Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 almaz та не можна, я кажу подумати, де можна. І щоб була стоянка Ше варіант на Київській є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 Saba2106 а челентано чим не підходить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 almaz мені не подобається там і думаю місць не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 челентано, якщо не помиляюсь є в районі південного - як на любінську їхати, де був дитячий магазин (не помню як звався), там, здається, і картопляна хата поряд О! Я знаю это место Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2009 vedmid Бона на Сиховы до сраки. Там піца може бути з тараканами. Провіренно на собі :D На Сихові нема нормальної піцерії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 в боні з тараканами? ніразу такого не бачив хоча, може тогму що там знайомі працювали (мого напарніка сестра)? ну то куди підем? часу ненма на соплі - конкретне місце вибираєм і в путь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 У Львові знаю тільки 2 піцерії, де готують піцу, а все решта тільки назва............ Можу запропонувати Варіант на Чехова? (бічна Пекарьської-Личаківської) кафе - Шаурма Хаус? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Вашу тему закрепил в виде "Объявления". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 EDoktor На Пекарській, якщо ти про піцу на дровах то там зачотно, але дорого. Шаурма-Хаус вперше чую. Я пропоную Арсен на Патона, чекаю що скажите ви.Як домовимось так і буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Пропоную зробити простіше, давайте зустрінемось біля аква-парку, там домовимось і поїдемо!!! Ще би дату уточнити 14 чи 15??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Вашу тему закрепил в виде "Объявления". А я вже шукав куди вона ділася :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Пропоную зробити простіше, давайте зустрінемось біля аква-парку, там домовимось і поїдемо!!! Ідея хороша думаю буде зручніше 15-го але давайте трохи раніше, десь годинка четверта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Пропоную зробити простіше, давайте зустрінемось біля аква-парку, там домовимось і поїдемо!!! Ідея хороша думаю буде зручніше 15-го але давайте трохи раніше, десь годинка четверта? 15 слалом на 4 ніхто не встигне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 15 слалом на 4 ніхто не встигне А де це буде? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 EDoktor, на площядці біля заправки в Брюховичях! почятое десь на 13:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 15 слалом на 4 ніхто не встигне а коли встигне? якщо прибиваєш іншу ідею - давай свій варіант розвитку подій а то скажуть шо не підходить і все :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 vedmid я кажу так як завжди на 6 біля аквапарку :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 в неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 EDoktor, на площядці біля заправки в Брюховичях! почятое десь на 13:00 А ти їдеш? А то я сьогодні, такий слалом на Луганський вимутив, що бус який я випереджав, напевно не в захваті був.......... Про зустрічні машину теж помовчу, напевно такого Адреналін зловили.... Чотири рази викручувало машину, питання чому? :shock: Ловити машину на потоці, прикольна, але мабуть без зустрічної смуги... :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 EDoktor, не я хворію ! надіюсь до недільної сходки виздоровію ю,і треба коробку знімати щепленя міняти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 Я хібашо підїду до вас аже десь 8 годині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 EDoktor, не я хворію ! надіюсь до недільної сходки виздоровію ю,і треба коробку знімати щепленя міняти! А що до весни не терпить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 15.02 о 18.00, біля АКВА ПАРКУ Fani ТЕЛЕФОН МАЄШ ДЗВОНИ!!! Masterio без питань (телефон не забудь записати)!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2009 EDoktor, не я хворію ! надіюсь до недільної сходки виздоровію ю,і треба коробку знімати щепленя міняти! Ти головне виздоровлюй, а баранку я дам покрутити EDoctor дай якийсь контакт, а то важко щось органызувати через треті руки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2009 EDoktor, напряжно їздити по місту без щепленя , хто знає той зрозуміє))) black3383, ок ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах