_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Fani в тебе найбільша класика! ти їдеш перший :mail: гордись! :D а решту на місці вже замутим. я надрукую пару карт маршруту. 1)тіки питання з виїздом на шашлик куди? (в брюхах в лісі є класна місцевість з асвальтованою площадкою для машин і купою пеньочків) про наварію ненаю, давно там не був. 2)де робим зупинки і чи одну чи дві? то місце в Брюховичах(думаю шо говорим про одне і теж) класне, але вот чи там ше вільно буде? ото питання... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 ага так давайте рішати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 А може краще на Байкал махнути, а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 це де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 це де? Не доїжджаючи Миколаєва районного, або по іншому Задорожне........ Там має бути місце, це від Львова 50 км буде, ось........ І на трасі, буде колонну ВАЗиків видно гарно..... Головне, як кажуть погода, ось......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 vedmid На санта-барбары небуде де стати томушо там кынцева маршруток ы Таксы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 _JONIvan_ slim_painter В брюховичах лыс дуже брудний.Я недавно був я тупо прозрыв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 _JONIvan_slim_painter В брюховичах лыс дуже брудний.Я недавно був я тупо прозрыв. Тому і пропоную трохи далі від Львова, бо в Наварії, буде не чистіше ніж в брюхах........... :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Docent 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Блін, як я хочу до вас вибратись, але не знаю, чи вийде (в мене дуже-дуже маленька дитина). Якщо виберусь, то обов"язково пробіг пофоткаю і на сайті Пріори викладу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Docent Привiт! а яка адреса сайту Прiори? Бо щось не знайшов я... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 vedmid скiлько учасников на пробiзi плануэться у Львовi? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Docent 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Я не знаю, чи у вас то рахуэться за рекламу, але ось: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 EDoktorЯ тебе підтримую шоб їхати на задорожнє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Masterio,EDoktor , ви гонкте я був на грибах минулого року 60 км від львову так там ліси засрані неменше ніж в брюховичях , а в Наварії хочяб прибирають ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Fani Де де а на наварії неприбирають... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 Masterio Треба знати місце , я наприклад знаю де є площядка машин на 30 асвальтована , і не засрана ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 короче, давайте рішати місце, а то бардак якийсь. особисто я за брюховичі, якщо нє, тоді за наварію! і конкретна сума! vedmid 100 забагато! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 vedmid скiлько учасников на пробiзi плануэться у Львовi? плданується від нашого клубу назбирати 10 машин + друзі клубу точно нарахунок наших буду знати з вівторка - обзвоню всіх з інших клубів ще ніхто не зголошувався З.І. якщо тобі легше писати російською, бо ти нею постійно спілкуєшся - пиши, ми її чудово розумієм і гніватись не будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 короче, давайте рішати місце, а то бардак якийсь. особисто я за брюховичі, якщо нє, тоді за наварію! і конкретна сума! vedmid 100 забагато! я ж рожписував - продукти + на всякий випадок думаю що сума буде залежати від кількості учасників полдумай сам якщо ми купимо двоє пів кіло шашлику, майонез,кетчуп, хліб, дрова... - вийде одна сума, якщо будемо закуплятись 10 чоловік - то будуть зовсім інші витрати а я на сьогоднішнгій день навіть не знаю скільки точно нас буде, хто з собою ще когось бере? у вівторок чекайте дзвіка, а до того оприділіться з такими речами: 1. чи будете на машині? 2. скільки чоловік в машині (водій, кум, брат, сват і т.п.) 3. треба щоб всі наші були на машинах і з наклейками ага, хто ще не казав мені дату свого народження - згадайте її і постарайтесь не забути до вівторка з місцем треба рішати терміново, щоб не получилось як завжди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 vedmid скiлько учасников на пробiзi плануэться у Львовi? плданується від нашого клубу назбирати 10 машин + друзі клубу точно нарахунок наших буду знати з вівторка - обзвоню всіх з інших клубів ще ніхто не зголошувався З.І. якщо тобі легше писати російською, бо ти нею постійно спілкуєшся - пиши, ми її чудово розумієм і гніватись не будем Дякую. p.s.Украiнською спiлкуюсь вiльно, тiльки клава на телефонi цього не розумiэ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 це де? Не доїжджаючи Миколаєва районного, або по іншому Задорожне........ Там має бути місце, це від Львова 50 км буде, ось........ І на трасі, буде колонну ВАЗиків видно гарно..... Головне, як кажуть погода, ось......... 50км? мені здається там всі 70-75 виходить Особисто мені по барабану де пити, лиш би додому було не далеко :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 і ваше чого ви всі ачкуєте? памятаєте як тоді, зимою всьо було, рішили буквально за пів години і получилось всьо чудно, ви зараз тут на плануєте, а потім лажа вийде :silly: я вот планую нічого не планувати, вийде то вийде, ні то ні :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 А може Карпати? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Крим адназначна :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Я відчуваю без попередньої зустрічі ми не договоримось ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах