_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 продивився тут попередні сторінки... обісрали мене з ніг до голови... за вулканізатора атвєтітє.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 В мене ВАЗік дихає, та може чотирьох ВАЗівців взяти на борт........ В багажнику місця на 100 кг маринованого м'яса вистачить........ Вже бачу трьох бажаючих, а у всіх інших що нет закінчився? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 _JONIvan_ Не обісрали, а пропіарили !!! Так що не бери дурного до голови і тяжкого ключа до рук. :mat: ПС: Вже на шашлик люди є, так шо приєднуйся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 значить робимо таким чином:всі хто хоче їхати на шашлик - приходьте до аквапарку в суботу на 19:00 уточни! так збираємось як раніше чи ні? чи ви тіки плануєте обговорювати шашлик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 slim_painter Збиратися будем як і раніше, крім винятків ( 31,01 виняток - тому біля АкваПарку на 19.00 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 мля. знов мерзнути! такшо постарайтесь не запізнюватись!!! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 я нажаль на шашлик не зможу поїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Saba2106 я теж і по аналогічній ситуації. завтра буш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Я їду в неділю , і також можу поїхати машиною , завтра на зустріч біля аквапарку обговорим! :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Я їду в неділю , і також можу поїхати машиною Ето хорошо :mat: Я вже твій пасажир Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 Вже є : 1. black3383 2. Fani 3. EDoktor 4. vedmid 5._JONIvan_ Чи я помиляюсь? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 slim_painter Вже є монтажна плівка для наклейок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 вже є! в суботу принесу. сьоня в квест так загрався шо вже немав сил кудась їхати.)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 чекаєм хорошого фотозвіту з завтрашніх шашликів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 шашлик був сьогодні фотки будуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 До речі, запах шашлику, давненько не чув від себе, однозначно ліпше за прокурену куртку.............. Цікаві, підсумки: 1. Почекальня , тих хто не прийшов.....Скільки часу затримало??? 2. Підготовка до шашлику, та дрова з автомобільним мангалом, коло 1 години зайняло, дорога слизька зайняла на природу 30 хвилин. 3. Встановлення мангалу зайняло, 5 хв, вуглі були готові через годину часу....... 23-00, почали в 22-00. 4. Шашликів вистачило всім??? А Горілки??? 5. Які будуть пропозиції??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 EDoktor,Хочу ще!!!!!!! :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2009 почали в 22-00. так вы что вечером уже были?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 почали в 22-00. так вы что вечером уже были?? Ну ДА, а чьо нам молодим не одруженним!!! Мали бути шашлики 01.02, а получилось з 31.01 на 01.02. КЛАСНО ВІДДИХНУЛИ, ЖЕСТЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 Давайте фото !!!! :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 і я хочу ще шашличка треба буде повторити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 Давайте фото !!!! только фотки выложите в соответсвующий раздел нашей ветки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 Повторити, так в чому проблема? Хто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 ну так де тепер ми будем збиратись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2009 я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах