Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Де у Львові можна якісно зробити повну хімчистку салону авто?:az:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
не зрозумів суті останнього допису..

для довідки - європротокол можна складати якщо сума пошкоджень не перевищує 20к грн.

при цьому нема необхідності викликати ДАІ та складати інші протоколи.

+ нема суду + не забирають права.

а на рахунок "провини", то хто ззаду, той і винен :) тому навіть не обговорювався той факт, чи можу я бути невинним.

Не питання, а яким чином ви оцінюєте пошкодження і їх вартість?

Чи один з учасників ДТП має бути експертом по ремонту і зробить оцінку вартості ремонту після ДТП? :multi:

Наведу приклад, Сузуки гранд вітара, запаска закривається пластиковим колпаком захистом, вгадайте скільки він коштує? ;)

Або скільки коштує оригінальна фара з розумним ксеоном, яка заглядає у поворот, та світить взалежності від нахилу та швидкості авто? ;)

Поділитися повідомленням

Наведу приклад, Сузуки гранд вітара, запаска закривається пластиковим колпаком захистом, вгадайте скільки він коштує? ;)

Або скільки коштує оригінальна фара з розумним ксеоном, яка заглядає у поворот, та світить взалежності від нахилу та швидкості авто? ;)

фара ой дорого коштує ) там + датчиків як лайна :evil:

в мому випадку пішов бампер, задній ліхтар, задня полка (не пам'ятаю як називається бляха, де фари в дев'ятки вішаються). я прикинув шо за 4000 можна все зробити. якшо експерту доведуть шо то більше - то отримають більше.

+ шо мене приємно вразило - страхова оплачує 100 за те щоб зняти деталь і подивитись шо твориться під нею. + оплачує підйомник, або яму :)

шеб на бензу скидались і ващє :)

Поділитися повідомленням

_KIT_, Це яка страхова така добра? В мене ще франшизу 510 грн здерли в АСЦI, ну вiрнiше я сам вiддав постраждалому пiд розписку бо вiд неї не вiдкрутишся однаково...

Поділитися повідомленням

Ну франшиза то святе. я теж попав у франшизу. але я вважаю, шо відбувся малою кров'ю.

а добра страхова, бо колєга кликав в нього страхуватись. всі львівські авто-клуби в нього страхуються, тому кидалава нема. :)

Поділитися повідомленням

всі львівські авто-клуби в нього страхуються

всі Львівські автоклуби страхуються у Віті Vexler

Поділитися повідомленням

Потрібна ваша допомога мене спинили ДАІ в м.Рогатин причину зупинки назвали недійсні номера і сказали що машину забирають на штраф площадку після довгої розмови відпустили.Чи правомірні дії ДАІ номера старі типу

е 00 00 ЛВ .Якщо так тоді де і як поміняти номера.

Поділитися повідомленням

тоже так думаю що розвод бо наші львівські нічого некажуть але для переконаня думаю спитаю може в когось була така ситуація

Поділитися повідомленням

розвод. у мене номера такого ж типу. єдине - це Дайці ржуть коли я довго дістаю ТП, зі словами "так там же ціла книжка, почекайте" :)

Поділитися повідомленням

Хто був не перегонах ретро-автомобiлiв? Менi наприклад дуже сподобалось, особливо останнiй заїзд з самими древнiми агрегатами. В шоцi також вiд того що Форд Т столiтньої давностi їде по маршруту Пекiн - Париж, це ж 16000 км!

Поділитися повідомленням

не був на раллі і самих учасників пекін-париж нажаль не бачив, але зате вчора в 1:00 ночі обдивився всі інші авто на проспекті, просто клас!!:bf:

Поділитися повідомленням

Так, тi два американських пожежних монстра то щось з чимось :) Щодо Париж - Пекiн то в мене завтра є iдея на перехопити їх на виїздi зi Львова - їдуть в Чоп. 8.00 стартують вiд готелю Днiстер. Пережили вони багато, навiть смертельна аварiя була в Росiї - сонний водiй Поло вилетiв в лоб пiкапу Шевроле з англiйкою за кермом - обидва водiї загилули, з ними також 10-мiсячна дитина з Поло:(

Поділитися повідомленням

Ура, поготографував машинки в Солонцi навпроти КП! Навiть вдалось поспiлкуватись з екiпажем Форда Т!:bp:

Поділитися повідомленням

slim_painter, з чим хоч вітати??? невже Ти з гаражу не вийшов, а виїхав???:ay:

Поділитися повідомленням

Народ поможіть..Де можна якісно покрасити машину ваз 2103.

якшо тебе не лякатиме ціна біля 1 кілобаксів, то взнаю номер. а ні - то гаражі.

ти маєш зрозуміти, що "якісно" дешевше не буде.

Поділитися повідомленням

якшо тебе не лякатиме ціна біля 1 кілобаксів, то взнаю номер. а ні - то гаражі.

ти маєш зрозуміти, що "якісно" дешевше не буде.

ціна нелякае розраховую до 1.5 кілобаксів тільки не більше бо нестяну

Поділитися повідомленням

ок, спитаю сьогодні в знайомого. він недавно варив, шпаклював і малював свого гольфа. каже, що задоволений

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз