slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Знак колони всі мають?????????Можна купити або самому зробити, особисто я буду його мати! а нафіга? :D давайте краще без нього! я впевнений шо ми спокійно їздити не будем давайте без того, просто з габаритам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 мені мають скинути інфу по візитках десь 130-150 грн за 1000шт я вде відправив файл через годину мені скажуть остаточно нарахунок маршруту - я б переніс кусочок біля проспекту свободи (я сумніваюсь що ми там нормально проїдемо - вихідний і все таке) на підвальну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Знак колони всі мають?????????Можна купити або самому зробити, особисто я буду його мати! а нафіга? :D давайте краще без нього! я впевнений шо ми спокійно їздити не будем давайте без того, просто з габаритам приєднуюсь - не думаю що нам дадуть спокійно проїхати головне не давати влізти між нами - бо ефекту не буде та й для колони є свої обмеження - групи по 5 машин, відстань між групами не менше 10 м і т.д Думаю толк з знаку колони був би, якби нас супроводжували гайци Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 на підвальну підвальна зараз на ремонті і тому у вихідні центр відкритий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 ясно тоді нема питань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 хто поможе з поклейкою наклейки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 vedmid коли ти хочеш наклеїти????? Впринципі можу помогти, завтра післязавтра, або вже з вівторка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 давай вечерком після роботи десь годинка сьома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Знак колони всі мають?????????Можна купити або самому зробити, особисто я буду його мати! а нафіга? :D давайте краще без нього! я впевнений шо ми спокійно їздити не будем давайте без того, просто з габаритам приєднуюсь - не думаю що нам дадуть спокійно проїхати головне не давати влізти між нами - бо ефекту не буде та й для колони є свої обмеження - групи по 5 машин, відстань між групами не менше 10 м і т.д Думаю толк з знаку колони був би, якби нас супроводжували гайци Я своi "5 копiйок" вставлю, якщо дозволите. Згiдно ПДР колона є колона. Полюбе потрiбнi знаки "К". В разi, якщо колона йде без супроводу, вона дiлиться на группи по 5 машин. В групi машини йдуть щiльно, мiж групами вiдстань повинна бути достатня для маневрування iнших учасникiв дорожнього руху. Iншi учасники ДР не можуть займати мiсце для постiйного руху в колонi. З свого досвiду скажу, що нiкто не лiзе мiж групами, якщо машини йдуть з включеним ближнiм свiтлом, та з знаками "К". ГАЙцi теж реагують адекватно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 ну по правилам це все так і є, АЛЕ! я думаю шо в нашому випадку ця "колона" не буде такою правильною, тому ніц не тре. я просто знаю по собі як ми завжди з andy_sniper їздимо тіпа колоною :D це без ріколів не обходиться. такшо давайте ну нафік ті правила і хоть троха вміру погоним. а то тупою шеренгою їхати якось і не цікаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 ну по правилам це все так і є, АЛЕ! я думаю шо в нашому випадку ця "колона" не буде такою правильною, тому ніц не тре. я просто знаю по собі як ми завжди з andy_sniper їздимо тіпа колоною :D це без ріколів не обходиться. такшо давайте ну нафік ті правила і хоть троха вміру погоним. а то тупою шеренгою їхати якось і не цікаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 такшо давайте ну нафік ті правила і хоть троха вміру погоним. а то тупою шеренгою їхати якось і не цікаво нарахунок правил - погнати можна, але є шанс що не всі з нас приїдуть з гарним настроєм то що ми будемо рішати з знаком К (колона) - бути чи не бути? вирішити треба зараз, думаю було б неполгано виділитись з толпи а їхати треба полюбе колоною - так симпатичніше, бо в іншому випадку нас тільки побачуть в центрі, де планується зупинка доречі, я бачив пропозицію зупинитись в центрі і потусити - давайте визначимось з місцем, бо не всюди буде можливість зупинитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 2-ешник Вот я про шо і кажу! slim_painter Ми культурно їздимо, і всетаки vedmid правий, треба їхати колоною так гарніше буде, і видно що якийсь пробіг! Такщо не вимахуємся, я можузробити знаки колони! Скільки штук, або кажіть кому робити? Тим більше, якщо в центрі зупинятися, то я думав біля пам"ятника Міцкевича, але там часто ДАЇшники стоять і евакуатори їздять, тому думаю якщо буде знак колони, то він нам поможе, буде видно що це якийсь пробіг! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 евакуатори їх вже давно нема у Львові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 А я навпакт пыдтримую сліма. Народ то всетаки день народження а не похоронни. vedmid А чого хтось має бути з поганим настроєм такого прекрасного дня? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 Masterio Томушо дорога приколів не вибачяє ! slim_painter Будеш прікалуватись в хвості колони :umn: vazik_lv Зроби пару знаків колони ! Хлопаки нас буде з клубу і друзів машин десять , крім того ще інші клуби такшо будьте обережні і вічливі з іншими водіями ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 ну що? Вирішено - всім бути зі знаками повідомлю клан - щоб передали іншим клубам vazik_lv, мені зроби 2 знаки - на заднє і на переднє шкло Думаю треба зробити з запасом - вдруг в когось не буде якщо нас буде 10 машин (наших) - треба зробити 20 штук знаків - якщо хтось з наших буде мати, то можна позичити комусь з інших клубів, а як не пригодиться - то будемо мати на майбутнє доречі, vazik_lv, може таки зробиш мені 2 прікола з ніком у вигляді номерного знаку? - я вже давно чекаю Fani, завтра мені приїде моторчик для дворніків - поможеш з встановленням? він стояв на сімці - підійде на копійку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 vedmid Незнаю напевно підійде , але я завтра працюю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 то може в п"ятницю? я й так завтра не зможу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 vedmid Постараюсь в п"ятницю , ти працюєш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 так думаю 7-ма вже буду, але краще на 8-му, бо, може, поїду міняти карб коли буду їхати додому - наберу тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 vedmid не то дуже пізно ! ми роботу закінчим в годині десятій ! А в мене є плани на вечір ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 можна буде скорше якщо я в п"ятницю поїду робити карб то там і можемо поміняти моторчик бо планую їхати десь на годинку п"яту одним словом - я позвоню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 а я вот Сліма підтримую на рахунок знаку колони, прапорів і ввімкненого світла думаю буде достатньо... а то ви такі всі правильні шо аж страшно :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 якшо вже на то пішло то давайте будемо перевіряти кожну машину на наявність вогнегасника і аптечки, в кого не буде нах додому, по тєліку подивиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах