vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 на яку годину зустріч? зарядку зробив треба карбюратор пізніше перероблю на 9-шну систему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2009 треба карбюратор пізніше перероблю на 9-шну систему в мене є мій карб стоковий. але ращ так, то краще візьми в andy_sniper карб його б.у. і постав, бо новий зара більше 700 точно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 сьогодні на 18,00 на Окружну!!![ постарайтесь всі!!! тре багато вирішити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 slim_painter постараюсь прийти! Так, бачучи по форуму то завтра їдуть Fani vazik_lv slim_painter, хто ще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 беру на завтра пасажирів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 я буду на зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 Мда погодка не втішна, якщо така і завтра буде, то щось нема великого бажання їхати на слалом! :x :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 Превед, Львовяне!!!! Вопрос: кто у вас занимается организацией пробега в честь Дня рождения Копейки? Мне нужна контактная информация организатора для того чтоб дать ее людям с других форумов, которые приглашены нами на совместный праздник. Просьба запостить тут или скинуть данные одного/двух ответственных в личьку/аську/мыло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 slim_painter,vazik_lv, де фото зі сходки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 та дайте додому прийти :D ось і фото: еволюція жигулів ну нарешті дочекались: типу поцілунок: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 slim_painter, дякою ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 гии))) класно! ігра називається "5 мм" ? :D vedmid ВІТАЮ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 завтра на 12,30 перед кільцем на виїзді зі львова по городцькій збираємся для колони на слалом в черляни десь 12 заберу Saba, потім АЛМАЗА десь 12,20. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 slim_painter, приїдеш за Sabaбою маяч поїдем разом , я на сусідній вулиці живу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 Або я заберу Saba , а ти за almazом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 Їдем четверо в одній машині, так веселіше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 люди ну там кака на вулиці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 ЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭэээээээээээээйййййййййййййй!!!!!!!!! Вы на День рождения Копейки что-о организовываете вобще???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 andy_sniper,Війна фігня головне МАНЕВРИ ! :D Я їду сто пудово , парасольками запасайтесь , можу одну запасну взяти ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 ЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭЭэээээээээээээйййййййййййййй!!!!!!!!!Вы на День рождения Копейки что-о организовываете вобще???? ОРГАНІЗОВУЄМО!!! не бійся!!! все буде 25 квітня в суботу, оскікльки паска головніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 ZluiSobaka в нас vedmid відповідає за скликання інших вазоводів ! Звертайся до нього в разі чого , ну якшо ніхто не відгукнеця маяч мені Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 slim_painter Ок. Не боюся Давай свої контакти, які я розкидаю по іншим форумам. І Ведмідя давай, бо він деь пропав :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Значить так народ!!!! ДО УВАГИ ВСІХ!!!!!!!!!!! 25 КВІТНЯ (субота), відбудеться автопробіг по вулицям Львова в честь 35-річчя випуску першої "КОПІЙКИ"!!!!! :pri: :pri: :pri: :pri: :pri: Збір на 10:00 біля ВАМу, що по вул. Науковій! slim_painter закине карту маршруту пробігу! По закінченню пробігу відбудеться пік-нік в районі Брюхович! ВСІХ ВЛАСНИКІВ КЛАСИКИ ЗАПРОШУЄМО!!!!!!! :lu: :pri: :lu: :pri: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Fani Добре. честь 35-річчя випуску першої "КОПІЙКИ"!!!!! 39-ти річчя... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 ZluiSobaka ой, :nom: точно... :mat: Соррі! :poz: :poz: :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах