Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

AndryGW, залежить яку і що ти хочеш? Нове чи б/у?

Галицьке перехрестя на авторинку там 3 точки є, обовязково питав і оглядай товар бо може перепаяний попастись.

Радіоринок , і інтернет сайти і магазини типу База автозвуку ітд.

Головне опреділити бюджет а потім читати , читати і ще раз читати це якщо плануєш шось нормальне ставити якщо ні то аукро ( китай рулить)

Для прикладу я вклав в музику 1 кілобас ує. Думай.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
AndryGW, залежить яку і що ти хочеш? Нове чи б/у?

Галицьке перехрестя на авторинку там 3 точки є, обовязково питав і оглядай товар бо може перепаяний попастись.

Радіоринок , і інтернет сайти і магазини типу База автозвуку ітд.

Головне опреділити бюджет а потім читати , читати і ще раз читати це якщо плануєш шось нормальне ставити якщо ні то аукро ( китай рулить)

Для прикладу я вклав в музику 1 кілобас ує. Думай.

нове тільки,хотілось б щось нормальне, щоб була чіткість і звук голосний, ще саб, просто саме перше ціну треба для себе взнати, і щоб залишилось, так як для себе робиться

Поділитися повідомленням

У vedmidя - ТС цієї теми - народилася донечка.

Вітаю Тебе, Сашко, з цією визначною подією в житті!

Zir,

_KIT_,

Drumandbasser,

Esbist,

AndryGW,

дякую всім за привітання, вибачайте що одразу не відписав - трохи зараз часу нема, то робота, то дитина....

Поділитися повідомленням

AndryGW, в топку ті всі базари і взагалі поняття "у львові".який в них зміст? звідси ніхто не дасть збрехати, я вже як мінімум рік, навіть самі дрібні прокладки, купуютільки через інтернет магазини. ціни не зрівняєш, провірено і потрачено вже не одну тисячу.

Посилання

Посилання

Посилання

ще одне оголошення, хто не вкурсі і не сидить на ЛТК, скидую посилання, детальніше вже зможете в темі все почитати та тут відписатися.

Посилання

Поділитися повідомленням

;) Львову привет).... был сегодня у Вас) .. доделывайте ремонт в Центре))) а то ездить не реально)))))

Поділитися повідомленням

СЛІМ!!! мега круто!!! я відоси ніяк не можу надивитись :)

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rmBaT5oePJg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Поділитися повідомленням

Друзья. 3го числа 2014 года я выезжаю из славного города Херсона в самый любимый город Львов. Выезжаю, в гости к старым друзьям. Буду 3-4-5-6 числа (скорее всего снимим хату около оперного). Цель - злостное распитие спиртных напитков :) Мой телефон 05оч12о2оч. :)

Поділитися повідомленням

Друзья. 3го числа 2014 года я выезжаю из славного города Херсона в самый любимый город Львов. Выезжаю, в гости к старым друзьям. Буду 3-4-5-6 числа (скорее всего снимим хату около оперного). Цель - злостное распитие спиртных напитков :) Мой телефон 05оч12о2оч. :)

Эх, Пашка, я как раз в этих числах буду в Ровно...

Поділитися повідомленням

хто не знає - моя машинка вже продана, буде тусуватись у Львові, район В. Великого

скоро буде розпродаж залишків))

Поділитися повідомленням

Привет Львову. Скажите ктонибуть, как часто вы проводите клубные встречи? Может есть определенные дни? Собираюсь ехать в мае в ваш замечательный город.

Поділитися повідомленням

как часто вы проводите клубные встречи? Может есть определенные дни

не, не слышал :multi:

Поділитися повідомленням

Привет одноклубники, смотрю Львовская ветка клуба совсем завяла, не пора бы нам её оживить немного?

Поділитися повідомленням

Привет одноклубники, смотрю Львовская ветка клуба совсем завяла, не пора бы нам её оживить немного?

Я думаю народ где-то на ЛТК опять тусит или что-то в этом роде.

Поділитися повідомленням

Привет Львову от Запорожья! Подскажите кто знает где у Вас можно остановиться на Новый год недорого вдвоем?

Поділитися повідомленням

Телефон: 0679161441

Телефон: 0960906236

Телефон: 0674554633

Все номера проверены, сам пару раз обращался

Поділитися повідомленням

так так, здалося би! а то щось взагалі глухо тут... невже всі такі мажори, що порозпродували свої жигулі і пересіли на іно?

Поділитися повідомленням

Ні! Не всі! Тюнінгуємо і надалі.

Я думаю народ где-то на ЛТК опять тусит или что-то в этом роде.

А шо там тусити-одні флудери:bn: Жигулі там не лю*****, хоть мене не чіпають, стараюсь той базар аукро розбавляти доробками і цікавою технічною інформацією.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз