slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 всьо, я мінус 1. кончена погода :girl: :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 я за такі покатушки позвоните, як щось рішите - я йду з хати і не буду в неті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Я вчора влаштував покатушки, Львів - Мостиська, чуть три рази з дороги не здуло, слякоть це гірше ожеледиці.......... :o Так на героїв з літньою гумою приїду подивитись......... :D Весело буде.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Я так зрозумів шо покатушкі відміняються ? То хоч пива вечором попити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Ну і хто буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Masterio де ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 vazik дуже хоче, але сам він не поїде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Де небудь. Я маю наувазы шо робим. На покатушки з одныэю машиною непрыкол. Йдем тоды на пиво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 EDoktor А ти будеш на машины. slim_painter Вазік хоче на покатушки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Вазік 100пудово. EDoktor написав шо йде в сауну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 slim_painter Ясно. Я до тебе it зазвоню ы скажу шо до чого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Йо-ма-йо! Що я один такий екстрімал???? :silly: Покатався я сам по Львову, занесло один раз на Городоцькій! Так як там на рахунок пива???? Сьогодні зустрічаємся? Де і коли? :roga: :stp: :cccc6: :cccc11: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 18,00 окружна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Вдарим по погоді ПИВОМ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 То шо машини небрати. Ми нікуда непоїдем. vazik_lv Ти будеш без машини? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Вазік 100пудово. EDoktor написав шо йде в сауну Я вже повернувся з сауни....... Може сьогодні 8 лютого, а не березня? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 EDoktor То ти будеш чи нє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Я буду без машини, збираємось на пиво! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 я б уду на пиві Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 Бачу, Вам треба в клуб Пивоманів записуватись........ :D Пішки по вулиці? :shock: Це :o Буду на машині....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 EDoktor В мене вагома причина , машина не находу :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 EDoktorВ мене вагома причина , машина не находу :D Можу забрати тебе, бо буду їхати з дому...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 що ж ти slim_painter пропав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 сорі мужики, я весь день з дівчиною, як не як її свято :oops: я шось думав шо встигну, ну але ви самі думаю розумієте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2009 slim_painter З тебе тепер шашлик. Ми всі так вирішили!!!!! За пітставу шо ти нам зробив! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах