Bizon 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 Де у Львові можна якісно зробити повну хімчистку салону авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 не зрозумів суті останнього допису.. для довідки - європротокол можна складати якщо сума пошкоджень не перевищує 20к грн. при цьому нема необхідності викликати ДАІ та складати інші протоколи. + нема суду + не забирають права. а на рахунок "провини", то хто ззаду, той і винен тому навіть не обговорювався той факт, чи можу я бути невинним. Не питання, а яким чином ви оцінюєте пошкодження і їх вартість? Чи один з учасників ДТП має бути експертом по ремонту і зробить оцінку вартості ремонту після ДТП? Наведу приклад, Сузуки гранд вітара, запаска закривається пластиковим колпаком захистом, вгадайте скільки він коштує? Або скільки коштує оригінальна фара з розумним ксеоном, яка заглядає у поворот, та світить взалежності від нахилу та швидкості авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 Наведу приклад, Сузуки гранд вітара, запаска закривається пластиковим колпаком захистом, вгадайте скільки він коштує? Або скільки коштує оригінальна фара з розумним ксеоном, яка заглядає у поворот, та світить взалежності від нахилу та швидкості авто? фара ой дорого коштує ) там + датчиків як лайна в мому випадку пішов бампер, задній ліхтар, задня полка (не пам'ятаю як називається бляха, де фари в дев'ятки вішаються). я прикинув шо за 4000 можна все зробити. якшо експерту доведуть шо то більше - то отримають більше. + шо мене приємно вразило - страхова оплачує 100 за те щоб зняти деталь і подивитись шо твориться під нею. + оплачує підйомник, або яму шеб на бензу скидались і ващє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 _KIT_, Це яка страхова така добра? В мене ще франшизу 510 грн здерли в АСЦI, ну вiрнiше я сам вiддав постраждалому пiд розписку бо вiд неї не вiдкрутишся однаково... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 Ну франшиза то святе. я теж попав у франшизу. але я вважаю, шо відбувся малою кров'ю. а добра страхова, бо колєга кликав в нього страхуватись. всі львівські авто-клуби в нього страхуються, тому кидалава нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2013 всі львівські авто-клуби в нього страхуються всі Львівські автоклуби страхуються у Віті Vexler Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2013 це він і є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 Потрібна ваша допомога мене спинили ДАІ в м.Рогатин причину зупинки назвали недійсні номера і сказали що машину забирають на штраф площадку після довгої розмови відпустили.Чи правомірні дії ДАІ номера старі типу е 00 00 ЛВ .Якщо так тоді де і як поміняти номера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 spiker, шо за маразм, та їздь хоч на чорних ДРГ, всі вони дійсні!! звичайний лохотрон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 20 червня 2013 тоже так думаю що розвод бо наші львівські нічого некажуть але для переконаня думаю спитаю може в когось була така ситуація Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2013 розвод. у мене номера такого ж типу. єдине - це Дайці ржуть коли я довго дістаю ТП, зі словами "так там же ціла книжка, почекайте" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 22 червня 2013 Хто був не перегонах ретро-автомобiлiв? Менi наприклад дуже сподобалось, особливо останнiй заїзд з самими древнiми агрегатами. В шоцi також вiд того що Форд Т столiтньої давностi їде по маршруту Пекiн - Париж, це ж 16000 км! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2013 не був на раллі і самих учасників пекін-париж нажаль не бачив, але зате вчора в 1:00 ночі обдивився всі інші авто на проспекті, просто клас!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 червня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 22 червня 2013 Так, тi два американських пожежних монстра то щось з чимось Щодо Париж - Пекiн то в мене завтра є iдея на перехопити їх на виїздi зi Львова - їдуть в Чоп. 8.00 стартують вiд готелю Днiстер. Пережили вони багато, навiть смертельна аварiя була в Росiї - сонний водiй Поло вилетiв в лоб пiкапу Шевроле з англiйкою за кермом - обидва водiї загилули, з ними також 10-мiсячна дитина з Поло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 23 червня 2013 Ура, поготографував машинки в Солонцi навпроти КП! Навiть вдалось поспiлкуватись з екiпажем Форда Т! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 ну що ж! можете мене привітати!))) в неділю зразу після слалому гойра на шашлік!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 липня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 липня 2013 slim_painter, з чим хоч вітати??? невже Ти з гаражу не вийшов, а виїхав??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 липня 2013 та да! нарешті виїхав!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 липня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 липня 2013 Народ поможіть..Де можна якісно покрасити машину ваз 2103. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2013 Народ поможіть..Де можна якісно покрасити машину ваз 2103. якшо тебе не лякатиме ціна біля 1 кілобаксів, то взнаю номер. а ні - то гаражі. ти маєш зрозуміти, що "якісно" дешевше не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 15 липня 2013 якшо тебе не лякатиме ціна біля 1 кілобаксів, то взнаю номер. а ні - то гаражі.ти маєш зрозуміти, що "якісно" дешевше не буде. ціна нелякае розраховую до 1.5 кілобаксів тільки не більше бо нестяну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2013 ок, спитаю сьогодні в знайомого. він недавно варив, шпаклював і малював свого гольфа. каже, що задоволений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах