AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2013 привіт всім! підкажіть де можна у Львові купити автоакустику дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pavlolvov1 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2013 AndryGW, залежить яку і що ти хочеш? Нове чи б/у? Галицьке перехрестя на авторинку там 3 точки є, обовязково питав і оглядай товар бо може перепаяний попастись. Радіоринок , і інтернет сайти і магазини типу База автозвуку ітд. Головне опреділити бюджет а потім читати , читати і ще раз читати це якщо плануєш шось нормальне ставити якщо ні то аукро ( китай рулить) Для прикладу я вклав в музику 1 кілобас ує. Думай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2013 AndryGW, залежить яку і що ти хочеш? Нове чи б/у? Галицьке перехрестя на авторинку там 3 точки є, обовязково питав і оглядай товар бо може перепаяний попастись. Радіоринок , і інтернет сайти і магазини типу База автозвуку ітд. Головне опреділити бюджет а потім читати , читати і ще раз читати це якщо плануєш шось нормальне ставити якщо ні то аукро ( китай рулить) Для прикладу я вклав в музику 1 кілобас ує. Думай. нове тільки,хотілось б щось нормальне, щоб була чіткість і звук голосний, ще саб, просто саме перше ціну треба для себе взнати, і щоб залишилось, так як для себе робиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2013 У vedmidя - ТС цієї теми - народилася донечка.Вітаю Тебе, Сашко, з цією визначною подією в житті! Zir, _KIT_, Drumandbasser, Esbist, AndryGW, дякую всім за привітання, вибачайте що одразу не відписав - трохи зараз часу нема, то робота, то дитина.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2013 та то нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2013 AndryGW, в топку ті всі базари і взагалі поняття "у львові".який в них зміст? звідси ніхто не дасть збрехати, я вже як мінімум рік, навіть самі дрібні прокладки, купуютільки через інтернет магазини. ціни не зрівняєш, провірено і потрачено вже не одну тисячу. Посилання Посилання Посилання ще одне оголошення, хто не вкурсі і не сидить на ЛТК, скидую посилання, детальніше вже зможете в темі все почитати та тут відписатися. Посилання 1 K-452 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 Слім, нагадай мені напередодні. Думаю, що приділю тобі з годинку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 Львову привет).... был сегодня у Вас) .. доделывайте ремонт в Центре))) а то ездить не реально))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndryGW 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 slim_painter, дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 СЛІМ!!! мега круто!!! я відоси ніяк не можу надивитись <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rmBaT5oePJg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2013 Друзья. 3го числа 2014 года я выезжаю из славного города Херсона в самый любимый город Львов. Выезжаю, в гости к старым друзьям. Буду 3-4-5-6 числа (скорее всего снимим хату около оперного). Цель - злостное распитие спиртных напитков Мой телефон 05оч12о2оч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2013 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 Друзья. 3го числа 2014 года я выезжаю из славного города Херсона в самый любимый город Львов. Выезжаю, в гости к старым друзьям. Буду 3-4-5-6 числа (скорее всего снимим хату около оперного). Цель - злостное распитие спиртных напитков Мой телефон 05оч12о2оч. Эх, Пашка, я как раз в этих числах буду в Ровно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2014 Посилання маю трохи запчастин на Жигуль, кому з Львівських треба, дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 березня 2014 хто не знає - моя машинка вже продана, буде тусуватись у Львові, район В. Великого скоро буде розпродаж залишків)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 27 березня 2014 CheZZ, Чого продав? Які плани? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 березня 2014 Antop, інше авто, а дві забагато Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KrAZila 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 Привет Львову. Скажите ктонибуть, как часто вы проводите клубные встречи? Может есть определенные дни? Собираюсь ехать в мае в ваш замечательный город. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2014 как часто вы проводите клубные встречи? Может есть определенные дни не, не слышал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Привет одноклубники, смотрю Львовская ветка клуба совсем завяла, не пора бы нам её оживить немного? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Привет одноклубники, смотрю Львовская ветка клуба совсем завяла, не пора бы нам её оживить немного? Я думаю народ где-то на ЛТК опять тусит или что-то в этом роде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2014 Привет Львову от Запорожья! Подскажите кто знает где у Вас можно остановиться на Новый год недорого вдвоем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Имя: Квартира 280 Телефон: 0679161441 Имя: Квартири Двох Телефон: 0960906236 Имя: ЮРАКВАР Телефон: 0674554633 Все номера проверены, сам пару раз обращался 1 Bear2102 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Привет одноклубники, смотрю Львовская ветка клуба совсем завяла, не пора бы нам её оживить немного? так так, здалося би! а то щось взагалі глухо тут... невже всі такі мажори, що порозпродували свої жигулі і пересіли на іно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pavlolvov1 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Ні! Не всі! Тюнінгуємо і надалі. Я думаю народ где-то на ЛТК опять тусит или что-то в этом роде. А шо там тусити-одні флудери Жигулі там не лю*****, хоть мене не чіпають, стараюсь той базар аукро розбавляти доробками і цікавою технічною інформацією. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах