ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Fani, vazik_lv Дайе контакти свої і Ведмідя (ім"я, телефон, аська....) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 я ні від чого не відмовляюсь понаклеюйте наклейки! підготуйте машинки - щоб не було накладок для тих хто не знає - зустріч зліва біля ВАМу на Науковій 25-го на 10-ту годину - будемо закупляти продукти, тому всім бути! що у нас з картою? Slim_painter - скинь мені шаблон візитки - спробую роздрукувати на тижні нагадую: зустріч зліва біля ВАМу на Науковій 25-го квітня на 10-ту годину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 для тих хто не знає - цу мій "Джип" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 візитка: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 vedmid Машинка прікольна. Дицки супер :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Дайе контакти свої і Ведмідя (ім"я, телефон, аська....) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 а ось і маршрут: загальний кілометраж від старту до межі Львова -21,5км можна буде ше десь в центрі чи ше десь тормоознути, потусуватись троха все так як і казали. поправки давайте обговорювати не тут, а вже разом перед виїздом, бо то вже дрібниці. і давайте всі заправки до того, шоб без зупинок. скачуйте (9МБ): Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 а що якщо зробити не тільки собі свято? як ви дивитесь на те, щоб зібрати якісь речі, пару пасочок домашніх і заїхати по дорозі в дитячий будинок? можна наперед поїхати і взнати, може у них є якісь речі, на які постійно дефіцит, наприклад памперси? чому на такі свята як Миколая, день матері, різдво і ще кілька днів в році про них згадують, а в інші забувають мітсубіші клуб, в якому бере участь мій співробітник - Igor_lviv (здається такий нік в нього на ЛТК), принаймі він їх на це намовляв, каже що нема сенсу пхатись в дитячий будинок на Миколая - в дітей і так море подарунків, а за тиждень за них і так забувають, а краще приїхати тоді, коли до них взагалі ніхто не їде - отоді це допомога Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 vedmid Ідея непогана. Підтримую тебе на всі 100 :mat: slim_painter Чого я неможу ні скачати ні подивитись? :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 slim_painter Чого я неможу ні скачати ні подивитись? :poz: бо ти не туда цикаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 almaz А куда треба циикати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 А куда треба циикати? 1,натискаєш на ссилку 2,"Подождать и скачать бесплатно." 3,вводиш код 4,чекаєш 30сек 5,зерігаєш. сорі! карта львова велика, жодний фотофайл не приймає такі розміри, тому закинув так хоча, ось вам і такий вигляд, але тут розмір малий і важко прочитати вулиці:" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 slim_painter нормально і так піде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 народ ну шо там з тим пробыгом? Може хтось взяти пасажира який хоче бути при тому всьому парады!!!!! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Masterio поїдеш спереді на ровері з прапором Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Saba2106 +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Saba2106 з тебе ровер і прапор!!!!!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Saba2106 з тебе ровер і прапор!!!!!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Masterio, та ровер в Saba є, а от прапор і футболки то вже з тебе :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Masterio без базару, щоб таке побачити я і з прапором шось кілішну :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Доречі мені б не завадила також футболка треба хоч одну до параду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Обливаний понеділок! :D Посилання хто б поїхав і хто має пістолети водяні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Masterio аж пищить щоб йому дали ровера, 2 рази аж написав!!!! Мда, з футболками і прапором треба придумати ! :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Знак колони всі мають????????? Можна купити або самому зробити, особисто я буду його мати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 vazik_lv А тобі включених габаритів і ближнього світла мало ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах