Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора.Незнав де правильно написати, тому пишу тут, хто у Львові може встановити електросклопідйомники реєчні Форвард і вікна ваз2107 на мою 2106(ластівку).НАПЕРЕД ВДЯЧНИЙ.

Маю в наявності -

1. Cтекла передних дверей для ВАЗ 2105/2107 - 2шт

2. Ленты-бархотки для передних дверей ВАЗ 2105 (комплект)

3. треугольники для ВАЗ 2105 - 2шт

4. Реєчні електросклопідйомники Форвард - 2шт

5. Внутренние передние направляющие стекол от ВАЗ 2105 - 2шт

6. 4 коротких (от ВАЗ 2105) кронштейна-защелки на стекла - 2шт

7. Пластиковые "клопы" для крепления обшивки двери

8. Сира резина.

ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Доброго вечора.Незнав де правильно написати, тому пишу тут, хто у Львові може встановити електросклопідйомники реєчні Форвард і вікна ваз2107 на мою 2106(ластівку).НАПЕРЕД ВДЯЧНИЙ.

Маю в наявності -

1. Cтекла передних дверей для ВАЗ 2105/2107 - 2шт

2. Ленты-бархотки для передних дверей ВАЗ 2105 (комплект)

3. треугольники для ВАЗ 2105 - 2шт

4. Реєчні електросклопідйомники Форвард - 2шт

5. Внутренние передние направляющие стекол от ВАЗ 2105 - 2шт

6. 4 коротких (от ВАЗ 2105) кронштейна-защелки на стекла - 2шт

7. Пластиковые "клопы" для крепления обшивки двери

8. Сира резина.

ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА

Я можу, але десь аж після свят бо з часом зараз напряг(

Поділитися повідомленням

Здоров пацаны. Есть кто живой???

Мы вот собираемся к вам на дрифт, скажите какая маршрутка едит с Жд Вокзала на Арену Львов???

И где вечером собираются все ваши автолюбители???

Поділитися повідомленням

АнтохА, Здоров

Живі Є

маршрутка номер 10 жд вокзал кінкрос а иам ще метрів 500 на своїх двох

Жаль сам незможу прийти

И где вечером собираются все ваши автолюбители???

цього незнаю ніколи незбирались

Змінено користувачем spiker
добавив

Поділитися повідомленням

spiker, ну про пешком я вкурсе. Бывал уже там. И мне кажется больше чем 500 метров там будет)))

VETERAN, спасибо.

Поділитися повідомленням

АнтохА,

И мне кажется больше чем 500 метров там будет)))
я образно про відстань

Поділитися повідомленням

Поставив на днях нові замки в ваз 2101, пів дня на це витратив. Сьогодні зранку прийшов, двері не закриті, думаю ну все колонки вкрали з магнітолою, а ні дивлюсь все на місці, от балда як можна було двері не закрити. Я за ключами, повертаюсь а двері закрити не можу, як я туди а його розковиряли як я під капот а там немає акумулятора :(

Поділитися повідомленням

Поставив на днях нові замки в ваз 2101, пів дня на це витратив. Сьогодні зранку прийшов, двері не закриті, думаю ну все колонки вкрали з магнітолою, а ні дивлюсь все на місці, от балда як можна було двері не закрити. Я за ключами, повертаюсь а двері закрити не можу, як я туди а його розковиряли як я під капот а там немає акумулятора :(

ппц короче,хоч магнітола з колонками лишилася чи теж скомуністили?

Поділитися повідомленням

тварюки!! Друже, співчуваю.... Нехай разом з тим акумулятором їм у бонуси підуть усі твої проблеми і недуги!!

Поділитися повідомленням

внимательней читай, остались

Поділитися повідомленням

Вони напевно дуже на акумулятор надіялись, він був старий і малий, думаю вони були засмучені.

А колонки у мене знаходяться у конусах, які не прикручені, проводи відрізав дай поніс. Я за них десь 1 100 грн з конусами дав, я думаю це дорожче чим акуум)

Напевно звикли що у всіх колонки закріплені ??‍♂️.

Поділитися повідомленням

Я колись поставив замок для вхідних дверей у водійську дверку - регулярно ковиряли личинки в ручці. А тепер взагалі кругом стоять ручки із задніх дверей - нема що ковиряти. А двері відкриває центральний замок. Коли залишаю машину на вулиці (десь у поїздці) - закриваю капот ще і на велосипедний тросик. А у багажнику є спеціальний ланцюг і маленький замочок.

О це класно придумано, а можна детальніше і скільки такий апгрейд по грошам обійдеться?

Поділитися повідомленням

Друже, співчуваю....

Дуже дякую, я насправді планував новий купувати, можливо і добре що це сталось саме зараз не так сумно хоч.

Думаю поліцію викликати, що думаєте на рахунок цього?

Поділитися повідомленням

Друже, співчуваю....

Дуже дякую, я насправді планував новий купувати, можливо і добре що це сталось саме зараз не так сумно хоч.

Думаю поліцію викликати, що думаєте на рахунок цього?

якби у тебе було повне каско - був би сенс. А так.. толку 0. Приїдуть, руками розведуть і все

Поділитися повідомленням

скільки такий апгрейд по грошам обійдеться?

Це все залежить від твоєї крутизни - відвалиш добрячу купку - буде дорого.
Ну тоді ладно, та мені не крутизна потрібна, а щоб мене ніхто не взламував

Поділитися повідомленням

В ідеалі перекинути петлі і щоб замикалося по переду. Алігатор зробити. Переробити ручку разом з підключенням до неї троса, поставити типа мультілок на ручку, запхати трос до замка в сталевий корпус... А також зробити замки на кришку акумулятора. Злодія зупинити не можливо, можливо затримати. Ну поставити сигналізацію.

Поділитися повідомленням

Можна сделать все как душа пожелает, попростю диградант некоторое время выдержит и запустит кирпич в лобовуху.

Поділитися повідомленням

Можна сделать все как душа пожелает, попростю диградант некоторое время выдержит и запустит кирпич в лобовуху.

Он и так и так гадость сделает, если чо. Мне на моих глазах ломом вибили окно вирвали магнитофон и я его словить не успел ))). Окно стоит дешевле 

Поділитися повідомленням

Он и так и так гадость сделает, если чо. Мне на моих глазах ломом вибили окно вирвали магнитофон и я его словить не успел ))). Окно стоит дешевле
Ого, це вже якось дуже жостко.

Поділитися повідомленням

Ну так, а головне білий день повно людей, я у вікні, підійшов подивитись саме в той час як з'ясувалося на то як виб'ють вікно в моїй машині. А що люди, напевно вони бідкалися, бо влада розводить руками))).

Так саме білий день підїжає жигуль з чотирма відчайдухами і пробують зцідити бензин з бака іншої машини... Я зі своїм псом дивлюся на то з 10 метрів і вже видумую некролог про безвременно ушедших але мене помітили і праздника у мене не було! ))) Просто не бути байдужими як що можна...

Поділитися повідомленням

Ну так, а головне білий день повно людей, я у вікні, підійшов подивитись саме в той час як з'ясувалося на то як виб'ють вікно в моїй машині. А що люди, напевно вони бідкалися, бо влада розводить руками))).

Так саме білий день підїжає жигуль з чотирма відчайдухами і пробують зцідити бензин з бака іншої машини... Я зі своїм псом дивлюся на то з 10 метрів і вже видумую некролог про безвременно ушедших але мене помітили і праздника у мене не було! ))) Просто не бути байдужими як що можна...

Це жесть якась! В якому це році було?

Доречі бачу що фотографії перестали заливати, посварились чи що?)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз