Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2009 vedmid В мене тройка, хочеш я заберу ту фотку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2009 ну так хто сьогодні буду на окружній? :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2009 побачиш в 18,00 :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2009 Я буду але запізнюся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2009 slim_painter візьми мені на зустріч стрічку для поклейки наклейок доречі ти дивився ссилку на форумі що я тобі дав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2009 slim_painterдоречі ти дивився ссилку на форумі що я тобі дав? сорі, ненаю ніякої ссилки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 вроді в приват кидав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 Давайте цього тижня зустрінетесь в суботу о 18:00 щоб я знов був в цей чяс нароботі і на зустріч непопав :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 Fani а так і буде :D ми в суботу ше й на шашлик поїдем, спіцом шоб ти пропустив чувак як всі почнуть підстроюватись під одного то буде зле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2009 Що за шашлик, можливо і я підскочу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 vazik_lv то_JONIvan_ прогнав собі. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 Ах, JONIvan любиш ти прогнати!)))))))))) То коли там зустріч цього тижня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 vazik_lv і коли то я прогнав? :D я серйозний как удав не знаю піпл як ви, а я певні же того тижня не буду суботу присвячу машині, неділю коханим жінкам :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 _JONIvan_ РОМЕО :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2009 не знаю піпл як ви, а я певні же того тижня не буду суботу присвячу машині, неділю коханим жінкам :D 100пудово підтримую! і напевно так само буду робити, хіба майстри підведуть, або справлюсь швидко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 я також буду машину робити але на зустріч прийду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PaTrIcK 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 Всім привіт !!!! Я вот щойно зареєструвався!!!! ))) в Мене стоїть 2101 )) Старенька ))) але гнила (((( і бита ((( І мій дєд неплатив за неї податки вже як 25 років )))))))) якщо я її поставлю на колеса, то скількі мені обійдеться щоб поставити її на учьот ??? кажуть, що то треба за отанні 3роки проходтит )) І ще одне !!! ))) Я бкупив ваз 2101 без документів !!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PaTrIcK 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 Всім привіт !!!! Я вот щойно зареєструвався!!!! ))) в Мене стоїть 2101 )) Старенька ))) але гнила (((( і бита ((( І мій дєд неплатив за неї податки вже як 25 років )))))))) якщо я її поставлю на колеса, то скількі мені обійдеться щоб поставити її на учьот ??? кажуть, що то треба за отанні 3роки проходтит )) І ще одне !!! ))) Я бкупив ваз 2101 без документів !!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PaTrIcK 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 Всім привіт !!!! Я вот щойно зареєструвався!!!! ))) в Мене стоїть 2101 )) Старенька ))) але гнила (((( і бита ((( І мій дєд неплатив за неї податки вже як 25 років )))))))) якщо я її поставлю на колеса, то скількі мені обійдеться щоб поставити її на учьот ??? кажуть, що то треба за отанні 3роки проходтит )) І ще одне !!! ))) Я бкупив ваз 2101 без документів !!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 PaTrIcK То необовязково писати 5 разів підрят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 А я і машині присвячу час і жінкам, і клубу постараюсь! Але на зустріч прийду покищо 50%-50% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2009 PaTrIcK ото ти собі прогнав :D :D :D впринципі, приходь до нас, шось порадим. я наприклад знаю кузов в ДУЖЕ хорошому стані!!! але без дверок, бо я їх купив :D і до відома всіх вазоводів, на Окружній вільно в неділю!!! рішайте мені пейбл, я сьоня весь день з 10,00 ранку присвятив машині, з мене досить, а якщо в неділю, то до вечора напевно встигну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2009 А шашлик коли має бути? :shock: А то я щось, прочитав про шашлик, але не дав дупля коли і де....:oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах