vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Docent приходь на святкування Пріора це ж Лада приїжай!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Docent, приєднуйся ! Закинув запрошеня на пробіг зубиловодам на ЛТК , чекаю відповіді ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 а зубиловоди це ж не ВАЗ і ще одне - що ніхто не хоче клубну карточку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 vedmid Зубила це ВАЗ 2108-99 , а ЛАДА це експортна назва ЖИГУЛІВ ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 з автопробігом ми визначились, а от куди ми поїдемо на пікнік? де можна буде розмістити таку кількість машин, ну і щоб місце було тихе - щоб ми нікому не заважали і нам під руки не заглядали нарахунок зубил пойняв, я чогось подумав про ЗАЗ (таврія, славута) а ти хош карточку? пришли свій мейл в лічку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 vedmid Відписав ! Я вже пропонував їхати на наварію там вода природа і площя велика , але треба маршрут переглянути ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Мене сьогодні, даїйці зупинили за те, що я моргав фарами зустрічний смузі, а тепер вгадайте що було далі......... :D і що було далі, вламали тобі :umn: а потім порозбивали фари :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 vedmidВідписав ! Я вже пропонував їхати на наварію там вода природа і площя велика , але треба маршрут переглянути ! форму вислав, чекаю заповнену можемо проїхатись довкола міста і на наварію, чи є ще якісь пропозиції? НАРОД!!! ну що я так кожного буду за носа тягнути? хто ще хоче карточку? поки тільки три замовлення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 vedmid Ти вже моторчик для щіток маєш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 сьогодні заберу до вечора буду мати карб робити не поїду - буду вдома орієнтовно 18:30 якщо маєш можливість - буду радий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 а де машина буде ? я сьогодні працюю але думаю вспію ! Один з зубиловодів відписав в приват шо обговорить їхню учясть в пробугу , але питався по скільки скідуватись на фуршет ? Дивись приват !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fleshone 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Здоровенькі були!!! Як отримати наклейку VAZ2101.org.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 fleshone Приїжай на зустріч будем раді бачити , там і отримаєш , тільки скажи яку тобі треба , одна маленька(5грн) друга більша(10грн) . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fleshone 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Та я думаю....що треба буде більшу.....а на зустріч це ще під знаком питання після паскі жену машину на ремонт....треба усилювати рольову колонку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Приходь без машини раді бачити нових людей , а на пробіг будеш пасажиром , більше народу веселіше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 vedmidТи вже моторчик для щіток маєш ? чесно кажучи сумніваюсь що мені його сьогодні встигнуть привезти, тому буде краще зробити його наступного тижня думаю по 100грн (продукти + про всяк випадок) треба буде мати + не забуваємо про те що треба мати бензин, щоб не було зупинок через те, що в когось бєнза закінчилась і нагадай за знаки "колона" - по 2 штука на машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fleshone 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 ви на Окружній до того часу ще будете сбиратися???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 fleshone Скоріш за все ні ! vedmid Ок . andy_sniper,slim_painter Треба на прбіг наклейок підігнати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fleshone 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 непідскажете скільки приблизно коштує заварити ланжерон 2101 де кріпиться рульова, і зразу його усилити.????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Дійсно зробіть, тим хто не буде мати і захоче наклеїти - наклеїмо про монтажку не забудьте я буду навіть якщо карб не поміняю а от щітки дворніків треба обов"язково зробити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 fleshone Виба незнаю , тут є розділи Посилання , там можуть підсказати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Fani в тебе найбільша класика! ти їдеш перший :mail: гордись! :D а решту на місці вже замутим. я надрукую пару карт маршруту. 1)тіки питання з виїздом на шашлик куди? (в брюхах в лісі є класна місцевість з асвальтованою площадкою для машин і купою пеньочків) про наварію ненаю, давно там не був. 2)де робим зупинки і чи одну чи дві? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 slim_painterДякою за таку честь але подивимось може ше шось оригінальніше приїде , по правилам перша машина має бути більш менш резвіша а моя повзає як черепашка :cry: ! Нарахунок зупинок незнаю опридільться де ви їх хочите робити , думаю одної вистачить . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 пропоную трох зимінити маршрут: заїхати на санту-барбару - там є карманчик - кінцева маршруток і народ нас побачить там можна буде зробити першу зупинку, а другу пропоную зробити десь ближче до центру, потім, можливо, десь біля 2-ї атостанції ну і на виїзді з міста чи то буде забагато? зупинки пропоную по 10 хвилин - перекурити, показатись народу, може когось зацікавить чого це ми зібрались або пропонуйте свої варіанти доречі - хто може роздрукувати знаки К (колона)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 доречі - хто може роздрукувати знаки К (колона)? я нє, хіба чорнобілий :D а взагалі нах друкувати? фарби в руки і вперід лан, може вечором буде натхнення, то намазюкаю пару а стосовно зупинок то двох достатньо. обов"язково в центрі!! і можна на липинського перед салонами форда, мітсубісі і т.д. там якраз є місце по правилам перша машина має бути більш менш резвіша а моя повзає як черепашка :cry: я тебе бампером підпихатиму :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах