Esbist 6 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 Та ну його, на шротi, щось стрьомно менi там ременi брати, мало що з ними було на тiй машинi. Хоча нашi тазiки то ще тi машини в планi безпеки, на жаль... А взгалi хлопцi, всiх з Рiздвом Христовим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 Esbist, даремно ти так, бо ті ремні полюбе будуть кращі і надійніші ніж ваз нові. там є купа з піропатронами, які ще не стріляні, відповідно тут вже маєш гарантію що з тими ремнями ніц не було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 Ну, взагалi то переконав Може б я якось пiд'їхав, подивився на твої ременi, i на те як ти крiпив їх, не будеш проти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2013 }{ристос }{рещається ! Вітаю всіх з Водохрестям). Хлопці мені потрібні проставки з 4*98 на 4*108 можливо хтось знає хто продає БУ, або робить під замовлення. Буду вдячний за будь-яку допомогу з цим питанням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 19 січня 2013 Роман,ціни щоб виточити такі штуки,тебе не порадують (Посилання) а знайти бу з потрібними параметрами буде дуже непросто.Може ну його,ті екзотичні розболтовки,шукай диски 4*98 або 4*100?Тим більше,що невідомо чи вони не будуть затирати,наскільки я розумію з проставками ті диски будуть на 16мм ширше стояти за рідні...P.S.Здається чез точив такі проставки у Львові,може він щось відпише... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2013 Роман,ціни щоб виточити такі штуки,тебе не порадують (Посилання) а знайти бу з потрібними параметрами буде дуже непросто.Може ну його,ті екзотичні розболтовки,шукай диски 4*98 або 4*100?Тим більше,що невідомо чи вони не будуть затирати,наскільки я розумію з проставками ті диски будуть на 16мм ширше стояти за рідні...P.S.Здається чез точив такі проставки у Львові,може він щось відпише... Дякую) я подумаю..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2013 ціни щоб виточити такі штуки,тебе не порадують треба мысця просто знати!) Тим більше,що невідомо чи вони не будуть затирати,наскільки я розумію з проставками ті диски будуть на 16мм ширше стояти за рідні... більша половина дисків від інотазіків якраз і має більший виліт, що компенсує товщину проставок. але все вірно сказано і це потрібно добре враховувати! chapaev89, чесно кажучи, якщо ти і далі над тими дисками що показував, думаєш. то як на мене, не дуже вони того вартують, вийде дуже дорого і результа не такий вже аж, що вартує переплачувати. я б радив шукати 4*100 і не 13! тоді гроші оправдані будуть. ну і стосовно подивитися на ремні та забрати диски, приїжай!) народ! а може пора вже зустрітись?!!!:az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2013 Just Do It, slim_painter, хотів поцікавитись - 4х100 - нормально себе ведуть без перехідної ? бо в неті часто бачив, народ ставить для цього перехідну пластину таки.. думав літом перейти на 14" 4х100, але тепер стрімаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 січня 2013 Just Do It, slim_painter, хотів поцікавитись - 4х100 - нормально себе ведуть без перехідної ? бо в неті часто бачив, народ ставить для цього перехідну пластину таки.. думав літом перейти на 14" 4х100, але тепер стрімаюсь Все нормально встає. Або шпильки+гайки від ниви, або болти з плаваючим конусом. Головне щоб ЦО було не меншим 58,6. Ну і ЕТ також має значення. При великому ЕТ, диск може затирати при вивороті за ричаг. Тоді необхідно вже доробляти проставки. І ще один нюанс - треба звертати увагу на посадкове місце диска з внутрішньої сторони. При встановленні на ступицю, диск може впиратись в тормозний супорт. І тут будуть потрібні проставки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 20 січня 2013 я б радив шукати 4*100 і не 13! +100500 _KIT_,для переходу до 4*100 використовують болти-ексцентрики,дехто взагалі ставить на рідні болти кажучи що головне рівномірно затягнути(я би так не робив,все таки це безпека авто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 січня 2013 Підніму трохи тему Величезне спасибі Bomber-у за диван і доставку до дому!!! давайте мутим якісь прості наклейки на заднє скло, щоб хоч якось було видно що Ми клуб щось типу наших самих перших малих, можна шрифт інший підібрати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2013 А я свою не зривав ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 А я свою не зривав ! тоді ми йдемо до Вас! самі здеремо)) і я дякуюі Bomberу за доставку мене і хламу того) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 хто завтра має бажання дьорнути в Черляндію на раллі-спрінт? +повболівати за Saba Fani, Я, Vazik їдемо. хто ще? VETERAN, не вийшов мені сьогодні ніяк. мона завтра підскочити, якщо поїздка в черляни накриється. або в будь-який інший день вечерком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2013 CheZZ я теж за таку велику наклейку на задне скло ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2013 шо завтра робимо ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 LordMarko, С ДНЮХОЙ!!!!! Желаю всегда хороших дорог, не жадных инспекторов, и отличных результатов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 LordMarko Вітаю, бажаюзнайти своє покликання у житті!!! і не продати машину свою))) chapaev89, бачив тебе сьогодні на Зеленій, з сихівського моста зїжджав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 LordMarko вiтаю тебе з днюхою!!! Успiхiв тобi i високих затяжних стрибкiв тобi!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2013 CheZZ, ну тоді тобі умовне фа-фа !!! Їздив до Тараса slim_painter в гості в гараж на Наукову, дисків пару штук взяв).Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2013 Всім привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2013 (змінено) Так, а ну всі дружньо голосуєм http://vaz2101.org/showthread.php?p=1071279" rel="external">Посилання Змінено 17 лютого 2013 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах