Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 Пропонуєм місце зустрічі. Але не МАРСЕЛЬ там ціни трохи кусаються :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 ахаха)))) ви кумедіянти і мічтатілі)))ми у Львові нормально зібратися не можем, а ви вже в Київ пхнети :shock: та й просто в вас все, "їдем в Київ на зустріч, так просто всьо ніби той Київ за 150км :shock: " особсто моє відро фіг туда доїде :D НО!!! в майбутньому я б таке розглядав))) Чому ти такий песимістичний :o . В мене відро "зозулька" після діагностики (капіталка кузова) і я не протів з твоєю поспорити, хто дальше заїде? Ніхто нікого не заставляє їхати можна бути і пасажиром (головне бажання і можливість). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 особисто я говорив тіки про екскурсію нашими замками! то не є дуже далеко і дорога хороша. дальше я теж не поїду. хай вони поїздом приїжають сюда і зробим блін екскурсію :D . так само і далеко в гори, я на тазіку і близько не попрусь на перевал. Я на останій зустрічі не був, але по форуму таку само не можу зрозуміти, хто до кого в гості приїде. І чо ви на "мороз" падаєте, в мене капіталки двигуна ще не було (1975р.в.) + попередній пост (я "чайник", але Рава-Руська (4р), Стрий (2р.), Нововолинськ (1 р.) + стаж 3 місяці). P.S. Я машину купив не для того, щоб навколо будинку їздити :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2009 Юра, Запросто . Хлопаки шотам нарахунок прапорів і іншої клубної атрибутики? Я побачив тут кіївляни на піцу збираються можебнам шось схоже замутити на суботу , оскільки бар на Окружній замовлено (знов) Ми взагалі-то мали збиратись на шашлик (але тишина!!!) Ссрорі за стільки постів, (можу ссилку-слово (це для vedmidя) зробити, а от стільки постів незнаю, як вмістити в один). Цей пост прошу розвивати (екваторщики не выдставайте )!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 black3383 сорри за оффтоп, но чтобы не делать так много постов стоит пользоватся кнопкой ПРАВКА, которая находится в правом верхнем углу каждого сообщения :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 так я не понял, то как вы на счёт встречи з Ровенскими представителями???только когда потеплеет ми за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Насчёт флагов - флагов у нас нету ни большого ни маленьких. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 ахаха)))) ви кумедіянти і мічтатілі)))ми у Львові нормально зібратися не можем, а ви вже в Київ пхнети :shock: та й просто в вас все, "їдем в Київ на зустріч, так просто всьо ніби той Київ за 150км :shock: " особсто моє відро фіг туда доїде :D НО!!! в майбутньому я б таке розглядав))) Чому ти такий песимістичний :o . В мене відро "зозулька" після діагностики (капіталка кузова) і я не протів з твоєю поспорити, хто дальше заїде? Ніхто нікого не заставляє їхати можна бути і пасажиром (головне бажання і можливість). ладно-ладно)))) убалтал, я з тобою дружу, буду твоїм штурманом на спец відрізку Львів-Київ))) спорити з тобою не буду, твоя "зозулька" тіки після капіталки, а моя забула шо то таке, космет рем не вщот))) як тіко буде як то я звами, палюбе :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 _JONIvan_ Капіталка кузова їй світить, а не зроблена vedmid де будем збиратись і куди 14-15.02 ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 black3383 це звичайно моя думка, але стаж 3 місяці і тих пару поїздок нічо не говорять. колись я теж, як тіки почав кататися рвався всюди далеко і т.д. і теж і теж після капіталки, але в дорозі може бути купа всякої фігні і з жигулями тим більше. без образ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Народ незабувайте шо э таке питання як поъзд! :D Необовязково машиною перти.Чисто моє ІМХО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Лебедь, Рак и Щука :D Ребят, соберитесь на встрече и решите: куда, как и зачем? А мы уж посодействуем, если чо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 ZluiSobaka, а скільки зараз квиток зі Львова до Києва котує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Fani Киїі-ІФ; Яремче-Львів; Львів-Київ мені вийшло 95-100 грн. Але це по студентському, тобто множ на 2. Я думаю, що туда-назад ви в 100-150 грн. маєте вкластися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Як приклад: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 ZluiSobaka,дякою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Fani Прошу От, нарив ще парочку: Посилання Посилання Посилання Посилання Ціна китка десь 60-80 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Купе коштує 150 грн разом з білизною.......... :o Якщо 4 особи то, 600 грн в одну сторону.......... :shock: На 1200 грн, можна і машиною провітритись......... Ось, лишилось тільки навести порядок з задним мостом, а то після 60 км враження що питаюсь відірватись від землі...... Омивач, треба доробити, а то трохи стремно пороблено...... Ще б КПП 5 ступку від експортної 4 знайти на пару з редуктором і була б казка.......... Так що думаю, треба починати, трохи по області кататись.......... :git: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 Ще б КПП 5 ступку від експортної 4 знайти на пару з редуктором і була б казка.......... не поняв? а нашо тобі міняти редуктор? став краще 5ступку від полонеза і залишайся на свому 4,4 редукторі, бо мотор 1,2 слабий для тої коробки з якимось іншим редуктором Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2009 slim_painterв EDoktor писалредуктор дуже сильно виє , за пів години їзди починає боліти голова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 народ давайте ближче до зустрічі ми на шашлик їдем? якщо ні - хтось пропонував піцу на кінець тижня скорш за все буде хляпа (сніг і плюсова температура) але час покаже slim_painter скинь в лічку свою електронку Насчёт флагов - флагов у нас нету ни большого ни маленьких. нарахунок цього - нам потрібен зразок (в електронному вигляді є макет, але непогано б зразок) думаю домовитись з клієнтами про виготовлення прапорів (для мене зроблять дешевше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 я +1, але давайте на піцу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 піца це добре можемо в челентано, або в бону (Сихів) челентано, якщо не помиляюсь є в районі південного - як на любінську їхати, де був дитячий магазин (не помню як звався), там, здається, і картопляна хата поряд такщо рішаєм думаю можна перенести на неділю зустріч - але так вгадати щоб місце було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 давайте в Арсені на Патона, там можна машину поставити і якщо буде вільно є великий столик. Але треба найти місце де столики можна ссунути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 Saba2106 а хіба там можна їх зсовувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах