

Велика подяка LordMarko, що допоміг поставити вітрове шкло . Погода не сприяла і часу зайняло багато але таки поставили )

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз