vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 Мужики! СЛІМ мені подзвонив і сказав, що завтра на Окружній занято, а в неділю вільно! Але ми завтра на 18:00 збираємся в МЕТРО! ТАК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 Masterio Той мій знайомий, сььгодні дав запрос на сідухи, може треба буде поїхати подивитись, він мені позвонить як щось буде знати!!! Сідушки будуть або від АУДІ або від БМВ!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 andy_sniperОГО! Звідки в тебе та фотка?????? ТО МОЯ МАШИНА, Я НА ПАРИ ПРИЇХАВ! :D та я просто вчуся в політеху, побачив, сфоткав))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 vazik_lv Соры але я сидыння вже купив. Зараз сам продаю бо маю лишню пару.Але якшо буде розумна цына ы нормальны сидыння то поъду подивлюся! А на рахунок МЕТРО то я тыльки за, шоб завтра збиратися, бо в недылю працюю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 andy_sniper Я внедылю незможу. Давай тоды якось серед тижня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 andy_sniper А номера треба було затерти на фотці!!!!!!! :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Masterio То не проблемаз сідушками, я просто дам відбій і всьо! Так що ідем прямо в МЕТРО, чи десь збираємся а потім їдем колоною???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 давайте вже там на місці і зустрінемся я буду десь біля сьомої Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 andy_sniperА номера треба було затерти на фотці!!!!!!! :D :D :oops: :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Давайте десь зустрінемся і поїдем колоною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 та нах вам та колона? всі заким зберуться, то буде довго :o назад колоною поїдем, пишіть конкретно хто буде сьогодні ввечері, а то ви мене вже раздражаєте :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 думаю шо буду, може навіть ТАЗом))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 +1 на ачкаріку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Masterio тоді мені прийдеться взяти свій MAYBAH GL X5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 хто мене підвезе? звоніть - я йду з хати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Альо! А мене X5 візьмене в колону? :D :D Masterio Буду чекати тебе під МакДональдсом в 17:40 чекаю 10 хв. (біля цуму ), якщо не будеш встигати то дзвони, або якщо плани інакші! 80931964177, 80982555945 vedmid я тебе заберу в 17:40 там же! :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 vazik_lv дивись уважно в зеркала, в всі три може на якусь секунду мене там побачиш, бо далі я тебе в зеркало наблюдати буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 _JONIvan_ Я сьогодні не ліхачу, так що флаг тя в руки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 vazik_lv ок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 _JONIvan_ Може заїдем на північ. Потягаємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 vazik_lv,_JONIvan_, не флудіть ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Masterio вово а відео буду знімати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Fani Ти будеш на машині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Masterio Можливо! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 сьогодні кльово посиділи фоткі тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах