CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 липня 2013 Всім привіт! на неділю ніякі двіженія не намічаються??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 CheZZ, Я бы не против Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 Народ, може б зустрiлись i десь посидiли, поспiлкувались б? Як варiант в недiлю 19.00 в Челентано бiля кiльця В.Великого - Кульпаркiвська. Ветеран в темi. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2013 CheZZ, ПОЗДРАВЛЯЮ С ДНЮХОЙ!!!!!!!! Всего наилучшего!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2013 може в когось є передні сидіння 011 темно коричневі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2013 є передні бєжеві в досить хорошому стані Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2013 є передні бєжеві в досить хорошому стані треба саме коричневі адже весь салон коричневий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2013 я хз як виглядає коричневий салон ВАЗ =) буду гуглити. думав вони є бєжеві, червоні і чорні. а виявляється є ще коричневі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2013 я хз як виглядає коричневий салон ВАЗ =) буду гуглити.думав вони є бєжеві, червоні і чорні. а виявляється є ще коричневі от мій салон Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2013 усьо, панятна у мене світлі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2013 Всім привіт! треба підняти трохи темку! в неділю намічається драг - може б зібрались всі дружньо і поїхали б туди, заодно і поспілкувались, а то вже можна сказати сезон йде до закінчення і хз коли ще буде можливість така. Хто що скаже і хто буде відпишіть тут, як у старі добрі часи!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2013 CheZZ, Що за драг, i де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2013 Esbist, http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=19&t=38200" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2013 та давно пора!!! навіть дуже пора! планую бути, хіба знову буде дощ, тоді навряд, не хочу ще раз промокнути до нитки. а от ще через тиждень, зразу собі плануйте поїздку на сихів на слалом! там вже навіть промокнути вартує!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2013 slim_painter, де саме на Сихові той слалом буде??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 Приеднуюсь до привiтання--хай росте здорова, щаслива та красива! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 о да, це неабияке свято! вітаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 і тут вітаю- хай росте на радість батькам!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2013 Приєднуюсь до вітання! Нехай росте здоровенькою! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2013 хоть не знаю майже нікого тут, але також вітаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2013 Якщо комусь буде потрібна пара "колгоспних" дзеркал "тіпа Ланос" то звертайтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2013 (змінено) Ще таке - може хтось має знайомих малюховодiв (власникiв Польських Фiатiв 126р "Малюх")??? В мене на завлялась пара КПП та пара двигунiв (стан невiдомий, пiд переборку). Шкода щоби в металобрухт пiшло, а так може комусь потрiбно... Змінено 31 жовтня 2013 користувачем Esbist Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2013 Ех, вже в металобрухт пiшло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах