slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 якшо вже на то пішло то давайте будемо перевіряти кожну машину на наявність вогнегасника і аптечки, в кого не буде нах додому, по тєліку подивиться +1 :cccc7: :cccc10: :zav: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 то давайте визначатись думаю з "К" буде прікольніше прапорів і ввімкненого світла думаю буде достатньо... ? ну світло поки робить, а прапор ти маєш? і взагалі: буде хоч один прапор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 якшо вже на то пішло то давайте будемо перевіряти кожну машину на наявність вогнегасника і аптечки, в кого не буде нах додому, по тєліку подивиться Перевіряй скільки влізе, в мене все є! :D :D :D Слім, я зроблю знак колони, а ти зможеш роздрукувати, а то в мене прінтера нема??? ПОДИВІТЬСЯ НАВІТЬ ЗВЕРХУ НА САЙТІ НА МАЛЮНОК, ТАМ НА ПРОБІГУ ВСІ МАШИНИ З "К"!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 vazik_lv +1 , в мене також вонегасник , аптечка , запаска , трос , і попереджувальний знак, :crazy: все внаявності Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 vazik_lv+1 , в мене також вонегасник , аптечка , запаска , трос , і попереджувальний знак, :crazy: все внаявності А жилетка є ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 _JONIvan_ В тебе напевно того всього нема, що ти про це згадав! А як бачиш наш клуб має всі відмазки від мєнтів!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 vazik_lv ти за всіх не розписуйся :oops: і я не всьо маю :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 EDoktor А має бути ? яшо так то куплю ! slim_painter айяяй ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 і в мене пусто як зупинять - то ППЦ доречі - хто хоче карточки клубні? скидуємо мені в лічку свій мейл і я відправлю форму для заповнення потім ту форму відправите мені, а я буду пробивати нарахунок карточок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 і в мене пустояк зупинять - то ППЦ доречі - хто хоче карточки клубні? скидуємо мені в лічку свій мейл і я відправлю форму для заповнення потім ту форму відправите мені, а я буду пробивати нарахунок карточок стосовно зупинять - то ніякого ппц не буде, не парся стосовно карточок, давно пора, мило своє я вже скидував тобі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 знайшов і відправив чекаю заповнену форму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 _JONIvan_В тебе напевно того всього нема, що ти про це згадав! А як бачиш наш клуб має всі відмазки від мєнтів!!!!!!! да-да! ти правий, в мене того нема((( але тепер я знаю в кого є і де є :twisted: ахахха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 _JONIvan_ А я буду знати як шось пропаде , і де воно появиться :twisted: і буде :cccc13: :umn: Доречі хто має камеру шоб товсо зазеяти на память ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 vazik_lv ти за всіх не розписуйся :oops: і я не всьо маю :oops: брате, не бачити нам свята капєйки :cry: такшо бери ящик піфа, а ше краще два, монтіровочку помащнєй, і підем до Вазіка і Фані на позички, вних є то шо нам нада... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 ну по правилам це все так і є, АЛЕ! я думаю шо в нашому випадку ця "колона" не буде такою правильною, тому ніц не тре. я просто знаю по собі як ми завжди з andy_sniper їздимо тіпа колоною :D це без ріколів не обходиться. такшо давайте ну нафік ті правила і хоть троха вміру погоним. а то тупою шеренгою їхати якось і не цікаво Я БИ НЕ РАДИВ ПРИКАЛУВАТИСЬ! допрікалувались. шо влетів в яму і загнув фаркоп :oops: за slim_painterом не їздіть шютка :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 andy_sniper переважно диски гнуть а ти умудрився фаркоп загнути :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 _JONIvan_ я перед ямою затормозив. а потым плавно бахнув фаркоп))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 _JONIvan_ я перед ямою затормозив. а потым плавно бахнув фаркоп))))))) В тебе що фаркоп з переду стоїть? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Мене сьогодні, даїйці зупинили за те, що я моргав фарами зустрічний смузі, а тепер вгадайте що було далі......... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 EDoktor ні збоку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Docent 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Привіт всім! :friends: Я копійки не маю, але мені у вас подобається. Не виженете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Я копійки не маю а шо маєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Docent 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Пріору маю, а колись мав 3-ку аж 1973 року. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Docent та нема питань! приходь, тіки раді! але в звязку зі святами, то зустрічі цього тиня не буде. а збираємось аж 25 квітня(субота) на 10,00 на парковці "Сільпо" на Науковій. святкування дня нароження копійки з автопробігом і шашликами! раді чекати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 Docent буш другом клубу як і я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах